Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön a 160-170 cm-es nők hány kg-os súlytól számítanak molettnek, meddig számítanak néhány kiló plusszosnak, hány kilóig átlagosnak? 170-180 centis férfiak hány kg-tól mackós alkatúak, meddig átlagosak, meddig néhány kiló plusszosak?
Magasság - 100 az egy átlagos testalkat általában egy magas nő esetében.
Én 178/80, S-M ruhákkal számomra tökéletes.
160 cmen lehet, hogy nem tud úgy eloszlani.
Utolsó
Magasság -100 egy nőnek?
Ne röhögtess már... Férfi fitness kategória a (Magasság-100) + 5-10% és ez a maximális megengedett.
Nőknél inkább magasság-100 - 10% az "átlagos". 160 centis lány lány és 60 kg azért az nem rossz.
Én nem ismerlek se látásból, se sehogy, de nekem a 80 kg- elég soknak tűnik egy 178-as nőn mivel én 185 vagyok és 83 kg férfiként és már én se vagyok olyan kis darab.
"160 centis lány lány és 60 kg azért az nem rossz."
160 centis lány 60 kg-al azért már nem átlagos*
160 centihez inkább 50 kg illik +- pár kiló.
7. Én elég erős testalkat vagyok. Egyszer ment le a súlyom 75-re és az már számomra undorító volt. Beesett az arcom, meg úgy húzódott a bőröm, szörnyű volt.
80al nem volt gondom, de az tény, hogy én nem az a törékeny nő vagyok. Szélesebb a vállam és a csípőm is.
Ha én 70 kg lennék orvoshoz küldenének.
Én a magasságnak tudom ezt be egyébként, mert így nagyon el tud oszlani a súly.
Gondoltam, hogy nem vagy egy "Barbi baba", de nem akartam offenzív lenni.
Magasságnak a testsúly eloszláshoz nem sok köze van, csak egy jó arány kb-ra belőni mi is lenne az ideális.
80kg 5% zsír más mint 80kg 17% zsír magasságtól függetlenül.
Nyilván ha jól érzed magad így és így tetszel magadnak azzal semmi gond, de átlagosnak nem mondhatóak ezek az arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!