Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet, hogy egy férfi csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy férfi csak a külseje miatt nem kell senkinek?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. Nagyjából 7-8 éve szinte folyamatosan fent vagyok társkeresőkön. Tanultam egy időben hangszeren játszani, vannak állataim és érdekelnek is (igaz, nem a kutyuscicus-vonalon, még ha bírom is őket is persze, hanem a hüllők és a rovarok a nagy kedvenceim), szeretek vezetni, nagy járműre is van jogsim, nem dohányzok. Nyelveket tanulok, és érdekel csomó minden más is, még ha filmek-sorozatok-könyvek terén teljesen műveletlen is vagyok. Eddig kis túlzással minden nő álma is lehetnék, legalábbis ez totál beillik abba a sorba, amit a csajok (ebben a korban egyáltalán mi a jó megnevezés?) elvárásként, de legalábbis imponáló tényezőként szoktak felhozni a férfiakkal szemben az egyértelmű "legyen udvarias, legyen kedves" mellett.

Na most ehhez képest egy kezemen meg tudom számolni, hogy ennyi év leforgása alatt hány beszélgetésem lett, nemhogy még hány randim. Egyetlen féléves kapcsolatom akadt, ez tény, de a végén gyanúsan kamu indokkal lettem elzavarva. Kipróbáltam már mindenféle külsőt (ing/póló, szemüvegben/anélkül, szakáll/borosta/semmi, rövid haj/lenyalt haj/Pidgeotto-haj), és ezek szinte mindegyike fent is van a képeim közt, egyfajta "lehet válogatni!" jeligére, hátha mindenki talál magának legalább egy olyan képet, amin tetszek. Spoiler alert: nem. Eddig még nem talált szinte senki sem. Számtalanszor regisztráltam már újra az összes társkeresőre, mondom hátha ezúttal egymásra találunk valakivel - és semmi. Legújabban egészen konkrétan NULLA matchem van, lakóhelyem 100 km-es körzetének szinte összes 24-36 éves nőjének jobbra húzása után. Mivel ez annyira szürreális már, hogy tényleg nehéz elhinni, így egy ideig arra gondoltam, hogy biztos csak rendszerhiba - na de minden társkeresőn, minden regisztrációmkor? Nem fogok hazudni: volt már néhány lájkom, meg korábban matchem is (bár mindez közel egy évtized alatt is 30 alatti szám), de kiktől? Olyanok húztak jobbra, akik... hát nem tudom, hogy lehet ezt polkorrekten megfogalmazni, de maradjunk annyiban, hogy "inkább nem" (márpedig nagyon alacsony nálam a léc külső terén ennyi idő után), illetve olyanokkal álltunk párba, akik totál komolytalanok voltak és vagy nem is válaszoltak, vagy 2 mondat után tűntek el, vagy ami egy még újabb divat lehet: randira elhívásra nem válaszoltak és egy örök életre ghostoltak. Tehát nevezhetjük őket talán a legkomolytalanabbaknak is. Facebookon ha ráírok valakire, legjobb esetben elutasítást kapok, de inkább nemválaszt/tiltást, élőben meg elvből nem is próbálkozok. Minek, ott tán hirtelen jóképű, magas dumagéppé válnék? Dehogy, ráadásul egész biztosan kiderülne rövid úton, hogy amúgy a hölgy régesrég foglalt és azt hitte, csak barátkozok.

Még úgy 22-24 éves koromban -bár kétségbe voltam már esve, de- úgy gondoltam, hogy nem sokáig fog tartani már ez a tapasztalatlanság, szinte matematikailag is nulla az esély rá. Azóta rengeteget változtam, az igénytelenséget és az általános, minden felé kiterjedő érdektelenséget legyőztem, nem mellesleg fogytam tök fölöslegesen 30 kilót - mind-mind teljesen hiába. Arra, hogy a harmadik évtizedemet megkezdve is szinte ugyanott tartsak, mint húszas éveim elején... hát erre a legextrémebb, legnyomasztóbb, legfélelmetesebb rémálmaimban sem számítottam volna. Fura, mert többen azt mondták (ismerősök, fórumokon, Facebookon, vagy épp itt megkérdezett emberek), hogy, idézem, "semmi baj velem", de nyilvánvalóan ez kegyes hazugság, mert ha ennyire nem lenne velem semmi baj, akkor már házas lennék ebben a korban, de minimum komoly jelöltem lenne. Vagy még ha az sem, hát akkor sem a szó szerinti levegőnek nézés lenne a valóság.

A feltételezésemet, miszerint okádékul nézek ki, bárhogy és bármivel is próbálkozzak, alátámasztják a döbbenetesen depresszív Photofeeleres értékeléseim is. De kérdem én: tényleg létezik az, hogy ennyi idő alatt, több tízezer(!) jobbra húzás után is csak és kizárólag a külsőm miatt ne kelljek senkinek?

