Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csak bele akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak bele akarnak ülni a jóba?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam hogy egy nő csak beleakar ülni a jóba. A férfinak legyen jó keresete, lakása, autója, neki meg elég ha van egy középszerű keresete és max. egy autója.

Miért nem az van mint régen, hogy közösen együtt megteremtünk mindent és le van a gond? :D

Volt barátnőm pl keresett kemény nettó 280at, ami elég rossz bér, de mellette akkora igénye voltak havi szinten, hogy már az első két hétben elfogyott a fizetése, amiből amúgy legjött az iphone törlesztő, mert az kell ha nincs rá pénzed. Ilyenekre hogy alapozzak? Jön a közös számlára az én normálisabb fizetésem és feléli majd vagy mi? :D

2023. dec. 15. 06:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

77 - Voltam kinn projekten, tapasztaltam a lenézést és köszi ettől többre értékelem magam. Előttem nem áll rossz életpálya, leszámítva hogy nem dobtak semmit se alám, nem fogok arra szorulni hogy elhagyjam az országot. Sok korombeli, akik hasonló feltételekkel indultak, még itt se tart mint én.

Az erdélyiek különös figurák, idén voltam kinn erdélyben életemben először és utoljára, pusztulat egy hely, nyugodtan maradhat a románoknak. :D

2023. dec. 15. 11:03
 72/79 anonim ***** válasza:
60%
Ami azt illeti, nem tudom, hogy milyen ausländernek lenni, mert a szülöhazámban élek. Sose jutott eszembe Magyarországra menni dolgozni, de kétlem, hogy orvosként te engem megvennél, még ha nálatok dolgoznék is.
2023. dec. 15. 11:06
 73/79 A kérdező kommentje:

jajaja, orvos, a Dr. Bubó. :D

Én meg helikopter vagyok.

2023. dec. 15. 11:08
 74/79 anonim ***** válasza:
53%
80 csak nem szeretjük a picsogó pasikat.
2023. dec. 15. 12:11
 75/79 anonim ***** válasza:
53%

"Miért nem az van mint régen"

Régen elrendezett házasságok voltak, ahol számított a vagyon.

Régen a férfi volt aki elment dolgozni, a nő maradt otthon. Tehát számított a férfi vagyona.

Kérdező, hagyd már abba ezt a picsogást, keress jómódú nőt, aztán probléma megoldva. Viszont gondolom nem igazán van, ha helyette ide jársz nőket ócsárolni.

2023. dec. 15. 14:38
 76/79 anonim ***** válasza:
67%
Hányszor megkaptam pasiktól hogy túl független és erős vagyok😆😆most akkor mi is van?
2023. dec. 15. 16:11
 77/79 anonim ***** válasza:
9%

De amikor ismerkedsz és szóba kerül az anyagiasság , a pénz akkor ne mondj igazat.

Például ha 500-at keresel akkor csak 300-at mondj neki és akkor nem is akar többet költeni.

De jól írják, külön kassza mindenből és gazdálkodjon mindenki.

2023. dec. 15. 19:05
 78/79 anonim ***** válasza:
70%
Devopsos férjem nettó 2,6-ot keres egy hónapban. Nekem 550 a nettom, en is informatikus vagyok, nem rossz a fizetesem, de nyilván a ferjemehez kepest sehol se van. Megse garasoskodott soha, az elso perctol kedve kozos szamlan vagyunk, a megtakaritasainkat pedig en kezelem. Nekunk ezt jelenti a csalad, de ehhez ketten kellunk.
2023. dec. 15. 19:19
 79/79 anonim ***** válasza:
75%
Én csak annyit tudok mondani hogy nemtől függetlenül is van csomó idióta az emberek között. Mindenféle fogyasztói társadalomi káprázattal elhülyített konzumidióták, áruhitelre legújabb iphone ami pár hónap múlva már a felét sem éri. Presztizsvásárlások, luxusautó, luxustáska, havi utazgatás mert jól néz ki az instagramon és társai. De valahol a drogok és szerencsejáték is hasonló luxus, ha erőn túl költekezik rá akkor főleg. És ezek a fajta idióták tényleg ott lesznek mindkét nemben is. Kerülni kell aki ennyire sekélyes, és ennyire nincs pénzügyi tudatossága. Mert csak bajt hoz a másik félre, hiszen ígyis úgyis tőle várja majd el elsősorban hogy megoldja az általa okozott saját problémáit is.
2023. dec. 16. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!