Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti csalódottak lennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csalódottak lennétek?

Figyelt kérdés

Szülinapom volt. A barátom már hetekkel azelött mondogatta, hogy majd elmegyünk vacsorázni és, hogy válasszak éttermet meg kérdezgetett, hogy mit kérek szülinapomra én mondtam neki, hogy rábízom, mert ő biztos kitalál majd valami jót. Végül elvitt vacsorázni, de nem kaptam semmit.

Fél éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Én 20, ő pedig 23 éves.

2016. márc. 5. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Huhhhh, egy 1700 Ft-os hamburgerezés, mint születésnapi, ünnepi vacsora? Valószínű azért, mert öreg vagyok, és régimódi, de én egy volt kollégámmal vagyok olyan viszonyban, hogy pár havonta összefutunk egy hétköznap ebédidőben dumálni, kajálni, de 7-8000 Ft-ot szoktunk otthagyni, hol ő, hol én. Hamburgert a barátom szokott vinni a 10 éves gyerekének vacsorára, ha éppen nem ízlik a kölöknek a vacsora, amit az anyja főz.

Ezzel együtt nem gondolom, hogy egy ajándékot érdemes lenne ár/érték arányban nézni. Nagy örömöt tud okozni adott esetben egy apróság, egy jelképes ajándék, ami nem vágja földhöz az ajándékozó költségvetését. Virág, egy kis plüss állatka, saját kezűleg készített emléktárgy, stb, de a semmi... Hát igen, csalódott lennék.

2016. márc. 5. 11:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát egy kicsit lehet. De nem azért mert nem vett ajándékot mert az nem érdekel hanem azért mert még csak egy apró meglepetést Se kaptam mint Pl kedvenc süti vagy ilyesmi.
2016. márc. 5. 11:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehetett volna kreatívabb. Szerintem jogos hogy szarul esett kicsit
2016. márc. 5. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Én ettől a kérdéstől vagyok az.
2016. márc. 5. 11:51
 15/21 anonim ***** válasza:
41%

Bocsánat, nem olvastam végig a válaszokat, de egy pasinak nem lehet azt mondani, hogy rábízod. Nagyon okos nő, sok év együtt élés után úgy csavarja, hogy nem mondja mit akar, de a másik pontosan tudja a célzásokból, jelzésekből. De fél év után...

Tudod, hogy van ez? Ha bementek egy boltba és azt mondod, de cuki, úúú de jól mutatna otthon, nem fogod megkapni, csak ha közlöd, hogy KELL otthonra.

Szerintem meg kell mondani kb. mit szeretnél, meg is kaptad volna. Ha neked nem olyan fontos, hogy elmond szeretnél egy könyvet, hajcsatot, masszázst, mosogatást, kiskutyafülétlánccal, akkor ő sem töri magát.

Tisztelet a kivételnek, de a pasik ilyenek, mikor tanuljátok meg?

Megkérdezte mit szeretnél, rábíztad, elvitt vacsizni. Ennyi. Nincs okod haragudni. Csalódott pedig szerinte, csak magadban lehetsz, akiben annyi kreativitás nincs, hogy egy fél éves kapcsolatban segítsen a párjának, hogy mit szeretne. 5 év múlva, már tudja majd magától. Szerintem ezt te rontottad el. De lehet én látom túl földhöz ragadtan :D

2016. márc. 5. 12:00
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
igen, csalódott lennék. mert megígérte. gyanús lenne nekem, hogy lusta volt gondolkozni, úgyhogy mivel nem találtam ki én, így jártam.
2016. márc. 5. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Adtál neki legalább ötletet? Voltatok együtt valahol ahol közölted, hogy jajj de tetszik az a valami? (Miután kijelentetted, hogy találja ki ő), vagy említetted, hogy de jó lenne ha lenne egy normális serpenyőd otthon mert a mostaniba már leragad a kaja? Ha azt mondtad találja ki ő, akkor esélyes h próbál odafigyelni a jelzéseidre, amikre amúgy szärik, mint minden pasi. Ha nem adtál neki ilyen lehetőséget, akkor sajnos így jártál. Pasi, nem kreatív. Legközeebb mondd meg mit akarsz, ez sajnos ilyen nagyon sok pasinál. Nem tudnak kitalálni dolgokat. Néha sikerül nekik nagyon jókat, de sokszor semmi ötlet.

24L

2016. márc. 5. 12:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szoktam neki mondani, ha vásárlunk, hogy ez tetszik, meg az tetszik és mivel az ízlésünk 95%ban megegyezik és pl karácsonykor is olyat kaptam tőle, ami nagyon nagyon tetszett, ezért mondtam neki, hogy rábízom, meg nincs olyan dolog amire nagyon nag szükségem lenne és imádom a meglepetéseket.
2016. márc. 5. 12:57
 19/21 anonim ***** válasza:
11%
Ki a fas.zt érdekel egy nyamvadt születésnap? Én fel se szoktam köszönteni, ugyanolyan nap, mint a többi! :DDDD
2016. márc. 5. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:
65%

A #15-ös válaszolónak sajnos igaza van. :D

Kedves Kérdező, én a helyedben jelezném a páromnak, hogy ez mennyire rosszul esett, és a jövőben ilyet inkább ne. Ha nem tudja, mit akar, akkor ne mondja előre, és akkor nincs csalódás... itt ez az igazi probléma.

Párom ugyanilyen, mint a tiéd, karácsonykor játszotta el kb teljesen ugyanezt. Először, hogy jajj mit szeretnék, aztán hogy akkor majd ha otthon lesz egyedül, körbenéz a vásárban, mikor meg mondtam, hogy rábízom, mert nem az ajándék a lényeg, hanem a meglepi... Hát, meglepődtem, nem kaptam semmit. :DDD Ugyanis ő magától nem tudja, minek örülnék.

Én azt gondolom, hogy az ajándéknak olyan dolognak kell lennie, hogy ismerem a párom, ha csak apróság is, akkor is nagyjából sejtem, hogy minek örülne - ha ez nincs meg, akkor értelme sincs a dolognak.

Viszont, ahogy a korábbi válaszoló is mondta, a pasik nagy részénél ez nem divat. Ha valamire azt mondod, hogy nem fontos, akkor neki tényleg nem lesz fontos. Nem fogja azt gondolni, hogy meglepire, különlegességre vágysz, hogy neked elképzeléseid vannak, hogy mivel tudna igazán örömet okozni. Egyszerűen azért, mert nem közölted vele.

Én megtanultam a leckét, megmondtam neki, hogy legközelebb ne hozza szóba, amit nem akar megvalósítani, ha meg ajándékról van szó, inkább nézzünk valamit együtt. :D

2016. márc. 5. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!