Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ekkora szerencsétlen a nők a társaságában?
Olyan mint ha teljesen el lennék átkozva ha nőről van szó az életembe, már sokszor én is csak röhögök a nyomoromon. Mindig a nőkkel kapcsolatban kerülök égő helyzetbe, például ilyenek történnek velem elviszem a csajt randizni pont akkor robban le az autóm, megbeszélt randin jön ki egy ocsmány herpesz számon, amikor fent vagyok csajnál akkor jön rám egy komoly hasmenés,randin pont akkor nem tudok fizetni mert bankártyám mert zárolták, találkozás előtt lépek bele egy kutya kakiba, de volt olyan is hogy madár lefossot a találkozón, amikor felhívott magához pont akkor nem indult be autóm. Stb..
Igazából az életkedvem is elment már az ismerkedéstől ezek után hogy ekkora egy nyomorék vagyok hogy szívat az élet, de az a vicces az élet más területén sose történnek ilyen ciki helyzetek sőt ott meg elég szerencsés vagyok általában,
Mostanában nagyon magam alatt vagyok emiatt hogy jó lenne egy kapcsolat de mondanom se kell màr nincs energiám ezek után erőlködni valami ötlet tanács
Ez egyáltalán nem a kérdező hibája egyébként, hasonló dolgok velem is történtek, bár nekem nincs gondom a "csajozással".
Egyszerűen peches vagy, kész. De ne erre koncentrálj, mert akkor tényleg mindig mindent el fogsz b*szni.
Eltúlzottnak tűnik...
Amúgy na és? Kit érdekel?
Pl. ha szerencsétlen dolog ér, és nem a te hibád, akkor egy normális nő teljesen megértő lesz (mert pl. ellenkező esetben ő is így szeretné).
"elviszem a csajt randizni pont akkor robban le az autóm"
Ú ismerős a szitu :D Ugyanez volt velem is. 10 évig egyszer sem robbant le az autó sehol. Első találkozás, a város közepén csúcsforgalomban szakadt el a kuplung bowden. Nem lehetett váltani, semmit. Trailert kellett hívni.
6, Na ez is ismerős. Már régen volt, nálam is volt egy ilyen csaj aki bugyiban volt és MELLETTEM aludt és nem volt semmi. Nem tudom mi volt akkor velem épp :D fáradt voltam csak simán szerintem.
Hát ezek eléggé peches esetek. Tényleg mintha bevonzanád.
Viszont van itt pár tényező, ami szerintem pont az izgulásodnak köszönhető: pl hasmenés, klasszikus stressztünet lehet. Herpesz szintén, stressz és megterhelés hatására jöhet ki. A kisebb nagyobb bénázások mint pl a kutyaganéba lépés meg még ki tudja mi, amiket nem írtál, azok is lehetnek a ráparázástól és hogy nem tudsz olyankor figyelni. Szóval érdemes lenne valahogy megtörni a kört, és csökkenteni a parákat.
Aztán az autó lefulladás meg a többi az már tényleg kifejezetten pech. Érdemes lehet lazán kezelni ezt is, iróniával pl. Bárkivel megtörténhet, mint látod. Még ha veled most vmiért sorozatban is.
A herpesz , a fosás, kutyaszarba lépés ez mind az idegesség miatt van.
Próbálj nyugodtan lenni és ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!