Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan (társtalan) nők, akik azért nem szeretnének gyereket, mert nem tartják alkalmasnak erre a magyar férfi felhozatalt?
Mindenki tudja, hogy ebben az országban óriási a demográfiai válság, a magyarok egyszerűen nem vállalnak gyereket, vagy ha igen, akkor is egyre gyakoribb az hogy ilyen 40-45 éves nők tolják a babakocsit... ami hát nem túl jó, mert egy nő szervezete akkora már genetikailag alkalmatlannak mondható bármire, nagy veszélynek kitéve a magzatot. Ilyen szempontból még pont a kisebbség tartja lélegeztetőgépen az ország születési arányát. De a magyar lakosság az nem.
Na most természetesen mindenki a nőkre mutogat, hogy miért nem hajlandóak szülni, az átlagemberektől kezdve egészen a politikai elitig, mindenki a nőket hibáztatja. De hallottam én már olyat is nőtől, hogy a férfiakat hibáztatta, mivel hogy ő nem ismer olyan facér férfit aki alkalmas lenne ilyesmire, mert vagy csak ezt meg azt akarná tőle, tehát nem gyereket, vagy egyéb módon selejtes.
Mi a véleményed erről? Te is a férfiakat hibáztatod néha, ha igaz rád, hogy nem akarsz gyereket nő létedre?
A magyar ferfiak legtöbbje csöves. Csak megfelelő helyzetben szülnék. Ha nem ismerkedek meg gazdag férfivel akkor nem lesz gyerekem.
Mielőtt még támadnátok! Én is megkeresem a 600 ezret. És van lakásom is. Ugyanezt várom el a férfitől.
1-es
Hülyeséget minek írsz? A sperma minőségének romlása 50 év fölött is csak a láncdohányos benzinkutasoknál meg efféléknél esedékes...
Nem, mindenkinél. Nézz utána.
Sperm quality with age, kiad egy csomó cikket. Első oldalon elolvasod az összes cikket, és ma is tanultál valami fontosat.
"A magyar ferfiak legtöbbje csöves" - Ez full rasszista
"Ha nem ismerkedek meg gazdag férfivel akkor nem lesz gyerekem" - Ebből meg kiderül hogy pénzéhes ribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!