Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több a társtalan frigid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több a társtalan frigid nő! Mennyire tehető szerintetek Magyarországon az aszexuális/frigid nők száma?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy szociológiai tanulmányt, miszerint a nők körében a mai világban egyre növekszik azoknak a száma, akik valami oknál fogva nem élnek szexuális életet, és akár már évek óta nem kettyintettek. Sok nő ezt azzal magyarázza, hogy milyen rossz a férfi felhozatal, nincs normális pasi, aki meg jóképű jó pasi annak meg csak szexre kellene, de neki nem akkora élvezet a szex hogy belemenjen csak szexkapcsolatra. Erre a gondolatra a feminista mozgalmak is rásegítettek, tehát hogy legyen "több tartás" egy nőben.

Igen ám, csak hogy ez nem normális dolog. Tehát az hogyha van egy étterem és te akármilyen kaját is rendelsz és behánysz tőle, de mások nem, akkor neked vannak emésztési zavaraid, nem pedig minden étel szar. Az ha egy nő inkább van egyedül, szexmentesen évekig, az annak jele hogy ő defektes, vele van a baj mert frigid. Ráadásul erre ugye a modernkorban egyre szélesebb körben elterjedő gyógyszerek amit többségben nők használnak, mint antidepresszánsok, nyugtatók még jobban lejjebb tolják a libidót és még kevésbé érzi az egyén a késztetést a szexre. De ettől még a probléma az vele van nem a világgal, ő selejtes ettől, nem a felhozatal rossz.

Mennyire tehető már szerintetek ez a szám? Hány nő él már teljesen begubózott, szexmentes életet?

Emiatt van az, hogy még nagyobb a túlkínálat férfiakból társkeresőkön is?

2023. dec. 15. 11:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 A kérdező kommentje:
Ezután a kérdés után nagyon sok mindenkinek lesz min elgondolkodnia szerintem, hogy vajon melyik csapatban játszik valójában? Mi a valódi társadalmi és nemi szerepe? Sokan nagyon súlyos hazugságukban élnek, mi több, saját maguknak hazudnak durván.
2023. dec. 15. 14:20
 62/123 anonim ***** válasza:
86%
Én lazán bevállalok szexkapcsolatokat, vagy akár egyéjszakásokat, de te akkor is retek gáz vagy, kérdező.
2023. dec. 15. 14:22
 63/123 anonim ***** válasza:
100%
63, nincs nemi szerepem. Majd fajfönntartok ha úgy alakul. Nincs kötelességem se ellátni, se dugni senkit. Ha ilyen szerepre gondoltál.
2023. dec. 15. 14:23
 64/123 anonim ***** válasza:
100%
Az 56.-t válaszold meg, légyszi!
2023. dec. 15. 14:26
 65/123 anonim ***** válasza:
66%
2023. dec. 15. 14:27
 66/123 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt látjuk, hogy van aki hazudik magának:D Kezdve ott, hogy "Olvastam egy szociológiai tanulmányt":D

Srác, tudom, hgoy csak provokátor troll vagy, de ez ultrakínos:D Hogy tudsz este lefeküdni, tudván, hogy ezzel töltöd az idődet?:D

És nyilván mindneki hazudik aki nem ért egyet veled...

De szerintem te meg egy viziló vagy. Ráadásul háromlábú. Olvastam egy antik írást erről. Ha tagadod, az csak bizonyíték rá.

2023. dec. 15. 14:28
 67/123 A kérdező kommentje:

Én szexelek nyugi, megragadok minden lehetőséget ami adódik, valamint néha prostihoz is megyek (mert anyagilag megtehetem) ha éppen "punci aszály" van, vagy azt akarom hogy biztos legyen a dolog és nézzen is ki valahogy a nő.

Tehát köszi, miattam ne aggódj. Sokkal inkább aggódnék egy olyan férfi miatt, akinek olyan szexkapcsolata van nőkkel, ahol nincs aktus.

Ott nem tudom, hogy a férfi az valójában mitől férfi, a nő mitől nő.. stb.

2023. dec. 15. 14:30
 68/123 anonim ***** válasza:
100%
Nem a behatolás tesz valakit nővé vagy férfivá. Meglepi
2023. dec. 15. 14:32
 69/123 anonim ***** válasza:
100%
69, én nem aggódtam a szexuális életedért, csak simán azt mondtam, hogy ordas baromságokat írkálsz ide:D
2023. dec. 15. 14:33
 70/123 anonim ***** válasza:
48%

[link]

[link]

[link]

Ez az erotika.

2023. dec. 15. 14:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!