Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön a 160-170 cm-es nők hány kg-os súlytól számítanak molettnek, meddig számítanak néhány kiló plusszosnak, hány kilóig átlagosnak? 170-180 centis férfiak hány kg-tól mackós alkatúak, meddig átlagosak, meddig néhány kiló plusszosak?
Nem írtam, hogy sportos, izmos voltam!
Azt írtam, hogy alacsony volt a testzsírom és szépen látszottak az izmaim.
Vékony voltam, karcsú, de nem a csont és zsír fajtából!
180 cm 94kg f
dagadtnak számítok.
50-60 kg van a normal tartomanyban, vagy plusz kilok, ha eros csontu vagy izmos valaki. De ez a normal vekony, ami nem sovany, csak vekony alkat.
Viszont a tarskereson az emberek ha elegedetlenek valamivel, szoktak nem valosat irni.
Én 164 cm vagyok és 62 kg. 3 gyereket szültem. 27 éves vagyok és szoktam tornázni, illetve futni. A második gyerekem születése után lefogytam 57 kg-ra, mindenki azt hitte beteg vagyok, annyira girhesen néztem ki.
Számít az is, hogy valaki sportol és izom is van rajta vagy csak zsír, illetve a kor is számít.
Nem értem mit kell ezen veszekedni. Mindenki máshogy fogja fel.
Én 160cm vagyok 72 kg molettnek vagy daginak hívom magam. Nekem ez a súly tetszik. A páromnak is. Sőt, más lányokat illetve pasikat is ilyen testsúly aránnyal nézek meg. Nekem ez jön be. Kinek mi. Manapság már nem érdekel senkit a BMI által előírt testsúly. Max az orvosokat a vizsgálaton, vagy ha betegséged van, esetleg ha egészségesen szeretsz élni és erre is odafigyelsz.
Le lehet pontozni de az átlag magyar pont telibe sz@rja az ilyesmit. Esetleg még tetszik is neki. Úgy hívod magadat ahogy akarod, teljesen mindegy. Döntsd el te mit látsz a tükörben. Ha 170cm 60 kilósan te tökéletesnek érzed az alakodat, az tök jó , örülj neki légy boldog. Ha meg 120 kiló 160 centivel is ezt érzi valaki az is rendben van. Mindenkinek magánügye a saját teste. Magadnak akarj megfelelni , ne másoknak. Sose fogaz tudni megfelelni mindenkinek.
Szerintem ezt baromság számszerűsíteni, mert attól függ, kin hogyan oszlik el a súlya.
Aki kifejezetten izmos, az súlyosabb lesz, mint aki hasonló testalkattal nem az, mert az izom az súlyos. Akinek pl. nőként van melle, feneke, az sem 0 kilós tollpehelyként csücsül a testén.
És van olyan is, akinek effektíve jobban áll, ha kerekebb, mintha vékony lenne, és senkinek jut eszébe őt nézve, hogy kövér lenne, hanem az, hogy egészséges.
Arról nem is beszélve, hogy ez az egész iszonyatosan szubjektív. Van olyan ember, aki szerint akkor már zsírdisznó egy nő, ha nem kockás / 100%-is lapos a hasa, ülésnél redőződik egy kicsit. Más meg nem mondaná még a többség által molettnek tartott nőre sem, hogy molett, mert neki az még vonzó, és nem látja túl soknak. Férfiaknál meg pláne... az "aputest" sok nőnek szexi, és eszükbe nem jutna lekövérezni, van, aki meg mindenkire ráfogja, hogy kövér, ha nem kockás a hasa meg nem dagadnak az izmai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!