Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerencsétlen incel, alkoholista lennék 38 évesen? Másnak is szemben mindenkinek család 30-40 évesen, több gyerek, én meg...
Ha otthon iszol akkor ne tedd. Inkább járj el kocsmázni, szórakozni hátha megismersz valakit, legalább barátaid lennének.
És a kocsmát ne úgy képzeld el, hogy csak lecsúszott 50-es, alkesz palik vannak mindenhol. Meglepődnél de rengeteg fiatal jár (főleg városokban) normálisan szórakozni, dumálni.
Én szinte az összes haverom kocsmázások során ismertem meg, marha jó közösségünk van.
Házra/lakásra gyűjtögetni ilyen módon meg baromság. Mire összegyűlik a fennmaradó rész, pont ugyannyival lesz drágább minden.
Ráadásul ha minden lóvédat beleölöd az ingatlan vásárlásba, felújítani miből fogod? 25 milláért nagyobb városokban inkább csak olyan lakások vannak, amelyekre erősen ráfér a renoválás, sokszor nincsenek is költözhető állapotban (legalábbis a normális méretűek).
,,Ráadásul ha minden lóvédat beleölöd az ingatlan vásárlásba, felújítani miből fogod? 25 milláért nagyobb városokban inkább csak olyan lakások vannak, amelyekre erősen ráfér a renoválás, sokszor nincsenek is költözhető állapotban (legalábbis a normális méretűek)."
Ez mordor, Miskolc, itt van jó lakás 22-24 millióért, de Nyíregyen is. Debrecenben vagy Szegeden már ez 30 sajnos, nyugaton meg több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!