Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik az emberek hogy szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam sok idő után egy haverommal és kérdezte, hogy nem tervezek gyereket? Mert ha szeretném látni hogy felnő akkor a következő 5 évben kéne összehozni.

Mondtam hogy én ennyire előre nem gondolokozok, meg amúgy sem merek odamenni egy nőhöz. Férfi létemre 65 kg vagyok, nem rég kezdtem járni edzőterembe és ha 10kg-val több leszek akkor talán több lesz az önbizalmam. Azt mondta erre, hogy csak kifogás.

De ha belenézek a tükörbe és egy rakás sz*rt látok akkor nem is jár a fejemben olyan, hogy ismerkedés.

Pl. tavaly volt egy randim egy jó csajjal, fogalmam sincs mit látott bennem, de mondta hogy kérjem ki a kaját addig Ő elmegy wc-re. Na mondom biztos most fog lelépni angolosan én meg addig nem kértem ki még nem jött vissza hisz gondoltam ez az elterelés, mert látta hogy milyen sz*rul nézek ki.

Mindegy végső soron ha nem jön össze az életem során a gyerek az sem baj, van aki már 20 évesen meghal. Vagy valaki tolószékes vagy vak, nem értem miért az a k*rva párkapcsolat és gyerek az élet sikerességének a mércéje.

2023. szept. 15. 11:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj, hogy nagyon negatív vagy. És ezzel csak bántod sajátmagadat.
2023. szept. 15. 11:32
 2/29 anonim ***** válasza:
69%
keress egy pszichológust
2023. szept. 15. 11:33
 3/29 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, te nem szerencsétlen vagy, hanem konkrétan 000000 az önbecsülésed. Ha eg ykalap szarnak tartod magad, az nem egészséges.

Ráadásul a világ is ellened van, hiszen egy jó csaj randizott veled és nem lépett le, ahogy azt te elképzelted. Azaz tévedtél.

Szóval keress egy pszichológust, ne a kondiba járj.

Mármint járj kondiba, jót tesz, csak ne attól várd a változást.

2023. szept. 15. 11:36
 4/29 anonim ***** válasza:
64%

Önsajnálat: 5*

Hajlandóság a változásra: 0

További jó rinyálást kívánok!

2023. szept. 15. 11:38
 5/29 anonim ***** válasza:
0%

"nem rég kezdtem járni edzőterembe és ha 10kg-val több leszek akkor talán több lesz az önbizalmam. Azt mondta erre, hogy csak kifogás."

Haverod inkább támogathatna, minthogy leszól. Szard le, edzz tovább és majd lesz önbizalmad.

2023. szept. 15. 12:02
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
5, pedig a havernak igaza van. Oké, nem a megfelelő stílusban adta elő, de a Kérdezőnek tényleg nem fog megjönni az önbizalma pusztán attól, hogy edz.
2023. szept. 15. 12:07
 7/29 anonim ***** válasza:
6. Az is jogos.
2023. szept. 15. 12:10
 8/29 A kérdező kommentje:

A pszichológushoz jártam, de nagyon elvette az önbizalmam felesleges időráfordítás volt. Azt mondta, hogy úgy nézek ki mint egy sorozatgyilkos. Azért mert vékony vagyok, kopasz és szemüveges. Ezekért bunkóság leszólni valakit, főleg mert 2/3 de bizonyos esetekben lehet 3/3 is egészségügyi ok miatt.

Meg hogy szakadt cuccokba járok, de akkor még nem volt melóm sem. Állandóan beszólt, hogy itt vagyok 30 éves és nem értem el még semmit. Meg a pláne, hogy mondta nézzek ismerkedésről videókat a youtube-on, de b+ ezt tudom magamtól is, nem azért jöttem ide hogy ajánlgass hanem hogy itt személyesen segíts.

Többet fejlődtem 2 hónap alatt magamtól, mint a pszichológussal 1 év alatt

2023. szept. 15. 12:10
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
8. Élek a gyanúperrel, hogy a dokid az ecseri piacon szerezte a diplomát. Egy normális pszichológus nem mondana ilyet!
2023. szept. 15. 12:14
 10/29 A kérdező kommentje:
TB-s volt annyit hozzátennék. Magánt nem tudom megfizetni.
2023. szept. 15. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!