Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csalódottak lennétek, ha randin ez fogadna?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tinderen jól elbeszélgetsz egy lánnyal, megbeszélitek a randit. A képeken csak az arcáról látsz képet.
Majd randin meglátod az alakját életedben először: [link]
Zavarna/csalódott lennél, hogy nem vékonyabb?
2023. dec. 15. 14:03
1/30 anonim válasza:
Igen. En nalam ez mar a tulzas kategoria. Szeretem ha van mit fogni, de o mar kover..
2/30 anonim válasza:
Szerintem az első képen teltebb a lány, mint az egészalakoson.
Ha mondjuk 160 cm, akkor 6-7 kilóval nehezebb az elsőn.
3/30 anonim válasza:
Arcos kép alapján én ilyesmi testalkatra számítottam, abból is látszik, hogy nem vékony. Máskor érdemes akkor egész alakosat kérni, és akkor te sem lepődsz meg. Biszex nő vagyok, szerintem ez még nem rossz alak, sem esztétikai, sem egészségügyi szempontból.
4/30 anonim válasza:
Ez a teltkarcsú alkat, mondhatni tök átlagos.
5/30 anonim válasza:
Hogy nem látjátok arcról, hogy telt? Mikor megnyitottam az elsőt, kb ezt a testet képzeltem alá.
6/30 anonim válasza:
Nem lennék csalódott mivel pont hogy a teltebb nők tetszenek.
7/30 anonim válasza:
Meglepődnék.
Bár mostani fiatalok közt sok ilyen van.
Szép arc és jellemzően csak deréktól felfelé van fotó róluk a közösségi oldalakon.
8/30 anonim válasza:
Nekem ez a külső még bejön de már az első képen is látszik hogy nem fogpiszkáló alkat és a arca elég szép ahhoz hogy ne érdekeljen
9/30 anonim válasza:
Mit láttok az arcán, amiből látni, hogy telt? Hát nincs nagy kerek feje, se tokája. Én esküszöm semmit nem látok, amiből következtetni lehet.
10/30 anonim válasza:
9: Arca, nyaka, válla telt.
Egy vékony lánynak kint vannak a csontjai.
Arccsont, állkapocs-csont, szemgödör, halántéknál is.
Légcsöve látszana, kulccsontja, vállcsontja alakja, inai(!!), izmai.
Tényleg nem láttatok embereket, hogy nem látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!