Fiúk! Nagyon csalódottak lennétek?
Figyelt kérdés
Ha a lány, akivel randizni fogtok élőben másképp néz ki, mint a képeken? (Szerintem én is ilyen vagyok...) Kicsit félek a dologtól.2014. okt. 30. 15:03
1/7 anonim válasza:
Hát ha a kép szanaszét van retusálva meg photoshoppolva és közel sem annyira szép élőben mint a képen akkor talán egy kicsit.
2/7 anonim válasza:
Ha manipulált képekről van szó, akkor persze, hogy az lennék.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nincs a szemem színe pl megváltoztatva, meg az alakom karcsúsítva stb, csak nem tudom. Fotogénnek mondanak, képek jól sikerülnek rólam, de élőben nem hiszem, hogy olyan lennék.
2014. okt. 30. 15:10
4/7 anonim válasza:
hát nem azért de az emberek 90%-a nem olyan képeken mint élőba (tapasztalat) köztük énis.
Nem azért mert sz*rrá van retusálva, csak kis szin effekt de az is sokmindent eltud takarni(arcin kisseb pattanasok, miteszerek).
Sok csaj van akik képen "az a nő *----* "
Élőbe meg "elmegy"
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj, élőben más (gesztusok, mimika, hang, illat...). Ha megkedvel, akkor még szebbnek is fog látni. :)
Én sajna meg fotózhatatlan vagyok, de nem vagyok azért csúnya. Hát ez van.
7/7 anonim válasza:
én fiúként fosok folyton a taliktól, még, ha képen cukinak, helyesnek is nevez egy lány, sajnos tényleg elég ronda srác vagyok élőben képen is van, aki lerondáz, de van, aki meg helyesnek tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!