Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet, hogy egy férfi csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy férfi csak a külseje miatt nem kell senkinek?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. Nagyjából 7-8 éve szinte folyamatosan fent vagyok társkeresőkön. Tanultam egy időben hangszeren játszani, vannak állataim és érdekelnek is (igaz, nem a kutyuscicus-vonalon, még ha bírom is őket is persze, hanem a hüllők és a rovarok a nagy kedvenceim), szeretek vezetni, nagy járműre is van jogsim, nem dohányzok. Nyelveket tanulok, és érdekel csomó minden más is, még ha filmek-sorozatok-könyvek terén teljesen műveletlen is vagyok. Eddig kis túlzással minden nő álma is lehetnék, legalábbis ez totál beillik abba a sorba, amit a csajok (ebben a korban egyáltalán mi a jó megnevezés?) elvárásként, de legalábbis imponáló tényezőként szoktak felhozni a férfiakkal szemben az egyértelmű "legyen udvarias, legyen kedves" mellett.

Na most ehhez képest egy kezemen meg tudom számolni, hogy ennyi év leforgása alatt hány beszélgetésem lett, nemhogy még hány randim. Egyetlen féléves kapcsolatom akadt, ez tény, de a végén gyanúsan kamu indokkal lettem elzavarva. Kipróbáltam már mindenféle külsőt (ing/póló, szemüvegben/anélkül, szakáll/borosta/semmi, rövid haj/lenyalt haj/Pidgeotto-haj), és ezek szinte mindegyike fent is van a képeim közt, egyfajta "lehet válogatni!" jeligére, hátha mindenki talál magának legalább egy olyan képet, amin tetszek. Spoiler alert: nem. Eddig még nem talált szinte senki sem. Számtalanszor regisztráltam már újra az összes társkeresőre, mondom hátha ezúttal egymásra találunk valakivel - és semmi. Legújabban egészen konkrétan NULLA matchem van, lakóhelyem 100 km-es körzetének szinte összes 24-36 éves nőjének jobbra húzása után. Mivel ez annyira szürreális már, hogy tényleg nehéz elhinni, így egy ideig arra gondoltam, hogy biztos csak rendszerhiba - na de minden társkeresőn, minden regisztrációmkor? Nem fogok hazudni: volt már néhány lájkom, meg korábban matchem is (bár mindez közel egy évtized alatt is 30 alatti szám), de kiktől? Olyanok húztak jobbra, akik... hát nem tudom, hogy lehet ezt polkorrekten megfogalmazni, de maradjunk annyiban, hogy "inkább nem" (márpedig nagyon alacsony nálam a léc külső terén ennyi idő után), illetve olyanokkal álltunk párba, akik totál komolytalanok voltak és vagy nem is válaszoltak, vagy 2 mondat után tűntek el, vagy ami egy még újabb divat lehet: randira elhívásra nem válaszoltak és egy örök életre ghostoltak. Tehát nevezhetjük őket talán a legkomolytalanabbaknak is. Facebookon ha ráírok valakire, legjobb esetben elutasítást kapok, de inkább nemválaszt/tiltást, élőben meg elvből nem is próbálkozok. Minek, ott tán hirtelen jóképű, magas dumagéppé válnék? Dehogy, ráadásul egész biztosan kiderülne rövid úton, hogy amúgy a hölgy régesrég foglalt és azt hitte, csak barátkozok.

Még úgy 22-24 éves koromban -bár kétségbe voltam már esve, de- úgy gondoltam, hogy nem sokáig fog tartani már ez a tapasztalatlanság, szinte matematikailag is nulla az esély rá. Azóta rengeteget változtam, az igénytelenséget és az általános, minden felé kiterjedő érdektelenséget legyőztem, nem mellesleg fogytam tök fölöslegesen 30 kilót - mind-mind teljesen hiába. Arra, hogy a harmadik évtizedemet megkezdve is szinte ugyanott tartsak, mint húszas éveim elején... hát erre a legextrémebb, legnyomasztóbb, legfélelmetesebb rémálmaimban sem számítottam volna. Fura, mert többen azt mondták (ismerősök, fórumokon, Facebookon, vagy épp itt megkérdezett emberek), hogy, idézem, "semmi baj velem", de nyilvánvalóan ez kegyes hazugság, mert ha ennyire nem lenne velem semmi baj, akkor már házas lennék ebben a korban, de minimum komoly jelöltem lenne. Vagy még ha az sem, hát akkor sem a szó szerinti levegőnek nézés lenne a valóság.

