Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a vállalhatatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a vállalhatatlan, idősebb férfiak kezdemenyeznek nalam?

Figyelt kérdés

Vállalhatatlan alatt azt értem, hogy nálam vagy 20 évvel idősebbek es emellett alkoholista, értelmi fogyatekos vagy pedofil vagy már nyugdíjas korú emberek.

Én 20 éves vagyok és eddig még egy normális fiúval/férfival nem volt semmilyen kapcsolatom. A saját korosztalyombol maguktól egyáltalán nem nyitnak felém. Volt már hogy én próbáltam beszélgetést kezdeményezni csendesebb es nyitottabbaknal is(igaz nem sokszor)de ilyenkor mintha megkukultak volna. Néhány szavas választ adtak mindenre,teljesen erdektelennek tűntek.

Fogalmam sincs mi lehet a baj ezért remélem itt valaki hátha tud segíteni.

Belsőre baratsagosnak,segítőkésznek és néha viccesnek mondanám magam,egyáltalán nem vagyok ítélkező,gyakran mosolygok,de inkább csendesebb,zarkozottabb típus vagyok,de ezt embere is válogatja éppen kivel vagyok,amolyan ambivertaltnak mondanám magam.

Külsőre rövid nyakig érő sötétszőke hajam van, nagyon világos bőröm és nagy, kerek szürkéskék szemem amit általában sminkkel is kihangsulyozok és szemüveget is hordok. Sokszor mondtak hogy elegge markans arcom van(nem tudom hogy ez most jo vagy rossz ertelemben) es hogy nagyon szimmetrikus is.

Inkább kényelmes ruhákat hordok de néha csinosabbakat is fel veszek. Testalkatom átlagos 165 cm 55 kg.

Képet nem akarok mutatni de sokan mondták már hogy hasonlít az arcom Cate Blanchett-ére és Mia Wasikowska-ra.

2023. dec. 21. 00:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy eleg szep.
2023. dec. 21. 09:48
 22/25 anonim ***** válasza:
#16: bőven elég ha 18-20 évvel idősebbnek néz ki. Még a 25-28 éveseken is tudok nézni, hogy azt hittem 40, hát még feljebb...
2023. dec. 21. 10:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Idosebbnek nezel ki mint amennyi vagy egy 10 esel legalabb.
2023. dec. 21. 10:23
 24/25 anonim ***** válasza:
Az ilyenek mindenkinél bepróbálkoznak, semmi önkritikájuk nincs, meg eszük se. Attól még te magad nem vagy csúnya, mert csúnya, igénytelen palik próbálkoznak nálad.
2023. dec. 21. 10:33
 25/25 anonim ***** válasza:

A markáns arc férfiasan erős, kemény vonásokat jelent, csontos (Cate B.-nek pl. nagyon erős, hangsúlyos a járomcsontja), sokszor széles állkapcsú (mint Mia W.). A markáns arc megosztó dolog. Vannak, akiknek kifejezetten tetszik, de a többség általánosságban inkább negatívumként értékeli, mert nem a nőies külső tulajdonságokhoz tartozik. Ugyanakkor minden markáns arcon lehet az előnyöket hangsúlyozni, ki lehet hozni belőlük a legjobbat, akár valami egyedien szépet. Ahogy az említett 2 színésznő sem ronda, max. kevesebb férfinak a kimondott zsánere. A szerencsésebbek arcából annyira előnyt lehet kovácsolni, hogy széles körben vonzónak és szexinek lássák, mint pl. Olivia Wilde.

A visszahúzódó jellem tényleg nehézség. Lehet, hogy emiatt is kukultak meg, akikhez hozzászóltál. Nem tudták, mihez kezdjenek ezzel a meglepetéssel. Erre nem tudok gyógyírt mondani, a "változtass" hülyeség. Mosolyogsz, kedves vagy, nem bunkó, mégis zavar van az erőben, ha kezdeményezel, de azért kezdeményezz. Konkrét tanácsokat azok sem tudnának adni, akik bemondják neked az aduász tanácsot, hogy legyél másmilyen. Pontosan melyik mimikai izmod nem jófelé áll? Pontosan miről beszélj, mikor ugyanarra a "hogy vagy?"-ra más reakciót kapsz, mint mások? Pontosan milyen hangszín vagy hanglejtés-változtatás kéne? Mondhatsz te akármit, MUTATHATOD magad akármilyennek, az akkor is csak mutatás lesz, és az átérződik a vibe-on (nem tudok jobb szót rá). Nem a beszéddel, a mosolygással vagy a szavakkal van baj, hanem más ÉRZÉSSEL kéne fordulnod az emberekhez, anélkül a védekezőállásos, szorongó feszültség nélkül. Az érzéseiden pedig nagyon nehéz változtatni. Én is ezzel próbálkozom, rettenetesen nehéz. "Ne gondolkozzak azon, mit mondjak, ne gondolkozzak már ennyire, ne érdekeljen annyira, hogy mit szól hozzám, ne féljek tőle, hogy nem leszek szimpatikus, ne izguljak". Aztán bassza meg, nem tudok nem izgulni 😀. Vannak, akikkel jobban megy, valamiért nem ijesztőek nekem, de ők ritkák. Lehet, hogy rólam is azt hiszik emberek, hogy beképzelt vagyok, lenézem vagy leszarom őket. Pedig pont inkább attól félek, hogy rosszat gondolnak rólam, és pont hogy sokkal jobban le kéne őket szarnom, az lenne egészséges, és akkor tudnék sokkal barátságosabb lenni.

A vén farkak meg mindenkit tömegesen találnak be online, ne vedd magadra.

2023. dec. 21. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!