Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több a társtalan frigid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több a társtalan frigid nő! Mennyire tehető szerintetek Magyarországon az aszexuális/frigid nők száma?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy szociológiai tanulmányt, miszerint a nők körében a mai világban egyre növekszik azoknak a száma, akik valami oknál fogva nem élnek szexuális életet, és akár már évek óta nem kettyintettek. Sok nő ezt azzal magyarázza, hogy milyen rossz a férfi felhozatal, nincs normális pasi, aki meg jóképű jó pasi annak meg csak szexre kellene, de neki nem akkora élvezet a szex hogy belemenjen csak szexkapcsolatra. Erre a gondolatra a feminista mozgalmak is rásegítettek, tehát hogy legyen "több tartás" egy nőben.

Igen ám, csak hogy ez nem normális dolog. Tehát az hogyha van egy étterem és te akármilyen kaját is rendelsz és behánysz tőle, de mások nem, akkor neked vannak emésztési zavaraid, nem pedig minden étel szar. Az ha egy nő inkább van egyedül, szexmentesen évekig, az annak jele hogy ő defektes, vele van a baj mert frigid. Ráadásul erre ugye a modernkorban egyre szélesebb körben elterjedő gyógyszerek amit többségben nők használnak, mint antidepresszánsok, nyugtatók még jobban lejjebb tolják a libidót és még kevésbé érzi az egyén a késztetést a szexre. De ettől még a probléma az vele van nem a világgal, ő selejtes ettől, nem a felhozatal rossz.

Mennyire tehető már szerintetek ez a szám? Hány nő él már teljesen begubózott, szexmentes életet?

Emiatt van az, hogy még nagyobb a túlkínálat férfiakból társkeresőkön is?

2023. dec. 15. 11:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/123 anonim ***** válasza:
0%

110

Csak magadat igazolod hogy frigid vagy. Emellett még álszent is. Meg hazug :D 100ból 99 szexnél orgazmus nőként nagyon hihető és hiteles adat, de ezt persze forrás nélkül el kéne hinnünk, csak mert te azt állítod. Másik dolog, azért vagy frigid mert a csődör mellett te besültél és izgultál, nem élvezted őt és a szexet, mivel igazi férfi volt. Viszont a béna kis barátodat már könnyebb hülyíteni a havi egy kegyelemszexel, amiről ódákat zenghetsz másoknak. Ilyenkor már már te is elhiszed, addig ismételgeted, nem igaz? :)

2023. dec. 16. 14:40
 112/123 anonim ***** válasza:
93%

Jesszus, itt még mindig visonganak az incelek. Miért beszéltek a szexről srácok? Semmit nem tudtok róla.

A női orgazmusról beszél egy csomó szűzfiú, behalok. 😆

2023. dec. 16. 14:52
 113/123 anonim ***** válasza:
7%

112

Frusztráltnak tűnsz. Ha már a női orgazmus van terítéken, szerintem sepregess csak a saját portádon, mert úgy látom nagyon is rádfér :D Olyanok vagytok mint az őrjöngő, csaholó kutyák a kerítés túloldalán. Az ember nem tud úgy menni lassan sehova, hogy a sok frusztrált, kielégítetlen nő ne kezdjen tombolásba egyből, ha a szex kerül szóba.

Attól hogy mindenkire incelt kiáltotok aki számotokra nem tetsző tényeket közöl, attól még kicsit sem lesz igazatok. De többek között ettől lesztek ti magatok is hamis, hazug emberek. Meg 100ból 99 női orgazmus, az :)

2023. dec. 16. 15:04
 114/123 anonim ***** válasza:
88%
Pls ne hagyjátok abba. :D Néha visszanézek, hogy beleolvassak az incelek vinnyogásába. Csak így tovább.
2023. dec. 16. 15:09
 115/123 anonim ***** válasza:
8%
Én csak ma olvastam vissza hogy milyen jó kis kérdések voltak itt az elmúlt pár napban. De mondok egy titkot, incel vinnyogást pl az egész kérdésben nem láttam. Amit sokkal inkább, az egy csomó triggerelődött és felháborodott női kommentelő, akik erőszakosan és dühöngve próbálják bizonygatni a saját igazukat, hogy ők mennyire nagyon rendben vannak szexuálisan :D És hát ez valóban szórakoztató! Szóval én is csak örülni tudtam hogy ennyi jó válasz született a kérdés alá, remélem fog még futni pár napot, mert rengeteg magas labdát és hazugságot írtatok ide azóta is, láttam :D De majd kérdező kifejti, én csak olvasni és nevetni szándékozok.
2023. dec. 16. 15:23
 116/123 A kérdező kommentje:

"Na, akkor azt mivel magyarázod, ami velem történt?

Voltam nagyon jó kinézetű pasival. Izmos volt, modellkedett is, arcra is lenyűgöző. A szexet nem élveztem vele, nem volt orgazmusom, nem tudtam elegedni magam és még viszonylag rossz is volt az ágyban. Egy idő után már szinte undorodtam, ha hozzám ért (amúgy is rossz volt a kapcsolat)."

Leszbi vagy, vagy frigid. Amit már eddig is írtam.

"Ellenben van a mostani párom, aki ugyan szintén jó kinézetű, de sokkal tapasztalatlanabb volt, mint a másik pali (ő egy nőcsábász volt, a mostani párom meg szűz volt konkértan), vele mégis élvezem. Minden együttlétnél elélvezek, nem is 1x. Ja, és nem rögtön volt így, az első pár alkalommal nem volt orgazmusom, utána is hónapokig eléggé esetleges volt, de amint kialakult az összhang, kitapasztaltuk egymás testét, azóta 100-ból 99 szexnél kielégülök."

Ez pedig szimplán nem a valóságban történik csak a képzeletedben. Népiesen szólva kitaláció, hazugság. Csak azért írod, mert nincs következménye.

2023. dec. 16. 15:25
 117/123 anonim ***** válasza:
90%

:DDD

Ritka az ennyire kitartó troll, mint a kérdező.

2023. dec. 16. 15:53
 118/123 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, ha egy nő már attól elélvez pillanatok alatt, hogy ki, be huzogatod a farkad, mindennemű további rásegítés nélkül, akkor miért hihetetlen, hogy, ha még figyel is a nőre y partner, akkor szinte mindig elélvez?
2023. dec. 17. 01:54
 119/123 anonim ***** válasza:
91%

"A korrekt alatt azt értem, hogy arcra, testre, magasságra a férfiak felső 10-20%-ba tartozik."

Van itt még egy lényeges körülmény, ha már csak a testre korlátozódik az érzékelésed, és pl. a jellemre (nem bántalmazó, nem kéjgyilkos, nem veszélyes más módon a nőre, stb.) nem.

A férfiak nagyon büdösek.

100-ból 99-nek a testszagától elhányom magam.

És ez nem ápoltságbeli dolog, hanem genetikai okokból.

Képzeld, a női szervezet ennyire szelektál.

Mért? Mert az utódját ki kell tudni hordani, azért.

És bizony kevés embernél megfelelő ehhez az immunösszeillés, genetikai összeillés, stb.

2023. dec. 17. 02:30
 120/123 anonim ***** válasza:
90%

Meg nem tudom, hallottál róla, hogy férfiak is utasítanak vissza nőket.

Lekapják nők is a falat a vágytól, mert a választottjuk kikosarazta őket.

2023. dec. 17. 02:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!