A feltételezésemet, miszerint okádékul nézek ki, bárhogy és bármivel is próbálkozzak, alátámasztják a döbbenetesen depresszív Photofeeleres értékeléseim is. De kérdem én: tényleg létezik az, hogy ennyi idő alatt, több tízezer(!) jobbra húzás után is csak és kizárólag a külsőm miatt ne kelljek senkinek?

2023. dec. 26. 17:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Eddig még arról volt szó, hogy párt találni is járnak az emberek társaságba, meg hogy onnan ismerik meg egymást, nem? Azt meg csak úgy lehet, ha bemutatják egymásnak őket. Az általam ismert párok jó része így jött össze, a maradék társkeresőn vagy munkahelyen. Vagy ha ez nem így van, akkor viszont totál nem értem, miért propagáljátok megállás nélkül a "járj társaságba (ha akarsz, ha nem)" kezdetű örök klasszikust.
2023. dec. 31. 17:04
 42/67 anonim ***** válasza:
A bemutatások általában spontán dolgok, öszzejövünk társaságban és ha van akit nem ismersz azt bemutatjuk. Nem pedig azért célszerűen hívunk valakit oda, hogy veled összehozzuk. Mert azt meg nem akarom elhinni, hogy ti ott voltatok bizonyos társaságban ahol csak úgy felbukkant nekik ismerős nő viszont neked azt mondták, várj valahol külön tőlünk amíg beszélünk az ismerőssel mert nem szeretnénk bemutatni. Az ismerkedés egy dolog a kerítés az másik..
2023. dec. 31. 17:10
 43/67 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy gondoltam, hogy következő találkozóra őt is elhívják és úgy mutatnak be egymásnak, és nem magunkra hagynak. Bár ugye azért akkor is volt már Messenger (sőt, MSN inkább), írhattak volna a lánynak annyit, hogy "szerintem beszélgessetek, jó arc a tag, összeillenétek", és onnantól oldjuk meg. De oké, maradjunk a klasszikus megoldásnál és élőben mutassanak be egymásnak bennünket. Viszont az, hogy "ööööaaaaööööeee... hát izé, nincs is ilyen ismerősünk, sőt soha nem is láttunk még szingli nőt, és bocsi, mennem kell haza, mert bekapcsolva felejtettem a vasalót!", na ez az egyetlen variáció, amivel finoman közölve lett, hogy le van szarva, hogy én ötödik kerékként nem igazán érzem jól magamat. Innentől meg minek pazaroljam ilyenekre az időmet?
2023. dec. 31. 17:22
 44/67 anonim ***** válasza:
71%
Szóval mindig minden másnak a hibája.
2024. jan. 1. 03:03
 45/67 anonim ***** válasza:
55%

Nos az utolsó hozzászólásod.. Ühümm, hogy is mondjam..

Először azt írod, hogy mutassanak csak be és nem magatokra hagynak de a következő mondat már az, hogy megirják, megmondják a nőnek, hogy beszélgessenek, osszeilletek. Vagyis mégis magatokra hagynak, dumáljatok.

A többes számról, hogy nem voltak ilyenre hajlandók azt merem feltételezni, hogy nem egyszer kértél ilyet a barátaidtól, vagyis ezzel nyaggattad őket.

"amivel finoman közölve lett, hogy le van szarva, hogy én ötödik kerékként nem igazán érzem jól magamat"

Na most. Szóval a barátaid meghivtak valahová de te ott, szinglin nem érezted magad jól mivel mindenkinek párja volt te pedig az ötödik kerék. És erre fel ők nem voltak hajlandóak neked nőt biztosítani. Felháborító. Te nem vagy komplett. És ezt nem sertésként írom csak ténymegállapításként. Nem, hogy örülnél, hogy hivogatnak ide-oda, ne ülj otthon egyedül mintegy nyomorult még ők oldják meg, hogy ne legyél egyedül hanem nővel. Ha pedig erre nem hajlandók akkor rohadt szemét mind, mert te így rosszul érzed magad. Csak megkérdezem, te hány barátodnak szereztél párt? Miért lenne ez az ő dolguk, kötelességük? Szóval ezt ők oldják meg mivel te nem tudod? És ezért kizartad őket... 😁 Szerintem ezt legalább jól tetted. Megkímélted őket a folytonos nyavalygásodtól és felfoghatatlan kéréseidtől.

2024. jan. 1. 09:54
 46/67 A kérdező kommentje:

Még egyszer megkérdezem, mert erre nem kaptam választ, csak a szokásos sértegetések jöttek: akkor mégis minek járkáljak társaságba, ha nem élvezem azt? Miért mondjátok, hogy ott annyival könnyebb ismerkedni? Most írtam példát arra, hogy mennyire nincs értelme és mennyivel nem teszi könnyebbé a dolgot.

Azt meg ugye észreveszitek, hogy nem teszitek kedvelhetőbbé számomra az embereket? Te is ismeretlenül elkezdesz lehülyézni, miután teljesen jogos érveket hoztam fel, te senkiházi? :)

Ejj, a végén csak felidegesítettem magamat a rosszindulatú trollokon, pedig eddig direkt nem reagáltam az ilyen jellegű kommentekre. :D

2024. jan. 1. 10:33
 47/67 A kérdező kommentje:

Ja, várjunk már! Hát volt egy próbálkozásuk, tényleg, elfelejtettem! Elküldtek a csajnak pár fotót rólam - nem, nem egy angyalarcú modell volt a lány (nem tudom, azóta milyen), mielőtt jönnek az ilyenkor elmaradhatatlan konteók. Nos, kép alapján, ismerkedés nélkül vissza lettem utasítva, sőt utólag megkaptam a screenshotot is a chatről: "hát kösz :D nem", ennyit mondott rólam a "hölgy". Szóval ennyit arról, hogy azért nem kellek, mert szar ember vagyok, mint ahogyan azt ti a vélhetően pszichológiai szakirányú, komoly, elismert diplomátokkal megállapítottatok többéves ismeretségünk és hosszú beszélgetéseink után.

Egyébként én már nem haragszok rájuk ennyi év elteltével, igaz, ehhez az is kell, hogy tudjam, hogy pontosan ugyanolyan szerencsétlenek ők is, mint én. :D Egyiküknek volt egy négyéves kapcsolata, de se azelőtt, se azóta semmi, csak fölösleges körök és meddő próbálkozások. A másik valami 1 év után lett elzavarva. Se alkalmi, semmi egyéb nincs egyiküknek se. A többiekről nem tudok, bár igazából nem is érdekelnek. :D Úgyhogy tudom, hogy nem vagyok egyedül, de még mindig többen vannak azok, akik már rég házasok, esetleg gyerekük is van (mondjuk azt pont nem akarok), boldogan élnek ketten, ami azért jobban zavar, mint amennyire nyugtat az a tudat, hogy nem én vagyok egyedüli balfsz.

2024. jan. 1. 10:43
 48/67 anonim ***** válasza:
De ha tudod, hogy aszociális vagy, azaz utálod az embereket, és ezen változtatni nem akarsz, miért akarsz társat? (A terápia meg nem ennyi, hogy azért vagyok ilyen, mert anyám meg apám meg az osztálytársak meg a haverok a hibásak... hanem el kellene jutni oda, hogy magadért felnőttként már te vállalsz felelősséget.)
2024. jan. 1. 16:00
 49/67 anonim ***** válasza:

"Nos, kép alapján, ismerkedés nélkül vissza lettem utasítva, sőt utólag megkaptam a screenshotot is a chatről: "hát kösz :D nem", ennyit mondott rólam a "hölgy"."

