Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, nők, vonzónak találjátok ezt a középkorú ismertebb vállalkozót, vagy ehhez már “gyomor kell” ?
Ha szegény lenne és odamenne hozzatok ismerkedés céljából elmennétek vele vonzalomból?
Előző vagyok, szóval ha ez a csóka a ronda (nem tudom amúgy ki ez) akkor az ilyen formák mit mondjanak?
Nekem az alacsony, elhízott, kapa fogú, torz arcú, stb emberek inkább a "ronda" kategóriásak.
Ja igen, hát ha így gondolkodsz akkor végül is kedves férfi meg Mészáros Lőrinc sem ronda csak átlagos…
Sajnos én nem tudok így gondolkodni és ez nekem már a nagyon taszító kategória
El nem tudom képzelni hogy egy 23 éves lány hogy tud ilyennel lefeküdni miközben vannak tipikus nagyon helyes magas jó testű férfiak…
Nem, Lölő pont elhízott, úgyhogy bőven belefér a ronda kategóriába.
Tipikus magas, nagyon helyes, jó testű férfiból kevés van. Nem jut olyan minden huszonévesnek. Csak a tipikus gyönyörumű arcú, formásan vékony nőknek.
Lölő már lefogyott
De nem is ez a lényeg
Mellesleg ennek a pasinak is hajas a hasa
A gyönyörű nő nem a gyönyörű férfire hajt általában…
Szerintem nem rossz ez a csávó, csak kicsit kevés a haja. Nekem még fiatalabb is mint ami az ízlésem, de ha rendes, humoros meg jó illatú pl, akkor nem biztos h panaszkodnék. (mondjuk nem aktuális nekem)
Negyvenesnek tűnik, 55 évessel vagyok.
Egy kis bácsibél még kényelmes is.🤷🏽♀️ nincs mindenki ugyanúgy bekötve. Nekem tökéletes a szex, szinte irreálisan vonzó a másik. Nem a jó testen múlik. Igaz nem is "menő vállalkozó" a partnerem, hanem sima "melós".
Neked nem jönnek be az idősebbek, kész, másnak meg nem csak ezen múlik.
Kora huszas vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!