Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csak bele akarnak ülni a jóba?
Többször tapasztaltam hogy egy nő csak beleakar ülni a jóba. A férfinak legyen jó keresete, lakása, autója, neki meg elég ha van egy középszerű keresete és max. egy autója.
Miért nem az van mint régen, hogy közösen együtt megteremtünk mindent és le van a gond? :D
Volt barátnőm pl keresett kemény nettó 280at, ami elég rossz bér, de mellette akkora igénye voltak havi szinten, hogy már az első két hétben elfogyott a fizetése, amiből amúgy legjött az iphone törlesztő, mert az kell ha nincs rá pénzed. Ilyenekre hogy alapozzak? Jön a közös számlára az én normálisabb fizetésem és feléli majd vagy mi? :D
64
Olvasd el a kommentjeit. Nagyon egyértelműen troll. Mondom ezt úgy, hogy nagyjából ugyanezekkel az elvárásokkal álltam a párkereséshez, mielőtt megtaláltam a páromat.
Milyen auslandernek lenni? A jó, csöves vendégmunkás lét? Itthon nem tudsz a lábadon megállni, mert buta vagy és te fikázol olyanokat akik ha itt dolgoznál, akkor zsebből megvennének? Szép dolog ez. :D
Én 30 se vagyok, te gondolom 40-50, 40-50 éves koromra nekem meglesz itthon mindenem anélkül h csöves, lenézett vendégmunkásnak kéne lennem bármilyen országban. :D
75
Jaj hagyd már abba, annyira gyász vagy...
Beszopod ezt a "külföldön lenéznek" szöveget. Esküszöm, pont mint az erdélyi ismerőseim, akik meg vannak győződve, hogy Magyarországon instant kiközösítenek, ha megtudják, hogy határon túl születtél. Nem kell minden hülyeséget elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!