Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik az emberek hogy szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam sok idő után egy haverommal és kérdezte, hogy nem tervezek gyereket? Mert ha szeretném látni hogy felnő akkor a következő 5 évben kéne összehozni.

Mondtam hogy én ennyire előre nem gondolokozok, meg amúgy sem merek odamenni egy nőhöz. Férfi létemre 65 kg vagyok, nem rég kezdtem járni edzőterembe és ha 10kg-val több leszek akkor talán több lesz az önbizalmam. Azt mondta erre, hogy csak kifogás.

De ha belenézek a tükörbe és egy rakás sz*rt látok akkor nem is jár a fejemben olyan, hogy ismerkedés.

Pl. tavaly volt egy randim egy jó csajjal, fogalmam sincs mit látott bennem, de mondta hogy kérjem ki a kaját addig Ő elmegy wc-re. Na mondom biztos most fog lelépni angolosan én meg addig nem kértem ki még nem jött vissza hisz gondoltam ez az elterelés, mert látta hogy milyen sz*rul nézek ki.

Mindegy végső soron ha nem jön össze az életem során a gyerek az sem baj, van aki már 20 évesen meghal. Vagy valaki tolószékes vagy vak, nem értem miért az a k*rva párkapcsolat és gyerek az élet sikerességének a mércéje.

2023. szept. 15. 11:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Jééézusom, ki volt az a pszichológus?:D

Akkor úgy mondom: keress egy jó pszichológust, ne valami Csernust majmoló laikus gyökeret:D

2023. szept. 15. 12:16
 12/29 anonim ***** válasza:

Jah, a pénz az nagy úr:S

Budapesten a Napkör alapítvány vállal szociális alapon pszichológiai ellátást, ilyen 2ezer forint / ülés, ami ugye a kis töredéke egy valós ülés árának. Persze pont emiatt rohadt hosszú várólista van, de eg ypróbát megér.

De akárhogy is, neked pszichés problémád van és amíg ebőbl nem sikerül kigyógyulni, igencsak nehéz dolgod lesz. Nem szerencsétlen vagy, hanem beteg. Ez nem bűn, nem szégyen, de egy olyan állapot amit tudomásul kell venni és dolgozni kell vele.

2023. szept. 15. 12:29
 13/29 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Ez így jobb?
2023. szept. 15. 12:48
 14/29 A kérdező kommentje:

Megértem, hogy pszichés problémának gondoljátok nem is vita a célom. De az, hogy tinderen minden nap 50-et húzok jobbra és engem meg senki az rohadtul nem pszichés probléma hanem a rossz külső miatt van. Nem látsz semmit az emberen, nem beszélsz vele, nem hallod a hangját, hanem látsz egy képet és azt látod hogy jó pasi vagy hogy rusnya és valamerre húzod. Ha tegyük fel lenne minden hónapban 2 randim és egy év alatt akkor 24 és egyiket sem követné második randi akkor jogos lenne a pszichés probléma.

Meg én nem is a nőket nézem, hanem a férfiakat, hogy pl egy társaságban hánynál nézek ki jobban. Ha mondjuk ott egy nő akkor engem választana e vagy mást. Pl. ha öregek, vagy ilyen kis szerencsétlenek vannak akkor én vagyok az alfa. Normális férfiak mellett pedig nem, de egy szórakozóhelyen mindig vannak alfább férfiak. A pénz pedig nem sokat számít, volt idő hogy annyi volt a pénz mint a tenger mégsem választott senki engem.

2023. szept. 15. 13:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nőket nézed, hanem a férfiakat.

Látod?

Azt kutatod, hogy elég jó vagy-e, nem pedig társat keresel.

Leírod, hogy ha a tükörbe nézel egy szart látsz visszanézni.

Már bocs, de ezek ordítanak arról, hogy pszichés problmád van. Ezt úgy hívják, hogy alacsony önbecsülés. Vágysz a pozitív visszaigazolásra, hgoy "igen, te elég jó vagy". És oké, valamilyen szinten mindenki vágyik rá, de nem mindegy, hogy ennek hiánya mit okoz. Téged padlóra küldött.

Egyértelmű, hogy nem szereted magad.

Márpedig a szeret első szabálya az, hogy olyan kva nehéz szeretni, aki önmagát sem tudja szerenti.

ha nem hiszed el, hogy szerethető vagy, akkor mégis hogy hitesse el valaki más veled ezt?

Erre a randis mosdóbamenős-rendelős sztorid a leginkább jó példa. Az volt az alap kiindulásod, hogy kizárt, hogy veled hajlandó legyen randizni valaki, úgyhogy innentől kezdve mindent annak fényében értelmeztél, hogy biztos ez lesz az ürügy amivel majd lelép. hiszen randizni kizárt, hogy akarjon.

Kérdező!

Jó ember vagy. Nem máshoz képest, hanem már önmagadban is.

Szerethető ember vagy. Szeresd hát magadat!

És menj el pszichológushoz. Ne ahhoz akihez eddig, egy másikhoz.

2023. szept. 15. 13:33
 16/29 A kérdező kommentje:

De ki választana egy kevésbé vonzó férfit egy vonzó helyett?

Nem érted a kérdésemet?

Szerintem inkább annak a csajnak volt pszichés problémája.

A szép emberek sokkal nagyobb előnyben vannak az életben, ez a természetes kiválasztódás, kezdve ott hogy már az iskolában a tanárok elnézőbbek a szép gyerekekkel. A szép nőkkel is udvariasabak a férfiak mint a csúnyákkal. Állásinterjún is előny a szépség, egy randin meg pláne.

2023. szept. 15. 13:40
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem inkább annak a csajnak volt pszichés problémája."

Nem volt semmilyen problémája, veled akart lenni és enni. Te voltál az, aki nem bízott benne.

2023. szept. 15. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:

"nem értem miért az a k*rva párkapcsolat és gyerek az élet sikerességének a mércéje."

Nem az. És nem kell senkinek megfelelned. Ki nyom el? Ki korlátoz, ki parancsol neked? Kinek akarsz megfelelni?

2023. szept. 15. 13:53
 19/29 anonim ***** válasza:

Igen, a szép emberek előnyben vannak.

De ez nem azt jelenti, hogy ha van 4 férfi akik 1től 4ig egyre szebbek, akkor egy csaj mindig az elérhető legszebbet fogja választani.

Vonzónak lenni és szépnek lenni nem ugyanaz.

2023. szept. 15. 13:58
 20/29 anonim ***** válasza:

" k*rva párkapcsolat és gyerek az élet sikerességének a mércéje."

mert ezek számítanak igazán.

Ha lesz gyerek, megérted.

Míg nem volt, én is hasonlóan gondolkodtam.

A reprodukció ami miatt itt lehetünk, ami miatt Te itt kesereghetsz.....

2023. szept. 15. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!