2023. dec. 26. 17:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
9%

A te szinted a duci nők! Ha nem fogadod el akkor 40 évesen is szingli leszel. És hokizhatsz magadnak.

Szívesen

2023. dec. 26. 23:50
 22/67 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy a kérdésre nem lehet válaszolni érdemben.

Ugyanis azt tudjuk, hogy a külsőd miatt offolnak. Ez megesik, Tinderen ez a szűrő, ennyi. De ennyiből nem derül ki, hogy CSAK a külsőd lenne a probléma vagy sem. Elvégre a többi tulajdonságod nem lett próbára téve, mert külső alapján ismerkedsz. Ne a külsőddel ismerkedj és akkor megmérettethetsz a társkeresésben.

2023. dec. 27. 09:49
 23/67 A kérdező kommentje:
A Facebook társkeresőjét használom csak, oda ugye nem lehet máshogy újraregisztrálni, csak a saját, meglévő profilommal, aminek a lehetőségét a FB elvileg maga is reklámozza. Szóval nem hiszem, hogy shadow bannolva lennék. Viszont durva, hogy gyakorlatilag szó szerint mindenkit jobbra húztam most már, még azt is, akiket korábban elvetettem, és még így is nulla. 🥲
2023. dec. 27. 10:09
 24/67 anonim ***** válasza:
69%
#23: próbáld meg minél pontosabban körülírni a külsődet, kérdező. Vagy mondj valami ismert embert, aki hasonló típus, mint te.
2023. dec. 27. 10:18
 25/67 anonim ***** válasza:
86%
23, mondjuk a rendszerek kiszűrik azokat akik mindnekit jobbra húznak és elszeparálják a normális társkeresőktől. Szóval ez pl nettó egyenes út a shadowban felé...
2023. dec. 27. 10:22
 26/67 anonim ***** válasza:
82%
#25: ez az első pozitívum, amit társkeresőkről olvastam eddig (mondjuk ettől függetlenül továbbra sincsen kedvem kipróbálni egyet sem).
2023. dec. 27. 10:25
 27/67 A kérdező kommentje:

Privátban akinek kell, elküldhetem majd délután a konkrét profilomat is, nekem nincs már vesztenivalóm... Csak annyit kérek, hogy aki ír, az dobjon már annyit üzenetben, hogy mennyi idős, milyen nemű, és nagyjából merre lakik - csak kínos lenne olyannal összefutni itt, akivel már esetleg beszéltem, vagy egyáltalán ismerem. :D

Különben, mondom, eleinte kb. fele-fele arányban húzkodtam mindkétfelé az ajánlásokat, csak most a végén küldtem jobbra szinte mindenkit. Tisztában vagyok ezzel a jelenséggel, amit mondtál, erre figyelek már régóta.

2023. dec. 27. 10:31
 28/67 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy pont ez a kísérletezés a baj. Lehetsz te Quasimodo is ha önazonos vagy, tudod kit keresel és szarsz mások véleményére, a nők azon rétegében aki nem csak külsőre megy, sikered lehet! Töröld a tindert. Menj el programokra, haverozzál, hobbizzál, néha ha olyan a pillanat, csinálj pár fotót és ha azokat töltsd majd fel valahova és nem ahogy a budiban pózolsz a tizedik frizuráddal, pozer fejjel. Akár helyes gyerek is lehetsz, ilyennel az összes lányt elkergeted.
2023. dec. 29. 22:02
 29/67 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez leírva szép és jó, na meg alapvetően lehet is mondani, hogy szarok mások véleményére. Nem foglalkoztat sok olyan téma, ami másokat igen, illetve az se érdekel, amikor amiatt hüledeznek, meg majdhogynem infarktust kapnak mások, amikor elmondom, hogy aszociális vagyok és nem érdekelt sosem a társaságba járás. De még ráadásként azt is tökéletesen tudom, hogy kiket keresek. Na most itt a probléma az, hogy a reciprocitás marad el. :D És ugye az a helyzet, hogy 30 évesen már rohadtul nem érek rá azon gondolkozni, hogy mi a baj velem, visszajelzés híján pedig önerőből nem is fogok rájönni. Az se segít, hogy bár szűz nem vagyok, de nagyon sok szexuális frusztráció is van bennem. Sőt, talán célszerűbb lenne előbb azzal kezdeni... jaaa, hogy ebben is meggátol a külsőm! Hát igen. Aztán nem értik sokan például munkahelyen sem, amikor brutális hangulatingadozásaim vannak és vagy hozzám se lehet szólni napokig, mert idegbeteg vagyok, vagy csak végtelen depressziósan nézek magam elé.
2023. dec. 29. 23:21
 30/67 anonim ***** válasza:
72%
Akkor meg is válaszoltad magadnak az eredeti kérdésed.
2023. dec. 30. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!