Haver ez megint olyan, hogy egy hit or miss dolog. Engem is küldtek már így el lánynak (bár ott én kértem ami elég ritka, amúgy ezt nem szeretem, szóval ha nem kérem nem csinálják), és szintén valami hasonlót kaptam vissza a lánytól, ez van. Máskor meg volt olyan hogy egyik lány barátom kirakott egy szelfit Instagramra és rairt egy lány haverja hogy ki az a srác velük, mert jól néz ki. Most érted ez elég random.:D

Önmagában még azért mert nem tetszel valakinek még nem kell leszolni én is kaptam már beajanlast olyan lányról aki nem tetszett, udvariasan meg is mondtam ezt a "közvetítőnek" (tahonak, bunkonak nem kell lenni soha). Barátaimmal is volt ilyen sztori is és olyan is.

Valószínűleg neked sem tetszhet minden lány, és szarul esik ha az embert lepattintják de nem biztos hogy erre érdemes egy teljes identitást felhúzni. Az élet túl kaotikus ahhoz hogy ilyen dogmatikusan közelítsük meg szerintem.

2024. jan. 1. 16:57
 50/67 A kérdező kommentje:

@48

Ááá, annyira vártam már erre a klasszikusra! :D Mielőtt számot adok róla (amit nem igazán érzek szükségesnek, de nagyon unom magamat), csak egy kis kitekintés. Ugye mondtam, hogy egyik FB-os csoportban nők egymásra rálicitálva írták, hogy nekik semmi szükségük emberi kapcsolatokra a párjukon kívül. Na, furcsa módon senki nem kérdezte meg tőlük, hogy akkor mégis mi szükségük férjre... Egyébként ahogy mondani szoktam: aszociális vagyok, nem aszexuális. Ugyanúgy vágyok az intimitásra, mint más, és nem feltétlen csak a szexre. EGYETLEN!!! személyre van szükségem, aki a cinkosom, akivel ugyanazok vagyunk (és ezáltal ő is ugyanúgy viszonyul az emberekhez és megérti, sőt igényli ő is, hogy ne 0-24-ben egymáson razsnyakoljunk), akikkel osztozunk egymás örömében és bánatában, akikkel szeretők és legjobb barátok is vagyunk ezek mellett. Fura, mi? :D Mármint vélhetően fura, mert ez a teljesen evidens, magyarázatra szerintem egyáltalán nem szoruló kérdés minden esetben felmerül. Egyébként én felelősséget vállalnék, mint látod, csak senki nem kér belőlem.

@49

Igen, ebben van valami. Csak, tudod, miután nem ez a lány volt a kivétel, hanem hogy SOHA NEM is volt kivétel (egy 5 hónapos kabarét leszámítva), kicsit már unalmassá válik a sztori és nem igazán vagyok már toleráns a lepattintásokra. De tudod, mi még a felettébb mulatságos? Az elmúlt néhány napban 3 fő értékelte ki a társkeresős profilomat; tudod, mit mondott mindegyik? "Nincs veled semmi baj." És ezzel is tele van már az, aminek tele kell lennie. Miért nem lehet megmondani, hogy mi bennem olyan okádék ocsmány?! Csak mert, totál logikusan gondolkozva, ha nem lenne velem semmi baj, akkor társkeresőn 1 teljes hónapot és megközelítőleg 2000 jobbra húzást nem 0 egyezéssel zártam volna; sőt, még talán az is megtörténhetne, hogy munkahelyen odajön valaki, amit mondjuk nem várok el, de az már talán életszerűbb, hogy visszahallom, hogy tetszek valakinek. Talán nem kell mondanom, ilyen hányszor volt még. Háromszor amúgy, de az egyik válaszadóval ellentétesen én azon a véleményen vagyok, hogy nem az NDK-s súlyemelő style, nem is a kisgyerekes cigánylányok, de nem is a kórosan elhízott, végtelenül ostoba nők az a szint, amiben nekem válogatnom kellene.

(Egyébként nem tudom, melyikőtök írta a durván személyeskedő választ az előbb, de... ha tudsz normális helyesírással, kulturáltan írni, akkor miért kell ennek a totál ellentét produkálni? :D )

2024. jan. 1. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!