Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg már átlagos férfiak is csúnyának számítanak?
Figyelt kérdés
Abszolút nincsen sikerem társkeresőkön szinte sehol, mert nem vagyok helyes abszolút, nem érzem magam pedig csúnyának, nem vagyok igénytelen, nem vagyok elhízva, nem kopaszodom, hanem ilyen szemüveges átlagos fejem van, valóban nem illek bele a férfi ideálban, ettől már csúnya is lennék?2023. nov. 20. 22:08
21/25 anonim válasza:
#20 Miért lett volna, miért ne vetkőztem volna le? Ott és akkor nem ezzel foglalkoztam.
22/25 anonim válasza:
Mert a nők tele vannak ilyen bizonytalanságokkal. Nekem fura, hogy valaki tudja magáról, hogy igénytelen, és simán felvállalja.
Pont 2 napja volt az oldalon két kérdés is, ami miatt elgondolkoztam, hogy ha a férfiakban kevesebb ego és több szégyenérzet lenne, az előnyükre válna társkeresésben.
23/25 anonim válasza:
Hujjajj, itt szinte mindenki a külsőségekről beszél, az alapján van a besorolás. Ennyire felszínes a világ?
24/25 anonim válasza:
Nem, hanem erről szólt a kérdés (mármint a külsőről).
25/25 anonim válasza:
"És nem volt szégyenérzeted? Nem gondoltad, hogy akkor inkább nem vetkőzöl le?"
Nem gondolta. Igy is leallnak vele a nok, ha troger, mert megfelelo a magassaga es az arccsontjainak az elhelyezkedese.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!