Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hogy egy férfi inkább a csúnyább de
intelligens nőt választja mint a csinos szép de butát?
Nézz körül az utcákon. Minden nő csinos és szép akinek párja van?
2023. nov. 26. 17:01
Attól függ, hogy mennyire csúnya, illetve mennyire buta a két nő.
2023. nov. 26. 17:01
Az egyéni preferenciákon múlik. Van olyan férfi, aki attól érzi magát férfinak, ha otthon egy irigyelnivaló nő várja, aki nem a legélesebb kés a fiókban. Van, aki attól érzi magát férfinak, ha a párja éles kés és neki megfelel a külseje. Ezért a kérdésre nincs objektív válasz, csak az, hogy mindkettő lehetséges és mindenkinek el kell fogadnia a döntéseket. Ez nem a "nekem van igazam" buli, mert baromira semmilyen nyereménnyel nem jár :-) Én nő vagyok és hidegrázást kapok a jó külsejű, de üres férfiaktól. Már megkaptam egy ilyen kedves és tartalmas úrtól, hogy nem nézek ki olyan jól, hogy őt visszautasítsam :-) :-) :-)
2023. nov. 26. 17:13
Létezhet, de előbb választják a szép butát, mint a csúnya, de okosat.
2023. nov. 26. 17:14
Első körben a szép, de butát választja a többség, mivel a butaság ritkán látszik egyértelműen az ismerkedés elején. Az már más kérdés, hogy hosszabb távon megfelel-e az illetőnek ez a kapcsolat, vagy rájön, hogy a csini külső önmagában nem elég.
2023. nov. 26. 17:21
Lehet sokakat meglepek, de azt választom, amelyik kedvesebb. Egy nagyon alul értékelt tulajdonság, annyira,hogy ez már nincs is benne a kérdésben.
Ha egy lány nem annyira szép,vagy nem annyira okos, de van egy veleszületett kedvessége,az rengeteget tud dobni rajta.
Ha valaki ilyen besavanyodott cinikus, akkor lehet akármilyen szép vagy intelligens, nem lesz vonzó.
2023. nov. 26. 17:41
Egyiket se szoktam, nem ilyen szempontból nézelődöm
2023. nov. 26. 18:17
Adom amit a 6 os irt! Felőlem lehet egy diplomás plusz insta modell ha személyisége borzalom és rosszindulatú. Inkább választanám a butább, szerény külsejű nőt aki kedves. És nem csak meg játszva az.
2023. nov. 26. 18:22
Persze, van ilyen.Ugye fentebb is írták, hogy a butaság és a csúnyaság mértékétől is függ a dolog.
Általánosságban azért úgy van, hogy a csóróbb férfiak inkább választanak egy csúnyább, de okos, jól kereső nőt, aki tud dolgozni mint a barom, mert profitálni akarnak belőle.
Egy jó egzisztenciájú férfi meg általában hamarabb választ egy szép nőt, aki mondjuk nem egy zseni, de azért nem is kő buta.Egyszerűen azért, mert neki az hiányzik jobban az életébe.
Mindenki azt keresi, ami belőle/az ő életéből hiányzik.
2023. nov. 26. 19:30
Kérdés, hogy ezt úgy értjük-e, hogy olyat, aki SZÁMÁRA csúnya / csúnyább, vagy olyat, aki a közízlés / média szerint az. Mert ismerek olyan férfit nem egyet, aki nem egy instaszökevénnyel / közízlés szerint top10-es nővel van, és igenis számított nekik az intelligencia is a párválasztásnál, de azért tetszik nekik a párjuk, mert olyan az ízlésük.
2023. nov. 27. 10:18
Kapcsolódó kérdések: