Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal lányok, nők, vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, nők, vonzónak találjátok ezt a középkorú ismertebb vállalkozót, vagy ehhez már “gyomor kell” ?

Figyelt kérdés

[link]

Ha szegény lenne és odamenne hozzatok ismerkedés céljából elmennétek vele vonzalomból?

2023. dec. 27. 17:30
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
84%
Semmi extra. Ha lenne benne valami ami élőben tetszik (illata, dumája) akkor szexuálisan tudnék vonzódni hozzá. De rendes kapcsolatra nem kéne, röhejesen néznék ki vele.
2023. dec. 27. 21:40
 12/44 anonim ***** válasza:
73%
Kinézetre teljesen átlagos - onnantól a személyisége dönt.
2023. dec. 27. 22:14
 13/44 anonim ***** válasza:
74%
Nyomorék szürke öregapó..
2023. dec. 29. 14:44
 14/44 anonim ***** válasza:
61%
Nem ronda, de öreg.
2023. dec. 29. 19:15
 15/44 anonim ***** válasza:
89%
Hányinger.
2023. dec. 30. 12:15
 16/44 A kérdező kommentje:

[link]

Komolyan átlagosnak találjátok?

Ez meglep

Engem nagyon taszít, de mindig mindenki szid hogy mennyire finnyás vagyok és hogy a férfiaknál nem számít a külső

Pláne 22-23 évesen együtt lenni egy ilyen arcú 45 körüli aputestu pasival…

Ezért szerettem volna idegenek véleményét

De ezek szerint tényleg velem van a baj mert szerintem undorító a többség szerint átlag…

jan. 12. 07:52
 17/44 anonim válasza:
66%
Ronda vén ember. Szerintem, ha nem lenne pénze, nem a fiatal aranyásók célpontja lenne, ha nem elvált középkorú anyáké.
jan. 12. 19:52
 18/44 A kérdező kommentje:

17 én is így gondolom

Nem megerősítést akartam csak bánt hogy több lány ismerősöm is ezzel szekál hogy én vagyok finnyás és hogy nem kell a szepfiu, mert a férfiaknál nem számít a külső

Erről a paliról beszélgettünk, folyton nála 20 évvel fiatalabb női vannak

Nekem hányinger és már nem tudom eldönteni hogy én vagyok e tényleg betegesen finnyás

jan. 13. 07:53
 19/44 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem átlagos... egy magas jókiállású, jó alakú férfi...karakteres. Nekem tetszik az orra. Ha tetszene a személyigése simán elmennék vele randizni.

28 N

jan. 13. 15:01
 20/44 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem ronda. Most az tény, hogy korban nem a huszonévesekhez illik. De amúgy arcra teljesen oké, szépek a szemei, igényes, nincs elhízva, semmi kiugróan ronda vonás nincs rajta. Ez bizony minimum átlag.

Nekem az alacsony, elhízott, kapa fogú, torz arcú, stb emberek inkább a "ronda" kategóriásak. De ez is olyan dolog, hogy 25 felett kb már az átlag a túlsúlyos mert nagyon elhízott nép vagyunk. Nyilván nem érdemes olyannal összejönni aki nem vonz, de ha nagyon magasak az elvárások akkor ezzel nem árt tisztában lenni és így is készülni az életre a továbbiakban. Hogy aztán ne 39 évesen kapjon a fejéhez az ember lánya, hogy bakker még mindig sehol senki, pedig ő családot akarna.

jan. 13. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!