Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívűl olyan szerencsétlen, aki tudja, hogy jól néz ki mégsincs önbizalma csajozni?
Még általános suliban mikor 14 voltam. A 13 éves osztálytársam - aki nekem nagyon tetszett - kéreltlenül megmutatta nekem a punciját és megkért, hogy vegyem elő és megpuszilja nekem. Nem szopott le, de tényleg megtette.
Középsuliban egy átlagosan szép lánnyal barátkoztam és a pasijával akivel 3-4 évet volt együtt szakítottak kb 8szor a kapcsolatuk alatt. Nem is kellett mondania, hogy mikor mert mindíg akkor hìvott el valahova amikor éppen szakítottak. Kisírta magát. Ebből 3 alkalommal le is szopott.
Egyetemen volt egy szép csaj akihez jártam tanulni meg dumálgatni és sokszor panaszkodott nekem a pasijáról. Miután szakítottak azt mondta hiányzik neki a szex. Én egyből mondtam, hogy én benne vagyok ha akarja, de ő azt mondta nem akarja akárkivel vagy valami ilyesmit. Aztán pár héttel később a szülinapomon mégis csinált nekem sütit és leszopott. Aztán vele volt szex is. Sőt mesélte, hogy a pasija nem tudta elfogadni, hogy nem akarja seggbe de velem kipróbálta azt is.
Ha rámosolygok egy szép lányra akkor az esetek 80%ban visszamosolyog. Kb 2hetente egyszer van olyan is hogy egy lány néz én ránézek(nem mosolyogva) és elmosolyodik.
Kis csendes nyomi gyerek voltam de a suliban is volt hogy beszólt nekem egy szerintem átlagos képű srác az gáz hajam miatt, utólag tényleg gáz volt. És a menő srác bevédett, hogy hagyjad már még így is jobban néz ki nálad.
Van egy bátyám, ő nagyon vagány meg magasabb is. Én 188 ő 192 centi és a nagymamàm mondta, hogy ő sokkal férfiasabb de nekem sokkal szebb a pofim :D pedig szerintem tök jóképű a tesóm. Ja és nagyim ezt a bátyám füle hallatára mondta.
Aztán mostanában 25 évesen elég magányos voltam otthon és elmentem a Deákra csak úgy sétálgatni. Ott egy 18-20 év körüli fiú csapatot láttam ahogy már volt bennünk alkohol és győzködték egymást hogy menjen oda az ázsiai r*bancosan öltözött tini csajokhoz. Egyik srác odament és látványosan nem járt sikerrel. Közben a társaságból egy másik mondta nekem, hogy menjek már oda hozzájuk én is, elém biztos egyből letérdelnének :D Oda is mentem hozzájuk, látványosan kedvesen fogadták közeledésemet. De amugy nem lett semmi a dologból.
Nem tanultam meg csajozno sosem. És ha egy nő visszautasít akkor kell kb 1 hónap amíg újra merek próbálkozni.
Amíg középsuli meg egyetem meg szakkörök volt addig nem szorultam arra, hogy vadidegen nőknél is kezdeményezzek. Pedig amúgy informatikai szakközépbe jártam meg programtervező szakra, tehát nem volt sok lány.
Nagyon félek a visszautasítástól, gyenge vagyok lelkileg nagyon.
Van még itt olyan mint én? Sikerült fejlődnie valahogy?
Lám-lám, a végén még kiderül, hogy az önbizalom és az önbecsülés nem azon alapszik, hogy mások mennyire pozitívan állnak az emberhez. Ezt pofázom elég régóta itt, de valamiért itt csak arra hajtanak az emberek, hogy abból nyerjenek önbizalmat, hogy mások pozitívan értékeéljék őket. Te vagy az élő példa rá, hogy ez sosem fog megtörténni tartósan.
A csajozás egy külön műfaj, tökre érthető, hogy gyakorlat hiányában félsz tőle.
Ugyanakkor a te problémád valóban az önbizalom hiánya, ha ennyire megvisel egy-egy elutasítás.
Mit mondhatnánk? Pszichológus. Lehet jönni azzal, hogy menj el kondizni abból majd önbizalmat nyersz, de hé, neked már be van bizonyítva, hogy mások megbecsülése nem fog helyrerántani, szóval ezzel nem érsz sokat.
Önfejlesztő könyvek az esetek többségében csak intellektualizálják a problmát, nem megoldják.
Szoktak itt jönni a meditálással is, de önbizalmat az sem ad, elvégre olyat keresnél magadban, ami jelenleg nincs.
Keress fel egy pszichológust, a nyakamat tenném rá, hogy kb fél év alatt tökre helyreráz és olyan dolgokra leszel képes, amire edig még sosem.
Pontosan ugyanez a helyzet nálam.
Én amúgy szeretem a pszichológiát és nagyjából sikerült már felfejtenem a bennem zajló folyamatokat. A természetes önbizalom fő forrása az anyai szeretet, az én anyám pedig soha nem mondta hogy szeret, soha nem ölelt meg, stb.
Ennélfogva én folyton a külső visszajelzésekből próbálok önbizalmat meríteni. Konkrétan le vannak screenshotolva beszélgetések, amikor pl egy lány azt mondta, hogy én vagyok a legjobb ember akit ismer, meg persze csomó külsőbeli dolog, méghozzá azért hogy időről időre önbizalmat merítsek belőlük.
Na most a fő probléma, hogy nagyon labilis ez az önbizalom, ugyanis néhány negatív visszajelzés teljesen tönkre tudja tenni. Jelenleg ebben az állapotban vagyok, mivel 3 lány visszautasított és teljes depresszióba estem, egyetemen kívül egész nap csak ülök otthon, nincs kedvem sehova menni.
Őszintén szólva egy elég erős imposztor szindróma kapott el, már ott tartok hogy ez az egész eddigi pozitív visszajelzés hullámvasút csak egy hatalmas szerencse volt és valójában senkinek nem kellek.
Pszichológus segíthet, de ahhoz, hogy igazán fejlődj ahhoz neked kell beletenni a munkát végülis.
"Aztán pár héttel később a szülinapomon mégis csinált nekem sütit és leszopott."
Ezen felröhögtem, köszi.😂
"Nagyon félek a visszautasítástól, gyenge vagyok lelkileg nagyon."
Ez a rész elvette a kedvem.😭
Azt kéne tudatosítani, hogy mindenkit, aki próbálkozik, vagy akár kapcsolatban van ér visszautasítás, csalódás.
Szimplán dolgozni kell magadon keményen, önfejlesztés, sport, tanulás, új hobbik, hogy erőt és magabiztosságot adjanak neked.
Saját magad miatt légy stabilabb, magabiztosabb, senki másért.
"Nagyon félek a visszautasítástól"
Próba - szerencse.
Nem kell, hogy olyan fogadjon el, akit te nem.
Majd összejön.
Semmi olyan nem kell, ami nem jó, a jóra pedig érdemes várni.
Hát ezek alapján még egyáltalán nem biztos, hogy jól nézel ki. Ezt miből veszed? Ilyen dolgok mindenkivel történnek az életében, én zárkózott vagyok és átlagos külsejű, mégis néha mákom volt csajoknál, de attól még hogy 30 év alatt volt néhány jó pillanatom, még qrvára nem jelenti azt hogy jól nézek ki.
Tinderen milyen sikereid vannak? Az a férfi külsejének valódi mércéje. És ott sem elég ha match-elsz néhányszor.. hány randi, hány szex jön össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!