Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfinek lehet egy vékony átlagos barátnője vagy ez a férfi nagyon csúnyának számít már?
"De körülbelül így néz ki az átlagos férfi és az átlagos nő.."
Ebben sajnos van igazság. Az összes nő ismerősöm kifejtette már (teljesen jogosan) hogy az átlagos magyar férfiak alapvetően igénytelen, rondák akiken látszik, hogy nem adnak magukra, elhízottak, tunyák. Látszik rajtuk a szar életmód.
Az átlagos férfi olyan mint az átlagos fizetés. Éhen nem döglesz mellette, de attól még szar.
Lehet le leszek pontozva hogy jaj hogy képzelem hogy itt pontozom a kinézetet. De ez a srác egy 4-es a csaj meg egy 6-os mármint itt sminkkel meg szerkesztett képpel 7esnek is elmegy.
Ettől függetlenül esély mindig van, de nagyonnagyonnagyon nagy handicapből indul a srác. De mondom bármi lehet, lehet az a csaj pont szexinek tartaná ezt a srácot. Nekem is van olyan hogy akit a többség átlagosnak tart azt én szexinek, viszont ez a "szépség szubjektìv" ez egy kib*szott álszent duma,pl én nagy összegben mernék fogadni hogy ha 100 embert megkérdeznénk hogy az én arcom e a szebb vagy ezé a linkelt férfié akkor legalább 70 ember az enyémre szavazna.
Én amugy azt gondolom hogy 10/6os kinézet vagy annál jobb az a szint ami olyan mint középfokú angol nyelvtudás. Ha az megvan akkor onnantól kezdve a multiknak már kb huszadrangú lesz hogy te most b2 c1 vagy c2 szinten vagy, hanem más dolgok lesznek a fontosabbak. Szoval ugyanigy egy 6-os férfi simán lehett jobb pasi mint egy 9-es, de egy 3-masnak közel lehetetlenség jobb pasinak lenni egy 6-osnál.
Ez a nő nem átlagos. Inkább valami ilyesmit tudok mellé elképzelni, bár még ez a nő is többet próbál adni magára, mint a férfi a képen, csak szarul csinálja.
Nem igénytelen, nincs bőrhibája. Simán nem szerencsések a vonásai. Egy szintén nem igénytelen, nem bőrhibás, de nem is modell arcú nő lenne a reális. Pl:
19
A vibrátor legalább képes arra MINDIG, hogy orgazmusa legyen egy nőnek. Akkor lehet elővenni, amikor csak akarja az ember lánya. Nem pukizik, büfög és szarik olyat, hogy az már vegyifegyvernek minősül. Nem kell eltartani és főzni neki, állandóan ganajozni utána. Nincs dögszag az egész lakásban, csak mert levette a cipőjét és lusta disznó munka után megmosni a lábát. És még idegesítő anyja/apja sincs, akikkel szemben fel kell venni a joker arcot.
LOL persze.
Pont ilyen pogácsafejű csávóra vágynak biztos a linkelt nőhöz hasonló kaliberű nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!