Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfinek lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfinek lehet egy vékony átlagos barátnője vagy ez a férfi nagyon csúnyának számít már?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 23. 12:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagyok egy incel típus, de valahol elgondolkodtató, hogy megint csak a "szegény nők, gonosz férfiak" válaszok vannak felpontozva, persze ha leírom, hogy az átlagos vagy csúnyább nő is "fentebbi szintről" válogat akkor megy a lepontozás... :D Röhej.
2023. dec. 24. 12:42
 62/65 anonim ***** válasza:
88%

Basszus ti hol éltek? Menjetek be már akármelyik plázába álljatok meg egy helyben ész számoljátok meg hány nyomorék fejű ember jön szembe szép csajjal az oldalán, elárulom, rohadt sok…

Mi a különbség köztük és közted? Ők nem itt sírdogálnak.

2023. dec. 24. 14:45
 63/65 anonim ***** válasza:
28%

62

Megvolt (na nem most). A legtöbben a "saját szintjükkel" voltak. 1 párt láttam, ahol a csávó ronda volt, a csaj meg nem. Az, hogy te csak ezekre figyelsz a saját korlátoltságod.

2023. dec. 24. 14:53
 64/65 anonim ***** válasza:
84%
Itt csak te vagy “korlátolt” a szintjeiddel…
2023. dec. 24. 17:19
 65/65 anonim ***** válasza:
39%

64

Nem véletlen írtam aposztrófok közé...

2023. dec. 24. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!