Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfinek lehet egy vékony átlagos barátnője vagy ez a férfi nagyon csúnyának számít már?
2023. dec. 23. 12:43
61/65 anonim válasza:
Nem vagyok egy incel típus, de valahol elgondolkodtató, hogy megint csak a "szegény nők, gonosz férfiak" válaszok vannak felpontozva, persze ha leírom, hogy az átlagos vagy csúnyább nő is "fentebbi szintről" válogat akkor megy a lepontozás... :D Röhej.
62/65 anonim válasza:
Basszus ti hol éltek? Menjetek be már akármelyik plázába álljatok meg egy helyben ész számoljátok meg hány nyomorék fejű ember jön szembe szép csajjal az oldalán, elárulom, rohadt sok…
Mi a különbség köztük és közted? Ők nem itt sírdogálnak.
63/65 anonim válasza:
62
Megvolt (na nem most). A legtöbben a "saját szintjükkel" voltak. 1 párt láttam, ahol a csávó ronda volt, a csaj meg nem. Az, hogy te csak ezekre figyelsz a saját korlátoltságod.
64/65 anonim válasza:
Itt csak te vagy “korlátolt” a szintjeiddel…
65/65 anonim válasza:
64
Nem véletlen írtam aposztrófok közé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!