Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerencsétlen incel, alkoholista lennék 38 évesen? Másnak is szemben mindenkinek család 30-40 évesen, több gyerek, én meg...
Boldog további magányt!
Szívesen
Én a helyedben abbahagynám az alkoholt!
Ha az ember otthon egyedül iszik, úgy borzasztóan könnyű alkoholistává válni! Ne várd meg míg odáig fajul!
Vedd meg a kinézett házat és élvezd a függetlenséget! Hogy senki nem ugat bele semmibe!
Hát ez így elég gáz.
Igen, lúzer alkesz vagy. De változtathatsz rajta. Pl. szombaton, vasárnap bebaszás helyett elmehetnél plusz melót vállalni építkezésen, és akkor lehet, hogy nem kellene hitelt felvenni pluszban és jobban haladnál.
A piát meg tedd le! Normális nő így nem fog szóbaállni veled.
Koma, az ivászattal állj le azonnal, ha akarsz látni egy eredményt, itt a szomszédom.
52 éves pali, úgy néz ki mint egy zombi, a háza készül összedőlni, azon csodálkozom még, hogy életben van.
A pia az kb a halálba vezető út.
Ha meg lesz is valakid, akkor fog kopogtatni egy emésztő-rendszeri rák.
Én 50 vagyok, de pia, cigi nélkül is már van elég bajom, nem is vagyok meghízva.
Ha még most rásegítesz, baj lesz.
Hát őőő ja, az amit leírtál, az alkoholizmus.
Az, hogy nincsenek barátaid - azaz érdemi szociális kapcsolataid - az is óriási hátrány párkeresésnél.
Ezeket leszámítva amúgy nem lenne rossz az élethelyzeted. Ugyan anyáddal élsz, az nem épp plusz pont, de tervezed az elköltözést, ami tök jó.
Itt jelzem, hogy ha elköltözöl, magadra kell, hogy főzz, szóval érdemes lenne beletanulni.
Hagyd abba a piálást és szerezz barátokat. Ez az első lépés eg ynormális élet felé. Aztán mehet a párkeresés. Ha elköltöztél, nem piálsz és van szociális életed, akkor jóformán mindened megvan amire egy ember vágyhat egy párkapcsolatban.
"csütörtök, péntek, szombat este és vasárnap kaja előtt megiszok fél liter vodka finlandiát" - A hét hét napjából négy napot átiszol, három napban nincs benned vodka.
Alkoholista vagy és odajutsz, hogy egyre többet fogsz vedelni már csak bánatodban is, elveszíted a munkád, anyád kibasz, te meg földönfutó leszel.
Miért nem lehet csak hétvégente meginni, vagy alkalom adtán? Miért nem mész el inkább ismerkedni hétvégén, vagy amikor van időd új hobbikat űzni? Elmehetsz pl. főző tanfolyamra, ahol ismerősöket találhatsz, akikkel kimozdulhatsz hétvégente, barátokat szerezhetsz, akiknek a társaságukból belebotolhatsz nőkbe, akiknél esélyed lenne...
Azzal, hogy dolgozol, iszol nem fogsz not fogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!