Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a vállalhatatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a vállalhatatlan, idősebb férfiak kezdemenyeznek nalam?

Figyelt kérdés

Vállalhatatlan alatt azt értem, hogy nálam vagy 20 évvel idősebbek es emellett alkoholista, értelmi fogyatekos vagy pedofil vagy már nyugdíjas korú emberek.

Én 20 éves vagyok és eddig még egy normális fiúval/férfival nem volt semmilyen kapcsolatom. A saját korosztalyombol maguktól egyáltalán nem nyitnak felém. Volt már hogy én próbáltam beszélgetést kezdeményezni csendesebb es nyitottabbaknal is(igaz nem sokszor)de ilyenkor mintha megkukultak volna. Néhány szavas választ adtak mindenre,teljesen erdektelennek tűntek.

Fogalmam sincs mi lehet a baj ezért remélem itt valaki hátha tud segíteni.

Belsőre baratsagosnak,segítőkésznek és néha viccesnek mondanám magam,egyáltalán nem vagyok ítélkező,gyakran mosolygok,de inkább csendesebb,zarkozottabb típus vagyok,de ezt embere is válogatja éppen kivel vagyok,amolyan ambivertaltnak mondanám magam.

Külsőre rövid nyakig érő sötétszőke hajam van, nagyon világos bőröm és nagy, kerek szürkéskék szemem amit általában sminkkel is kihangsulyozok és szemüveget is hordok. Sokszor mondtak hogy elegge markans arcom van(nem tudom hogy ez most jo vagy rossz ertelemben) es hogy nagyon szimmetrikus is.

Inkább kényelmes ruhákat hordok de néha csinosabbakat is fel veszek. Testalkatom átlagos 165 cm 55 kg.

Képet nem akarok mutatni de sokan mondták már hogy hasonlít az arcom Cate Blanchett-ére és Mia Wasikowska-ra.

2023. dec. 21. 00:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
12%
32 év még belefér? :D azért nem vagyok nagypapi
2023. dec. 21. 00:25
 2/25 anonim ***** válasza:
19%

Ha kocsmakba jarsz akkor mit csodalkozol ha pias emberek talalnak meg? Oda nem kavezni jarnak tobbsegben ...

Azert mert valaki ittas pont akkor, attol meg nem alkoholista. Jarj akkor szinhazba vagy konyvtarba ha ilyen kis virag lelku vagy.

2023. dec. 21. 00:43
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
#2: hol írta, hogy kocsmákba jár?
2023. dec. 21. 00:50
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

A taták mindenkire rámásznak. Ezzel ne foglalkozz.

AMikor te kezdeményeztél fiúkkal, valszeg csak zavarban voltak. rengetegen képtelenek élőben kommunikálni.

Én arra tippelek, hogy mert csendes, zárkozott típus vagy. Őket nehezebben veszik észre és nehezebben nyitnak, mert azt gondolják, hogy szótlan, unalmas, miről beszéljek vele. (nem így van, de spkan ezt hiszik).

Amúgy én is ilyen voltam, és legnagyobb döbbenetemre annó hallottam olyanokat vissza, hogy beképzelt vagyok, lenézem a többieket, mert nem vegyülök és csacsogok velük. Holott nem erről volt szó, egyszerűen csak félénk voltam. Szerencsére egyetem alatt ezt kinőttem és tettem is érte, azóta nincs ilyen problémám, de nagyon hasonlóak voltak, mint neked kérdező.

2023. dec. 21. 01:12
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Még az előző vagyok. Bónusz. Egy-két éve volt gimis osztálytársam mondta, hogy szerelmes volt belém, csak fél megközelíteni, mert olyan távolságtartó voltam mindenkivel. Csak 1-2 barátnőm volt, azokkal nyilván nem, de a többiekkel valóban. És nem voltam durva, vagy haragos, mosolyogtam ha szóltak, csak nem nyitottam a többiek felé. És ez két élű dolog. Visszaüt. Neked kell nyitni.
2023. dec. 21. 01:17
 6/25 anonim ***** válasza:
59%
Jaja a taták rámozdulnak minden fiatalabb nőre. Valószínűleg megtalálnának a kortársaid is, csak neked meg nem kellenek azok akiknek te tetszenél.
2023. dec. 21. 01:24
 7/25 anonim ***** válasza:
7%

Biztos jó az neked, ha veled korú hülyegyerekekkel ismerkedsz?

Nézd meg pontosan, mit tudnak ők nyújtani, aztán vagy leszbikussá válsz, vagy maradnak a "papák"

Amúgy meg azért, mert sok fiatal lány általában érettebb férfit keres, nem kis pubikat.

2023. dec. 21. 02:27
 8/25 anonim válasza:
3%
Valószínűleg te sem vagy nagydurranás, de hogy merek én ilyet mondani. De ha egy férfinak válaszolnám ezt tuti le lennék pontozva.
2023. dec. 21. 03:57
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ha 20 éves vagy, akkor kétlem, hogy egy pedofil is rádmozdulna. Kivéve, ha 5 évesnek nézel ki.
2023. dec. 21. 05:23
 10/25 anonim ***** válasza:

Passz, a leírás alapján pedig a külsőd teljesen rendben van és biztos nagyon szép szemed van.

Lehet csak nem jó közegben vagy.

Én nem vagyok egy nagy csajozós típus, de ha egy ilyen lány lenne a közelemben még én is megpróbálnám a dolgot.. 27F

2023. dec. 21. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!