Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfinek lehet egy vékony átlagos barátnője vagy ez a férfi nagyon csúnyának számít már?
Pont láttam ma egy videót, ahol férfiakat és nőket kérdeznek meg arról, hogy inkább a szintjükön felül vagy alul választanának párt.
A kis csúnya férfifak akiket megkérdeztek mind azt mondta, hogy kizárólag a szintjén felül hajlandó választani, mert miért ne, meg jár neki, meg különben is ez így rendben van.
A megkérdezett csinos nők közül az összes azt mondta, hogy inkább egy kicsivel az ő szintje alatti férfit választaná.Ez azért elgondolkodtató.
#21 És akkor sokan csodálkoznak, hogy a szép nők inkább nézik az anyagiakat.Mert hiába áll össze egy ronda csóró faszival, az sem becsüli meg, ugyanúgy hűtlenkedne( ha tehetné) és lehúzza inkább az ő életét is, személyiségre sem kiemelkedőek ezek a férfiak sem.
Akkor mi marad a nőnek, ami miatt érdemes egy kapcsolat?
Hasonló a fejszerkezetem, elállóbb fülekkel, szemüveggel, és mindig volt csajom.
Kiállás, önbizalom, agilitás, kommunikációs készség… ennyi számít, nem az, hogy hogy nézel ki… persze az is, de lehetsz a legjóképűbb a világon, ha sík hülye vagy. És van ilyen haverom, aki totál jóképü, kamaszkorunk óta olyan a felsőteste mint egy V, de ha kinyitja a száját, elijeszt minden nőt.
Nem rosszból, de a linkelt férfinak elállnak a fülei, kopaszodik, és ennyiből is megmondom, hogy skinnyfat alkata van. 0 váll, vagy bármilyen izom, ellenben magas testzsír, ha tippelnem kellene gy kis pók hassal.
Alapvetően am szerintem nincs csúnya arca, de igen, igénytelen, már ami a testét illeti. A kopaszságról, füléről nem tehet de sajna azok is sokat rontanak. Ha a testalkatával többet foglalkozna, és lenne egy jó kiállása, kellemes humora, akkor lehetne esélye egy olyan nőnél, mint akit linkeltél. Nem minden olyan nőnél, de valószínűleg lenne olyan hasonló kategóriás nő, aki vonzónak találná. Így, ebben a helyzetben kétlem. Nagyon... Tutyimutyinak is látszik pluszba.
"5. Mi a baj?"
A csajnak kifejezetten szép az arca, a pasinak meg.... Inkább nem mondom.
31
Én meg arról láttam videót, hogy az összes megérdezett amerikainak fingja sincs hol van pl. anglia, meg azt hiszi Párizs egy ország. Milyen következtetést lehet ebből levonni? Ha gondolkozol kicsit beláthatod, hogy semmit.
Ezen felül tudnak az emberek hazudni is, bármilyen meglepő
Ezt nem akarom elhinni. Ha objektíven vannak szép és csúnya emberek, akkor látnod kéne, hogy ez a két ember külsőt tekintve nincd egy szinten.
Nem tudom, hogy trollkodás-e a kérdés, de ha nem, akkor nagyon érdekes, hogy a nők vannak mindig média általi agymosással vádolva, amikor elhiszitek, hogy Rob Schneidernek meg egyéb átlag/ronda fasziknak olyan nőjük lehet, mint a filmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!