Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csalódottak lennétek, ha randin ez fogadna?
Tegyük fel, hogy tinderen jól elbeszélgetsz egy lánnyal, megbeszélitek a randit. A képeken csak az arcáról látsz képet.
Majd randin meglátod az alakját életedben először: [link]
Zavarna/csalódott lennél, hogy nem vékonyabb?
Láttunk embereket már, de nekem például kerekebb arcom van, (Weisz Fanniétól mindenképp kerekebb), és nem ilyen csontos. Ugyanakkor meg 53 kg vagyok, és 165-7cm.
"kulccsontja, vállcsontja alakja, inai(!!), izmai." Ez igaz. Bár engem kifejezetten az érdekelt, hogy az arcán mit láttok.
12: Egyébként Magyarországon a leggyakoribb női alkat a körte (aki fölül akár betegesen csontos, az is telt alul). Aki itt él, az tudja.
Én 160 centi vagyok, de 46-50 kilósan is 95-100 cm volt a csípőm, a derekam 67-70 cm.
"Tényleg nem láttatok embereket, hogy nem látjátok?"
Ezt én sem értem soha. Mindig olvastam, hogy akinek csak arcképe van kinn, az kövér, és ezt mindig úgy mondták, mint valami nagy felfedezést, de mindig látszik az arcon a súly. Valami 0.akárhány százalék lehet, akinek nagy a feje és kicsi a teste, vagy fordítva.
A photoshoptól elferdült a látásunk.
Neked ezzel mi bajod van?
Ez egy igen jó alakú nő, nem girhes nem csontos hanem van nőies alakja.
Ezerszer ez mint egy manöken 175 / 45 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!