Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik az emberek hogy szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam sok idő után egy haverommal és kérdezte, hogy nem tervezek gyereket? Mert ha szeretném látni hogy felnő akkor a következő 5 évben kéne összehozni.

Mondtam hogy én ennyire előre nem gondolokozok, meg amúgy sem merek odamenni egy nőhöz. Férfi létemre 65 kg vagyok, nem rég kezdtem járni edzőterembe és ha 10kg-val több leszek akkor talán több lesz az önbizalmam. Azt mondta erre, hogy csak kifogás.

De ha belenézek a tükörbe és egy rakás sz*rt látok akkor nem is jár a fejemben olyan, hogy ismerkedés.

Pl. tavaly volt egy randim egy jó csajjal, fogalmam sincs mit látott bennem, de mondta hogy kérjem ki a kaját addig Ő elmegy wc-re. Na mondom biztos most fog lelépni angolosan én meg addig nem kértem ki még nem jött vissza hisz gondoltam ez az elterelés, mert látta hogy milyen sz*rul nézek ki.

Mindegy végső soron ha nem jön össze az életem során a gyerek az sem baj, van aki már 20 évesen meghal. Vagy valaki tolószékes vagy vak, nem értem miért az a k*rva párkapcsolat és gyerek az élet sikerességének a mércéje.

2023. szept. 15. 11:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Tökmindegy az a csaj is célzott rá, hogy vékony vagyok.

Meg hiába is választ bárki, ha pl. egy költözésnél nem tudok megemelni egy szekrényt és költöztetőt kell hívni, mert annyira alkalmatlan vagyok fizikailag, ez azért elég jó ok a vonzalom elvesztésére.

Vékonyan nem lehet végigcsinálni az életet, kivéve ha valakinek olyan súlyos, gyógyíthatatlan betegsége van hogy rokkant.

Szóval ez engem jobban zavar maganban, mint a párkapcsolat hiánya.

2023. szept. 15. 14:05
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, hogy lesz gyereked vagy sem. Hanem hogy az életet csicskaként vagy királyként éled. És én legalább szeretnék ebből kitörni.
2023. szept. 15. 14:07
 23/29 anonim ***** válasza:

22

Párkapcsolat nélkül nem is lesz, nyugi.

Elsőként azon változtass, hogy magadat sajnálod, mert ez a csicskaság alapból, és nem visz sehova...

2023. szept. 15. 14:29
 24/29 anonim ***** válasza:

Átfutottam a hozzászólásaid, szerintem fejben vannak gondok elsősorban.

Én 60kg vagyok, és teljességgel elégedett a testemmel, fizikumommal.

Bruce Lee is 60kg volt amúgy, szerinted ő 'csicska' ?

Milyen magas vagy?

Túl sokat foglalkoztat mások véleménye. Belülről kell keresni a boldogságot.

És nem kell mindenkinek gyereket csinálnia, van épp elég.

2023. szept. 15. 14:51
 25/29 anonim ***** válasza:

26F vagyok, 167cm, és 52-55kg között mozgok.

Igaz, párkapcsolatom jelenleg nekem sincs, de ennek teljesen más oka van, nem a negatív testkép. Két párkapcsolatom volt (nem ilyen pár hetes-hónaposak), az egyik rendszeresen traktált azzal, hogy "miért nem vagyok férfiasabb" (értsd: miért nem vagyok súlyosabb, mániája volt, hogy legalább 60kg-ig feltornázzon). Akkor nyilván bántott a dolog, de amint szétmentünk, ezen a részén hamar túlléptem. Hidd el, nem a kinézeteddel van baj, hanem inkább fejben. A te logikád szerint én még nagyobb hátránnyal indulnék a párkapcsolati piacon, mint te, mégsem ezen múlik a dolog - máskülönben ez a két párkapcsolatom se lett volna, ha így álltam volna hozzá.

2023. szept. 15. 14:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Ne a Tinder, vagy bármilyen online társkereső alapján ítéld meg magadat. Ez a garantált út az önbecsülésed teljes rombolásához. Tinderen a statisztikák szerint kb. 1%-ot jelölik be a nők. Hipergámia + globalizált online társkeresés, egy fotó alapján dönteni <1 sec alatt.

Élőben teljesen más a helyzet.

#24 voltam

2023. szept. 15. 14:58
 27/29 A kérdező kommentje:

#26 tegyük fel igazad van, de akkor mégis hol vagy hogyan ítéljem magam? Ha nem lenne tinder még a lehetőségét is elveszíteném, hogy valakinek tetszek.

173 cm vagyok, 165 körül már lehúznám a rolót azt mondanám, hogy ez ennyi volt. 173 még azt mondom tűrhető.

Egyébként a magasság sokkal fontosabb mint a súly, mert hiába van egy csávó 100 kg tiszta izom ha mondjuk 160 cm, lehet hogy erősebb is, ha ránézek nem jelent konkurenciát nekem. Szóval a magasság felülírja. De azt azért nem részleteztem, mert az állandó és nekem átlagos a magasságom.

2023. szept. 15. 15:13
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem mire fel panaszkodsz, 173 átlagos. Meg minek akarsz 70kg fölé menni, az túl sok lenne. Én 168/60, de nincs rajtam zsír, erős vagyok és izmos. Kicsit komplexebb az erő, mint izomtömeg, meg az élet is általában... Miért érdekel téged egy random picsa véleménye hogy túl vékony vagy meg stb? Egyetlen lány/nő elegendő, nem kell a többségnek megfelelni.

Mit veszítesz Tinder nélkül, ha eddig se likeoltak?

Menj ki egy kicsit a való életbe, és beszélgess nőneműekkel, tét nélkül.

Dolgozz azon hogy fejleszd magad, és a pozitív elemeidet, ne a negatívumokra görcsölj rá.

Szörnyű a jelenlegi hozzáállásod.

2023. szept. 15. 15:32
 29/29 A kérdező kommentje:

Tudnál esetleg valami ötletet adni?

Nagyon ritkán szoktam idegenekkel beszélni nemtől függetlenül. Nagyon kevés ember van akit a barátomnak tartok és velük beszélek, de nem vagyok ilyen bratyizós fajta, ezért idegenek bunkónak is tarthatnak.

Mit veszítesz tinder nélkül? Ugyanaz mint aki minden héten megveszi a lottót. Tudja, hogy semmi esélye de megteszi mert hátha. Én is végigpörgetem mindig az 50-et aztán hátha valami beakad.

2023. szept. 15. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!