Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már átlagos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már átlagos férfiak is csúnyának számítanak?

Figyelt kérdés
Abszolút nincsen sikerem társkeresőkön szinte sehol, mert nem vagyok helyes abszolút, nem érzem magam pedig csúnyának, nem vagyok igénytelen, nem vagyok elhízva, nem kopaszodom, hanem ilyen szemüveges átlagos fejem van, valóban nem illek bele a férfi ideálban, ettől már csúnya is lennék?
2023. nov. 20. 22:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Inkabb az a probléma, hogy sok átlag alatti látja magát átlagosnak.
2023. nov. 21. 06:01
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

Mi számít átlagosnak?

Csak halkan jegyzem meg hátha segít; aki pocakos az átlag alatti.

2023. nov. 21. 07:18
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

Társkeresőn nemhogy az átlagos, de még a bőven átlagon felüli palik is nagyrészt senkinek számítanak, és csak az abszolút csúcskategóriás hímpéldányok (felső pár százalék) sikeresek.

Amennyiben te nem vagy egy különösebben helyes/pénzes fazon, akkor hagyd a francba a társkeresőt, és inkább olyan közösségben próbálj ismerkedni, ahol rendszeresen megfordulsz (iskola, munkahely, hobbi, sport, stb.)

2023. nov. 21. 07:21
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
Az átlagot úgy számítjuk ki, hogy összeadjuk az összes elemet, és elosztjuk az elemszámmal. Tehát, ha több elhízott, kopasz, csúnya férfi van, mint jóképű, akkor a csúnya, pocakos férfi igenis átlagosnak számít.
2023. nov. 21. 07:23
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

14

Matematikus ön? 🤣

Senkit nem érdekel az átlag meghatározása a párkeresés kapcsán. Aki kövér az átlag alatti PONT.

2023. nov. 21. 07:26
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Én is rendeget férfit látok aki az átlag kategória és nem ad magára semmit. Magára dobálja reggel amit talál a szekrényben, félévente ha elmegy a fodrászhoz, stb stb. A nőkben sokkal ritkább az ilyen, ők átlag szinten is minden nap megpróbálják kihozni mahukból amit lehet trendi ruhákkal, szép hajjal, ilyesmikkel. Ha fel akarsz tűnni az ellenkező nemnek igen az munkába kerül, na ezt nem akarják ezek az átlagos férfiak tudomásul venni inkább sírnak, elvárják, hogy a magukra adó amúgy szintén adottságokat tekintve átlagos nők csak úgy az ölükbe omoljanak.
2023. nov. 21. 07:31
 17/25 anonim ***** válasza:
15%
Igen, társkeresőn meg főleg. Ha nem nézel ki legalább olyan jól, mint Brad Pitt, George Clooney és Johnny Depp együttvéve kétszer, akkor soha egy nő sem fogja még csak elolvasni sem, amit írsz neki.
2023. nov. 21. 07:54
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
14 csakhogy az emberi kinézetet egy skálán nézzük nem matematikailag átlagot számítunk
2023. nov. 21. 09:10
 19/25 anonim ***** válasza:

#16 Igaz én magam is pontosan ilyen vagyok.

Hajlamos vagyok a szakállammal sem foglalkozni, a hajammal sem. Ruhatáram gyakorlatilag áll A nadrágból meg A pulóverből. Felveszem azt amit elsőre kiveszek a szekrényből.

Ehhez képest egy lány akivel randiztam gyakorlatilag mindig jól nézett ki, mindig más ruhában volt. Nem arról van szó, hogy márkás, drága cuccok, de úgy adott magára, az összképre.

Persze láttam lányban is igénytelent, és első gondolatom az volt, hogy mennyivel jobb csaj lenne, ha kicsit adna magára. Nem nagy dolgokra, de látszott, hogy fodrászt nem látott, az öltözködése sem volt eltalálva.

Akivel legutóbb "akció" volt szerintem lézeresen szőrtelenítve volt ott, csak egy csík volt meghagyva a nemi szerv felett. Nagyon izgató volt, másrészt meg elgondolkodtam, hogy nekem meg tiszta szőrös mert lusta voltam legalább lenyírni, pedig igényesebben nézne ki. De fordított esetben nővel is találkoztam akinek éppen eléggé elhanyagolt volt. Nem befolyásolt de azért megjegyeztem.

2023. nov. 21. 09:42
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

"másrészt meg elgondolkodtam, hogy nekem meg tiszta szőrös mert lusta voltam legalább lenyírni, pedig igényesebben nézne ki"

És nem volt szégyenérzeted? Nem gondoltad, hogy akkor inkább nem vetkőzöl le?

2023. nov. 21. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!