Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több a társtalan frigid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több a társtalan frigid nő! Mennyire tehető szerintetek Magyarországon az aszexuális/frigid nők száma?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy szociológiai tanulmányt, miszerint a nők körében a mai világban egyre növekszik azoknak a száma, akik valami oknál fogva nem élnek szexuális életet, és akár már évek óta nem kettyintettek. Sok nő ezt azzal magyarázza, hogy milyen rossz a férfi felhozatal, nincs normális pasi, aki meg jóképű jó pasi annak meg csak szexre kellene, de neki nem akkora élvezet a szex hogy belemenjen csak szexkapcsolatra. Erre a gondolatra a feminista mozgalmak is rásegítettek, tehát hogy legyen "több tartás" egy nőben.

Igen ám, csak hogy ez nem normális dolog. Tehát az hogyha van egy étterem és te akármilyen kaját is rendelsz és behánysz tőle, de mások nem, akkor neked vannak emésztési zavaraid, nem pedig minden étel szar. Az ha egy nő inkább van egyedül, szexmentesen évekig, az annak jele hogy ő defektes, vele van a baj mert frigid. Ráadásul erre ugye a modernkorban egyre szélesebb körben elterjedő gyógyszerek amit többségben nők használnak, mint antidepresszánsok, nyugtatók még jobban lejjebb tolják a libidót és még kevésbé érzi az egyén a késztetést a szexre. De ettől még a probléma az vele van nem a világgal, ő selejtes ettől, nem a felhozatal rossz.

Mennyire tehető már szerintetek ez a szám? Hány nő él már teljesen begubózott, szexmentes életet?

Emiatt van az, hogy még nagyobb a túlkínálat férfiakból társkeresőkön is?

2023. dec. 15. 11:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:
85%

"A korrekt alatt azt értem, hogy arcra, testre, magasságra a férfiak felső 10-20%-ba tartozik. Olyan pasit is másodpercek alatt leakaszt szexre akármilyen nő manapság."

"Bizony, ha a minőségi kínálatra, egy felső polcos férfira sem indul be a szexuális késztetés egy nőben, akkor ott már valami szexuális aberrációra kell gondolni."

Nézz már szét a valóságban! Alig van felső polcos pasi. Vagy úgy érted, hogy a jellemzően hányinger felhozatalnak a felső 10-20%-a = az a szint, amitől csak enyhén lehet undorodni, tehát nem a leggusztustalanabb réteg? Az enyhe undor még mindig nem elég a késztetéshez, ahhoz vonzalom kell. A vonzalomhoz pedig a megfelelő külső és ápoltság, igényesség mellé olyan attitűd is. Az érzéketlenségtől, tiszteletlenségtől, bárdolatlanságtól, rossz fellépéstől és kisugárzástól csak kiszáradni lehet...

Nagyon nem tudod reálisan felmérni, mennyire nem elérhető minőségi kínálat akármilyen nőnek. Az igazán jó nők is sok esetben csak vergődnek valami kifogásolható faszival. Nem még hogy átlag Pirike is pikk-pakk kifogjon egy teljesen jó partnert...

2023. dec. 16. 09:40
 102/123 anonim ***** válasza:
76%
Volt egy nagyon jó nő csoporttársam a főiskolán, akinek akkoriban olyan pasija volt, hogy sokan irigyeltük tőle. Eltelt x év, a pasi 39 évesen még mindig jó külsőre. Novemberben lehetőségem adódott szexelni vele. Uhh, gondoltam, na vele aztán életem egyik legjobb alkalma lesz, ha már ilyen jó pasi és a top kategóriás csoporttársnőmnek évekig jó volt... Alig vártam. Akkora csalódás volt... A farka nekem kicsi, még csókolni sem tudott számomra jól, szexelni sem igazán, a megnyilvánulásai so-so, bőven lehetett volna erősebb ilyen téren is. Vagy mondjuk azt az egész esetre, hogy köztünk nagyon nem volt kémia, bár én ezt a kijelentést nem erre szoktam alkalmazni. Mindenesetre úgy elgondolkodtam, hogy ha egy jó pasi ennyit tud, akkor mégis hová várok többet egy átlag Zolitól, akire még ránézni sem valami nagy élmény? Meg hogy mennyire nehéz megtalálni azt, akivel jó köztünk a kémia.
2023. dec. 16. 09:55
 103/123 A kérdező kommentje:

"gondoltam, na vele aztán életem egyik legjobb alkalma lesz, ha már ilyen jó pasi és a top kategóriás csoporttársnőmnek évekig jó volt... Alig vártam. Akkora csalódás volt..."

