Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tisztelt gyakori kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt gyakori kérdések felhasználók én egy peches és szerencsétlen helyzetbe vagyok merthogy mivelhogy fiú vagyok de belülről lány és emiatt nem áll szóba én velem egy egészséges heteró férfi sem mit tegyek!?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ha egy ápolt igényes és egészséges modern sportos középkorú harmincas fiatal férfi lenne az igényem a vágyam!?

Veszélyes a nemi át operáló műtét azt már meg tudakoltam én még nagyon régen régóta.

2023. dec. 22. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Keress bi pasit, azok nem fertőzöttek.
2023. dec. 22. 03:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Keress valami hasonló meleg hajlamút. Hetero férfiakból csak a dühöt váltod ki. Aztán valamelyik megver.
2023. dec. 22. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Menj el egy normális pszichológushoz, aki nem követi az LMBTQP-propagandát, és ő majd kineveli belőled azt a hülyeséget, hogy lánynak képzeled magad.
2023. dec. 22. 08:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A heteroszexuálisok között is vannak bőven fertőzöttek.

A hetero viszont azt jelenti, hogy nem gerjed a saját nemére semmilyen szinten sem. Ezt kénytelen leszel megérteni. Te sem gerjedsz a nőkre kicsim.

2023. dec. 22. 08:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem troll vagy, mintha provokálni akarnál. De azért válaszolok, hátha mégse…

Márpedig az a megoldás, hogy meleg vagy bi pasiknál próbálkozol, hetero férfit nem érdekel férfi, és lényegtelennek fogja tartani, hogy te nőnek érzed magad. Ha megismerkedsz valakivel, az első szex előtt kezdeményezheted, hogy menjetek el együtt szűrésre.

2023. dec. 22. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem. Te undorodhatsz a meleg pasiktól, noha te is az vagy, de azt elvárod, hogy egy hetero pasi, aki a nőket szereti ne undorodjon tőled. Igazad van, így nem lesz pasid. Add fel, vagy változtass.A hiba a te készülékedben van.
2023. dec. 22. 09:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm a válaszokat mindenjót viszlát
2023. dec. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!