Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg már átlagos férfiak is csúnyának számítanak?
Társkeren egy nőnek is elmegy az életkedve is, nyugi.
Csak lehúzzàk az embert mások szexre degrafálják szatírkodnak beszólnak mert ott kiélhetik magukat az incelek.
Egy nő is csak azt érzi hogy kezd összemenni
Hiába néz ki valaki átlagosan, mindenen lehet javítani egy kicsit.
Haj (rövidebb, esetleg belőtt)
Öltözködés (vagányabb, férfiasabb)
Sport (nem feltétlen kondi)
kontaktlencse (lehet nem áll jól a szemüveg)
Parfüm (férfiasabb illat)
Ezekkel kéne kezdened. Végigmész magadon, aztán javítasz. Nézd meg, hogy a mai ideál milyen (bár sokra nem mész vele, mert a közhiedelemmel ellentétben tényleg nem csak egyféle férfi típust kedvelnek a nők)
Az a baj, hogy nagyon sok ilyen "átlagos józsi" típusú hapsi panaszkodik, hogy "őt nem veszik észre, most mit csináljak?", közben meg amikor küld képet, akkor derül ki, hogy amúgy szakállas (igénytelen, nincs gondozva), vékony vagy dagadt, mackónadrágos, egyszerű öltözet (nem férfias, vagy nem áll jól neki), mert mondjuk a 60-70 kilójához 2-3 xl-es pólókat hord, vagy éppen a túlsúlya miatt nem áll neki jól a bőrkabát meg a pilot szemüveg, meg egy normális tartása sincs (testtartás), meg baseball sapkát hord (mert ugye vagy nincs haja, vagy van, de csak szimplán hagyja nőni, tehát elhanyagolt) stb.
Ezekre figyeljetek srácok, ezek fontosak, én mindenen tudtam változtatni, leadtam 47 (!) kilót, levágattam a hajam, belőttem, lecseréltem a ruháim, már nem veszek fel mackónadrágot, edzeni is edzek már 3 éve, és az eredmény önmagáért beszél, nem is kell sokszor kezdeményeznem (tudom, hogy furcsa), de én legalább felismertem a hibákat, és tettem is ellene.
Azzal, hogy csak kiírod ide a kérdéseidet, de tenni nem teszel érte, ugyanolyan sz*r marad minden, hiába rinyálsz.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
Egy ideillő idézet neked.
Én sem értem miért pontoztak le. (3-as vagyok)
Gondolom éppen azok pontoztak le, akikre jellemzőek azok a tulajdonságok, amiket felsoroltam. Innen látszik, hogy az ember hiába próbál segíteni, ha nem fogadják el. Akkor vessetek magatokra (aztán ne csodálkozzatok, ha ugyanott lyukadtok ki, ahova eddig).
Vagy lehet, hogy szerintük aki vagányabb, férfiasabb külsővel bír, az már egyből bunkó meg stb. akiket ők nagyon nem "csípnek". Eltaláltam?
Attól még, hogy valaki jól néz ki, nem automatikusan bunkó ám, de minek is vesztegetem rátok az időmet?
"Az a baj, hogy nagyon sok ilyen "átlagos józsi" típusú hapsi panaszkodik, hogy "őt nem veszik észre, most mit csináljak?""
Én férfiként Facebook csoportokban látok ismerkedni vágyó férfiakat, és hát a többségük pontosan ilyen "átlagos Józsi". Megmondom őszintén, férfiként még nekem sem keltik fel az érdeklődésem, férfiként nem mondanám azt, hogy most szívesen elmennék és vele tölteném az időmet akár csak mint haver/barát. És megértem, hogy egy nő főleg nem mellettük akar elköteleződni egy életre.
Vagy például egyik ismerősöm:
Alacsonyabb tőlem, pedig én sem vagyok kifejezetten magas. Görbe hátú, görnyedt járású, lassú mozgású, nyögdécselős-jajongós mintha 80 éves lenne 30 pár évesen.
Kopaszodik, mindig valami suttyó melósapka szerű van rajta, egy számmal nagyobb póló meg mindig ugyanaz a farmernadrág és cipő. Egyetlen mindenes cipője van a nagyapjától és az télen nyáron mindenre jó. Ezeréves a telefonja, meg az órája is valami olcsó régi óra.
Na neki aztán nincsen stílusa (hacsak a csőszerelő segédmunkást nem vesszük annak). Kisugárzása leginkább negatív.
A személyiségéről meg ne is beszéljünk. Egy nárcisztikus, lelki sérült, egoista, akinek a puszta stílusa is olyan, hogy képtelenség hallgatni még haveri szinten is.
Többmillió átlagos meg átlagon aluli férfi házas, van gyereke
Akkor velük mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!