Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma létemre, miért a magyar lányok szeretnének velem járni?
A magyar nők el vannak korcsosulva, igazából már nem is illene melléjük magyar férfi, a cigány jobban passzol hozzájuk.
Ha nem látszik, h cigány vagy és nem is úgy viselkedsz, akkor neked is jobb, ha német, francia vagy angol nővel kezdesz.
Persze ehhez lépni kell, de hidd el minőségi váltás lesz.
@20:32
Te antimagyar vagy? Hogy mondhatsz ilyen baromságot? Persze, hogy vannak magyar csajok, akik nem normálisan, de mi ez az ostoba általánosítás?
Nem vagyok antimagyar, de a magyar nők 99%-a egy rakás....
Hidd el, ha kicsit kinyílik a világ előtted, rájössz.
@20:36
Nem tudom mit értesz azon, hogy "kinyílik a világ". Mindenesetre, én megismertem már nem egy nőt az elmúlt időszakban, és nem tudom azt mondani, amit te mondtál. A magyar nőkkel való ismerkedésem során ugyanis nem tapasztaltam azt, amit te. A barátnőm is egészen normális.
@Kérdező
A kép azért kéne, hogy a nők majd elmondják a véleményüket, hogy tényleg úgy van-e, ahogy állítod. Lehet kapsz majd a magyar nőktől negatív kritikákat, a roma lányoktól pedig pozitívakat, így bukik az általad ismert eddigi felállás.
Persze, vannak normálisak, de a legtöbb igénytelen, ápolatlan, büdös a munka nekik és ostobák.
Le vannak ragadva ennél a tipikus balkáni életfelfogásnál, állítom, h aljább, mint a románok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!