Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csalódottak lennétek?
Szülinapom volt. A barátom már hetekkel azelött mondogatta, hogy majd elmegyünk vacsorázni és, hogy válasszak éttermet meg kérdezgetett, hogy mit kérek szülinapomra én mondtam neki, hogy rábízom, mert ő biztos kitalál majd valami jót. Végül elvitt vacsorázni, de nem kaptam semmit.
Fél éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Én 20, ő pedig 23 éves.
Az elég tirpákság, ha megkérdi mit szeretnél, aztán nem vesz mégse semmit.
Mondjuk lehet, hogy attól félt, hogy amit kapsz, az nem fog tetszeni. Mivel nem kértél semmit, nem kaptál semmit.
Ez az elmegyünk vacsorázni... bocs de nekem egy hamburgert jelent, hanem éttermet. Főleg ha tényleg ezt szánta meglepetésként, és ha nem te ragaszkodtál a helyhez. (Végül is miért ne lehetne egy csaj kedvenc helye a hamburgerező?)
Amennyiben együtt éltek, még könnyebb dolga van, mert akár ő is főzhetett volna valamit, süthet tortát, beszórhatja az ágyat rózsaszirommal (3 szál hervadt rózsa olyan 150 Ft... a célnak meg tökéletesen megfelel, nem kell a friss), vagy gyertyákkal kirakja a kád szélét, és illatos fürdőt csinál, mire hazaértek. Elkiáltja magát mellé, hogy "meglepetéééés!, és ennyi.
Még pénzbe se kerül.
Mielőtt valaki a torkomnak ugrik, hogy anyagias vagyok. :P
De kifejezni a szándékot, hogy vesz majd valamit, aztán meg mégse venni semmit, mikor te már várod, az elég köcsögség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!