Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csak bele akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak bele akarnak ülni a jóba?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam hogy egy nő csak beleakar ülni a jóba. A férfinak legyen jó keresete, lakása, autója, neki meg elég ha van egy középszerű keresete és max. egy autója.

Miért nem az van mint régen, hogy közösen együtt megteremtünk mindent és le van a gond? :D

Volt barátnőm pl keresett kemény nettó 280at, ami elég rossz bér, de mellette akkora igénye voltak havi szinten, hogy már az első két hétben elfogyott a fizetése, amiből amúgy legjött az iphone törlesztő, mert az kell ha nincs rá pénzed. Ilyenekre hogy alapozzak? Jön a közös számlára az én normálisabb fizetésem és feléli majd vagy mi? :D

2023. dec. 15. 06:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

19 - Bár így lenne és nem a tapasztalat szólna belőlem.

20 - Képmutatás amit írsz, titeket érdekel a legjobban hogy a leendő párodnak milyen egzisztenciális háttere van (lakás, autó, kereset).

Minket miért ne érdekelhetne, hogy a nő mennyit tud adni a dolgokba?

Gondolom heti nettó 57 000 forintot akartál írni. :'D

2023. dec. 15. 08:03
 22/79 anonim ***** válasza:
14%

Ezen az oldalon mindenki k*rva gazdag meg 20 cm-es pélója van, aztán a valóságban meg Magyarországon meg mindenki sír, hogy szegénység van, meg elmagányosodás, mert a többség nem felel meg az elvárásoknak mind anyagilag, mind szexuálisan.

Ez hogy lehetséges? Ez egy akkora ellentmondás itt mindenki részéről, hogy az hihetetlen. 😀😀😀

2023. dec. 15. 08:03
 23/79 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok gazdag, csak piacképes dolgot tanultam és most is egy diplomát csinálok épp. Nem akarok ilyen nettó 600e forintnál megállni, nem egy magas fizetés.

A valóságban csóró családból jöttem, ezért kb mindenért küzdeni kellett, talán ezért értékelem a pénzt úgy ahogy és nem költöm olyan emberekre, akik nem tanultak piacképes dolgot és cserébe sz*rul is keresnek. :D

2023. dec. 15. 08:06
 24/79 anonim ***** válasza:
19%

Nem havi 2,3millióm MEG VAN NETTÓ.

Mért nézzem milye van mikor nekem is van bőven?

Persze majD kérem az A és B nő vagyony nynyilatkozatát és mondom szori a B 130ft többet keres pá pá,te beteg vagy?

2023. dec. 15. 08:07
 25/79 A kérdező kommentje:

Gondolom mennyire van meg, mint nekem egy Lamborghini a garázsban. :D

Írni se tudsz, ebből kiindulva a 230ezer havi kereset már jónak számít nálad.

2023. dec. 15. 08:08
 26/79 anonim ***** válasza:
66%

"A valóságban csóró családból jöttem, ezért kb mindenért küzdeni kellett, talán ezért értékelem a pénzt úgy ahogy és nem költöm olyan emberekre, akik nem tanultak piacképes dolgot és cserébe sz*rul is keresnek."

De te nem is tudod másra költeni, hisz barátnőd még soha nem volt, ráadásul ilyen mentalitással nem is lesz, plusz a jellemed miatt kerülnek főleg a nők, ezért nem kell aggódnod, hogy költened kell másra magadon kívül, esélyed nem lesz rá. Megnyugodhatsz. 😀

2023. dec. 15. 08:09
 27/79 A kérdező kommentje:
Volt bőven, csak mind ilyen szelepes volt vagy olyan mint te. :'D
2023. dec. 15. 08:09
 28/79 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem tudsz megtartani egy nőt sem, akkor itt nálad vannak gondok. Feltételezem a nadrágban sincs minden rendben, plusz az ágyban sem. Nem csoda, hogy még pénzzel sem tudod megfogni a nőket.
2023. dec. 15. 08:13
 29/79 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező... Ez a te szinted, a csóró, buta, magas elvárásokkal rendelkező proli p.csák. Ne kételkedjünk benne, hogy bőven vannak ilyenek.

Valamiért az intelligens, jól kereső, pénzügyileg tudatos nők elkerülnek. Ooooh, és abba se kételkedjünk, hogy ilyenek is vannak szép számmal. Csak valamiért nem te kellesz nekik. Szerinted miért?

2023. dec. 15. 08:17
 30/79 anonim ***** válasza:
22%

Nekem mindegy ki mit gondol.

Megsugom sose tudtam írni,van ilyen is de azt is megsughazom vannak olyan munka helyek ahol a tudás számít és a tapasztalat és még nem is kell írni.

De a lényeg nem én vagyok szerintem nem szabad a pénzt nézni milyen van a másiknak.

2023. dec. 15. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!