Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csalódottak lennétek, ha randin ez fogadna?
Tegyük fel, hogy tinderen jól elbeszélgetsz egy lánnyal, megbeszélitek a randit. A képeken csak az arcáról látsz képet.
Majd randin meglátod az alakját életedben először: [link]
Zavarna/csalódott lennél, hogy nem vékonyabb?
Nekem ennél kerekebb az arcom, mégse vagyok ennyire telt.
De persze azért vannak esetek mikor lehet arcképből is következtetni az alkatra, csak nem minden esetben.
Mindenesetre ha te lenne a nő akiről a kérdést feltetted, én küldenék egész alakos képet is, személyesen sokkal kellemetlenebb ha nem jössz be a másiknak teltebben. :)
Szerintem nincs baj vele.Tök átlagos lány,az arca kifejezetten szép és a szeme is.Így néz ki egy átlagos nő,aki nem photoshoppos instamodell,ébresztő!!
Ami szerintem gázul néz ki,az a szerelése.Egy csinosabb ruhában valószínű sokkal előnyösebb lenne.
24: Pedig ez egy szerkesztett kép, a portré.
El vannak tüntetve a bőrhibák például.
én ezek után a randi végén megköszönném a próbálkozást és az idejét de udvariasan véget vetnék a kapcsolatnak.
Miért:
mert azonnal hazugsággal indít
mert önbizalom hiányos
mert előítéletes
már nem bízok benne
és mind ezt írom úgy hogy ha első körben fel vállalta volna magát nem kapott volna kosarat.
volt önbizalom hiányos csajom tudom milyenek, aranyos meg cuki csak el kell jutni velük arra a szintre hogy önmagunk legyenek melleted.
Azért elgondolkodtató,hogy mennyire elfajult a nőről alkotott kép a férfiak fejében.
Egy átlagos,mert erre a nőre nem lehet mondani,hogy kövér,aki nem vékony,már egy randit sem vállalnának be sokan,mondván csak arcképet látnak.Akkor megérteném ha a képen látható hölgy kb 100+ kiló lenne,de nagyon nem az.Lekéne szokni a neten látott fitness hölgyek látványáról,mert azokon több a retus,mint ezen a nőn a súly.
nagyon nem hisz ez tökéletes alak.
viszont ha direkt mának állítaná be magát na az már zavarna.
26: Te miről beszélsz? Milyen hazugság, önbizalomhiány meg előítéletesség?
Én azt nem értem, a kérdező miért nem kért több képet? Teljesen normális dolog, hogy legyen legalább 2-3 különböző kép, köztük egész alakos is. Ha vki ezt mégse tartja fontosnak előzetesen, akkor utólag meg ne sírjon a szája. (De amúgy írtuk többen, hogy itt pl. látszik a hölgyön, hogy nem vékonyabb alkat, nézzétek meg a vállát! Oké, hogy illusztráció, de gondolom, ilyesmi lehet a valós személy is.) De egyes válaszolók is mit várnak el, „bocsánat, hogy élek” stílusban közölje vki, hogy teltebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!