Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rajtengedély (lakás, autó ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtengedély (lakás, autó , diploma, jó kinézet , magas fizu) csak bizonyos női típusoknál elvárás ?

Figyelt kérdés

Ez a saját lakás rajtengedély 2 típusnál tapasztalható.

A, csóró szebb csaj aki anyagias vagy goldigger. Esetleg kitartóan tanult és most szellemi munkát végez. De DÜhÖS mert elment a fiatalsága és unta a tanulást ő is. És most mindenki fogyatékos neki aki nem járta be ugyanazt az életutat. 2000 diploma meg 300 nyelvvizsgával

B, az értelmiségi gazdag családba született lányok. Akiknek megszokott volt hogy apuka viszi nyaralni , autót, ékszereket , iPhone-t , milliós laptopot kaptak már kislányként is. Meg lakást , költő pénzt. Persze hogy az ilyen nő lenézi azokat akik nem ilyen körülmények közt nőttek fel!

2023. dec. 27. 00:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
10 - Én csak olyanokkal voltam eddig, akik értelmesek is voltak. Sajnos sok ilyen mekis bölcsész volt, alacsony keresettel és sokat akartak. Ezen kívül a többi klappolt. :)
2023. dec. 27. 08:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem, ez minden nőnél elvárás.
2023. dec. 27. 08:27
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Nőként írom:

Persze, vannak ilyen nők, akiknek ezek a fontosak. Ahogy férfiak között is vannak, akiknek fontos a nagy mell, a feltöltött száj, a modellalkat és hogy házitündér legyen, de nem minden férfi ilyen.

Nem kategorizálnám ezt csoportokra. Meg kérdés, hogy olyan sok-e az ilyen nő, hogy érdemes velük foglalkozni?

2023. dec. 27. 09:28
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Én jómódban felnőtt, tanult lány vagyok. (De azért magamnak dolgoztam meg a dolgaimért nagyrészt)

Szerintem az idősebb nőknél lehet ez elvárás. Nem ismerek olyan 18-25 éves lányt, akinél ezek elvárások lennének, főleg a lakás. (Ebbe a korosztályba tartozom, idősebbeket keveset ismerek)

Én nem várok el ilyesmit a páromtól, majd együtt felépítjük ezeket. Egyetemen jöttünk össze, a kapcsolatunk alatt diplomáztunk/diplomázunk. Kocsit nem biztos, hogy egyáltalán szeretnénk majd, lakás az messze van. Jól fizető munka az nincs messze, de mikor összejöttünk nem volt munkája egyikünknek sem.

Viszont vannak (reális) terveim 30 éves koromra, mind egzisztenciális, mind szociális értelemben. Pl ennyi idősen szeretnék majd saját lakást, és szeretnék terhes feleség lenni. Ehhez kell egy háttér. Aminek az anyagi részét meg tudnám teremteni egyedül is. És értem, hogy ebben a helyzetben (30 éves nőként, jó diplomával, jó munkával) valakit taszít ha a korabeli 30 éves pasi sehol se "tart" és sehol se akar tartani.

Engem a fentiek közül (lakás, autó, diploma, fizetés), egyik sem érdekel. Viszont az, hogy legyenek céljai, legyen okos és szeresse a munkáját, az igen. Ezek általában vonzzák magukkal a fentieket. Nem mindig (pl tanárok, ápolók), és ezekben az esetekben is megfelelnének számomra

2023. dec. 27. 09:50
 15/19 A kérdező kommentje:

6

Szia mellé dumás!

Miért kell a végletekkel példálozni?

A legtöbb panaszkodó férfi nem ilyen! Hanem önállóan élnek egy albérletben! Van egy szakmájuk + érettségi. 250-350 ezer nettó között keresnek. Ezekre talán illik amit írtál ? Nem igaz? Na ez a baj! Szóval teljesen normális emberek vannak egyedül és pl 5-10 után már joggal mérgesek ha nem kapnak lehetőséget a nőknél. Csak azért mert nem gazdagok.

2023. dec. 27. 10:05
 16/19 A kérdező kommentje:
4-10 év után*
2023. dec. 27. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
29%
15 - A legtöbb férfiakat kritizáló nő keres kemény nettó 300at és azért csinálja ezt, mert önmagát nem tudná eltartani. Egyedül esélytelen lenne egy autót fenntartani, lakást venni stb. Kell nekik a férfi, aki megteremti nekik a dolgokat. Az a baj, hogy már nem is háziasak vagy ilyesmi amivel kompenzálni tudnák ezt a dolgot. A legtöbb fiatal nő csak otthon ül és tárcsázik, mosni nem fog mert ő nem mossa a férfia sz*ros alsógatyáit, főzni nem tud, takarítani meg lusta.
2023. dec. 27. 10:12
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Hát az értéktelen (értsd. gyerekes, öreg, csúnya, dagadt) lányoknál nyilván nincs/kisebb az elvárás mert azok nem kellenek csak max ürítésre.
2023. dec. 27. 12:53
 19/19 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező! Te példálózol végletekkel! Egy olyan kritériumot írtál fel, ami az átlagos nőre nem igaz, egy átlagos nő esetleg 2-3 pontot vár el a felsoroltakból. Persze a mintában nyilván lesznek olyan nők, akik többet, de az csak a szórás, azok a végletek!. Én meg csak a minimum kritériumokat írtam le, hogy az ne legyen! Ilyen gondolkodással nem csodálom, hogy nem jönnek össze a dolgok.
2023. dec. 27. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!