Ez sajnos csak azt igazolja, hogy nem a férfiakhoz vonzódsz, leszbikus vagy frigid van. Sok lehetőség nincsen.

2023. dec. 16. 10:09
 104/123 anonim ***** válasza:
91%
Csak annyit bizonyít, hogy egy jó ránézni kategóriájú pasi is tud gyengén muzsikálni. De a felhozatal jelentős részére még csak ránézni sem jó, és már annak is örülhet az ember, ha nincs szaga... Szombat délelőtt van, ünnepek előtt vagyunk, tégy egy bevásárlós kört. Ha a látott férfiak többségére azt tudod mondani, hogy korrekt partnerek, akkor a homoszexuális itt inkább te leszel, de még abból is a "mindegy, csak legyen valaki" igényszintű. Nekünk nem mindegy.
2023. dec. 16. 10:26
 105/123 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, annyira egyértelmű, hogy trollkodsz.
2023. dec. 16. 11:02
 106/123 A kérdező kommentje:

"Volt egy nagyon jó nő csoporttársam a főiskolán", "a top kategóriás csoporttársnőmnek évekig jó volt"

Nem lehet, hogy neked valójában a csoporttársnőd tetszett? Mert a leírtakból nagyon az derül ki, hogy téged sohasem a pasija érdekelt, hanem maga a csaj..

2023. dec. 16. 11:09
 107/123 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ha a férfiak olyanok lennének mind, mint a kérdező, én tényleg csapatot váltanék... :D
2023. dec. 16. 11:11
 108/123 A kérdező kommentje:
Hihetetlen milyen sok minden derült ki ennél a kérdésnél. Kiderült, hogy azok akik fikázzák a férfi felhozatalt, a fele kb. leszbi. :D Ja.. úgy elég nehéz megfelelni férfiként egy leszbikus nőnek.
2023. dec. 16. 11:25
 109/123 anonim ***** válasza:
100%
106, fölösleges kötekedni, csak jeleztem, hogy nem szerintem volt csak jó pasi meg nem egy átlag alatti Gizike szerint, hanem egy nem akármilyen nő szerint is, tehát nem egy alsó polcos pasi. Aztán csak ennyit tud ő is... Nézegetni jó, megjelenni vele jó, havernak is jó lehet, de kicsi farokkal, gyenge technikával hiába kérdezgeti, hogy mikor találkozunk legközelebb.
2023. dec. 16. 11:31
 110/123 anonim ***** válasza:
88%

Na, akkor azt mivel magyarázod, ami velem történt?

Voltam nagyon jó kinézetű pasival. Izmos volt, modellkedett is, arcra is lenyűgöző. A szexet nem élveztem vele, nem volt orgazmusom, nem tudtam elegedni magam és még viszonylag rossz is volt az ágyban. Egy idő után már szinte undorodtam, ha hozzám ért (amúgy is rossz volt a kapcsolat).

Ellenben van a mostani párom, aki ugyan szintén jó kinézetű, de sokkal tapasztalatlanabb volt, mint a másik pali (ő egy nőcsábász volt, a mostani párom meg szűz volt konkértan), vele mégis élvezem. Minden együttlétnél elélvezek, nem is 1x. Ja, és nem rögtön volt így, az első pár alkalommal nem volt orgazmusom, utána is hónapokig eléggé esetleges volt, de amint kialakult az összhang, kitapasztaltuk egymás testét, azóta 100-ból 99 szexnél kielégülök.

Na, ilyenkor mivan? :)

2023. dec. 16. 11:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!