Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok mennyire elfogadott ha a leendő párotok mondjuk 26 évesen még a szüleivel lakik, de ti már külön?

Figyelt kérdés
Hogy szűritek ki a mamahoteles, elkényeztetett csajokat?
2023. dec. 21. 10:55
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
19 - Ha ez alapján szűrök, akkor a korombeli nők 70%-a már ki is esett. :D
2023. dec. 21. 11:21
 22/43 A kérdező kommentje:
20 - Szinte az összes egyetemista ismerősömet a szüleik szponzorálták. Nem olyan könnyű elhelyezkedni egyetem alatt, ha nem büfészakot tanulsz. Én pl. a gépészmérnöki mellett esélytelennek láttam dolgozni, elég kemény volt így is. Persze, ha csúszni akarsz vagy szar átlaggal végezni, akkor kivitelezhető.
2023. dec. 21. 11:22
 23/43 anonim ***** válasza:
60%

21

Szerintem elég rosszul saccolod ezt... Gondold át még egyszer.

2023. dec. 21. 11:31
 24/43 anonim ***** válasza:
60%
15-ös vagyok, küldj képet magadról privátban először :D Amúgy Budán lakok.
2023. dec. 21. 11:32
 25/43 A kérdező kommentje:

23 - Marhára nem, vidéken a legtöbb otthon él. Ez csak az itteni mese, a Budapestiek részéről, hogy a nők külön élnek kb. már 20 éves korukban,

24 - Sajna messze vagy :(

2023. dec. 21. 11:34
 26/43 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ, hogy miért és hogy él otthon.

Egy elkényeztetett kis majomféleség akinek mindent elétesznek, dolgoznia sem kellett esetleg...vagy egy tésztát nem tud kifőzni szóval otthon kb. semmit nem tett alrébb akkor felejtős.

Barátnőm otthon élt, de mindenben részt vett maximálisan, ráadásul csak az anyja élt már, amíg otthon élt havi 150.000 Ft-ot félre tudott tenni.

Ezt max albérletre szórta volna el.

Aztán 1 éven belül összeköltöztünk, egy nagyon olcsó kis albérletbe, és 3 év után belevágtunk lakásba...

az h szakítottunk az más miatt volt :)

2023. dec. 21. 11:36
 27/43 anonim ***** válasza:
39%

25

Ja, vidék az vidék. :D Ott a férfi felhozatal sem jobb, mint a női.

2023. dec. 21. 11:37
 28/43 anonim ***** válasza:
24%
26 évesen miért lenne ciki manapság a szülőkkel élni. Szerinted ilyen ingatlanárak mellett mennyit kell keresnie egy ilyen szinte pályakezdőnek ahhoz, hogy máris saját ingatlana legyen? Kva sokat…hacsak nem kapnak a szülőktől támogatást, esélytelen a téma. Én albiban lakok, de abszolút megértem azokat is, akik ennyi idősen még inkább a szülőknél gyűjtögetnek. Persze aki elveri a pénzt és anyuékon élősködik, az megint más téma, de a többség azért nem ilyen. Inkább azokat vetem meg, akik emiatt megvetnek másokat…
2023. dec. 21. 11:40
 29/43 anonim ***** válasza:
83%
28. Én azokat, akik megvetik azokat akik megvetik azokat. :)
2023. dec. 21. 11:41
 30/43 anonim ***** válasza:
60%
#29 én az azokat megvető megvetőket is megvetem.
2023. dec. 21. 11:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!