Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csak bele akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak bele akarnak ülni a jóba?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam hogy egy nő csak beleakar ülni a jóba. A férfinak legyen jó keresete, lakása, autója, neki meg elég ha van egy középszerű keresete és max. egy autója.

Miért nem az van mint régen, hogy közösen együtt megteremtünk mindent és le van a gond? :D

Volt barátnőm pl keresett kemény nettó 280at, ami elég rossz bér, de mellette akkora igénye voltak havi szinten, hogy már az első két hétben elfogyott a fizetése, amiből amúgy legjött az iphone törlesztő, mert az kell ha nincs rá pénzed. Ilyenekre hogy alapozzak? Jön a közös számlára az én normálisabb fizetésem és feléli majd vagy mi? :D

2023. dec. 15. 06:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
66%

Nokent mondom,h kozos szsmla soha ne legyen.

Mindenki maganak vasarol kajat meg cuccokat. Semmi kozoskodes. Ez a nyugalom alapja.

A csajt a szuleihez kuldd vissza,mert o meg alkalmatlan az onallo eletre. A szulei nem tanitottak meg az addig nyujtozkodj,amig a takarod er lecket.

2023. dec. 15. 06:32
 2/79 A kérdező kommentje:

Igen, egyszer már megjártam a közös számlát.

Utaltunk rá mindketten 200-200 ezer forintot havonta, az is kb a 3. hétre eltűnt. Egyik hónapban meguntam és mondtam hogy hagyjuk, mert az akkori barátnőm költött róla 300-at, én meg 100-at. Nem volt arányos, szóval igen, a nyugalom érdekében jobb a külön kassza.

Eleinte, a kérdésben említett csajra, próbáltam alapozni meg hogy milyen jó lesz majd vele, de ez a pénzéhsége megőrített. Nem tudom miért nem képes valaki betartani azt a keretet ami neki való. Had ne említsem meg, hogy minden hétvégén programozni akart, állandóan autóval menni mindenhova (nyilván az enyémmel, amibe egy fillért nem kértem). Így az én több mint dupla akkora fizetésem is pikk pakk felélhető... :D

2023. dec. 15. 06:36
 3/79 anonim ***** válasza:
60%
A nők....nincs ilyen!
2023. dec. 15. 06:49
 4/79 A kérdező kommentje:

Sajnos én csak ilyenekkel találkoztam kb, egy kivételével mind arra alapozott hogy majd én megteremtek mindent. Ami oké, de akkor házasság esetén csúnya szerződések lesznek, mert tőlem biztos nem visz el semmit se olyan, aki a semmivel szállt be a bulikába. :D

Mondjuk ha valami csoda folytán találnék valakit aki normális értékrenddel rendelkezik, már akkor se mernék házasságba gondolkodni. :D

2023. dec. 15. 06:52
 5/79 anonim ***** válasza:
68%

Van lakásom, autóm, jogosítványom :D miről beszélsz? Miért kell mindig általánosítani? Az előző barátom otthon lakott, nem dolgozott, se jogsi, se pénz se semmi. Eltartatta magát 30 évesen is. Ja és nettó 300at kapok. A mostani párom 1 milliót keres és rohadtul nem érdekel a pénze, mert elég nagy áldozatot vállaltam én is, hogy ő ennyit keressen és kiegyensúlyozott élete legyen.

Közös kassza majd akkor lesz, ha házasodunk. Akkor már lenne értelme, főleg, hogy benne megbízok és ő is bennem.

Ezt a hülye általánosítást be lehetne már fejezni. Minden ember más személyiség.

28N

2023. dec. 15. 07:10
 6/79 anonim ***** válasza:
73%
Nem minden nő ilyen... nálunk én keresek jelenleg többet és vagyok nőként a spórolósabb. :)
2023. dec. 15. 07:10
 7/79 A kérdező kommentje:

5 - Igen, 1 milliót keres, csak nem talál. Itt mindenki ennyit keres, gondolom a párod is 29 éves, informatikus, data scientist. :'D

Lakásodhoz, autódhoz gratulálok. Saját erőből vagy szüleid fizették? :D

2023. dec. 15. 07:14
 8/79 anonim ***** válasza:
17%

"nettó 300at kapok. A mostani párom 1 milliót keres és rohadtul nem érdekel a pénze"

Persze véletlenül pont egy 1 millios fizetésű pasiba sikerült "beleszeretni" és azt,hogy az ismerkedésnél nem volt nagy plusz pont a jó keresete. Tudod ki hiszi el.

2023. dec. 15. 07:17
 9/79 anonim ***** válasza:
74%

#5 vagyok

Szakmunkás, kiküldték külföldre kötelezően :) a szakmájában pedig rendkívül jó. Közé nincs az informatikához szerencsére.

Látszik, hogy frusztrált vagy, mert nem kapsz nőt. Tudod,tenni is kéne valamit értük és nem csak azt kéne nézni, hogy milyen jól néz ki. Előbb meg is kéne ismerni őket, amire 1 év is kevés. Egyébként 29 éves, mindjárt 30. De céltudatos, rendkívül tájékozott és jó ember.

Amiket elértem, saját erőből van. Neki is van ház része, azt újítja fel a kinti fizetésből. Azért nem kicsit vagy irigy. Mi sem feltétlenül maradunk együtt, ki tudja, mit hoz a jövő. De nekem és neki sincs feltétlenül szüksége senkire se, hogy megéljen. Ne az első jött ment csajjal gyere össze.

2023. dec. 15. 07:18
 10/79 anonim ***** válasza:
22%

Rengeteg a férfi, a nők ezt megtehetik. Nézz körül itt, vagy egy Tiktokon, instán akár a hozzászólásokban. Kúsznak-másznak a nőkért, nem érzik ezt cikinek. Egy nőnek semmit nem kell tenni, csak unottan lapozgatni. Így nincs tétje semminek. Ha a csávó nem elég jó, lehet továbbmenni, hegyekben állnak sorba, és mindegyik imád, és készséges.

Látja, hogy joggal lehet igénye bármire. Nők nem hülyék, látják hogy mennyi balek van.

Van egy csaj ismerősöm, még munkája is alig van, de muszáj a legújabb iphone, mert kell kifelé mutatni a luxust, még ha hó végén nincs is mit enni.

Férfiakból túlkínálat van, a kutatás része fárasztó, de nem igaz hogy nincs férfi, pont az a baj, hogy nehéz dönteni. És így már alap hogy jól néz ki, és jól keres.

2023. dec. 15. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!