Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csak bele akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak bele akarnak ülni a jóba?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam hogy egy nő csak beleakar ülni a jóba. A férfinak legyen jó keresete, lakása, autója, neki meg elég ha van egy középszerű keresete és max. egy autója.

Miért nem az van mint régen, hogy közösen együtt megteremtünk mindent és le van a gond? :D

Volt barátnőm pl keresett kemény nettó 280at, ami elég rossz bér, de mellette akkora igénye voltak havi szinten, hogy már az első két hétben elfogyott a fizetése, amiből amúgy legjött az iphone törlesztő, mert az kell ha nincs rá pénzed. Ilyenekre hogy alapozzak? Jön a közös számlára az én normálisabb fizetésem és feléli majd vagy mi? :D

2023. dec. 15. 06:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
78%
#8 édesem, akkor máshol dolgozott, amikor összejöttünk, annyiért, amennyiért én is. Csak visszament a régi munkahelyére. Az az ő pénze, nem az enyém. És nem is érdekel, van sajátom, amit költhetek és félre tehetek.
2023. dec. 15. 07:20
 12/79 anonim ***** válasza:
63%

Ne általánosíts.

Én igaz, hogy nem a te korosztályod vagyok, jóval idősebb. Rég elváltam, a lakás anyósé volt, semmit nem hoztam el. Tizenévig albérletben éltem, nem rég tudtam lakást venni. Igaz, hogy csak egy kétszobás panel, de az enyém. Két helyen dolgozom, néha úgy érzem beledöglöm. De muszáj csinálni, eleinte gyűjteni kellett, most pedig törleszteni. De ide léhűtő pasi be nem teszi a lábát😁azokból is van elég hidd el. Albiban teng-leng, félre nem tesz, nincs semmije csak sír.

Te talán rossz helyen keresgélsz, nem a miss pi..k között kéne keresgélned. De hát gondolom neked ezek jönnek be, normális csajra rá sem nézel...

2023. dec. 15. 07:44
 13/79 anonim ***** válasza:
87%

"Miért nem az van mint régen, hogy közösen együtt megteremtünk mindent és le van a gond?"

Ilyen régen pláne nem volt te fütyi, ez leginkább éppen, hogy manapság van.

Régen a férfi dolgozott, hozta haza a pénzt, a nő pedig főzött, mosott, takarított. Ezért van az, hogy akit régimódinak tartanak, annak éppen ez a berögződése van, hogy a nőnek a konyhában a helye. Ez volt a régi "trend".

Manapság a nők is dolgoznak, és bár vannak aranyásó luvnyák, ők kevesebben vannak.

2023. dec. 15. 07:48
 14/79 A kérdező kommentje:
9 - Hallottam már én ezt a saját erőből szöveget az egyik exemtől, azt családi ebéd közben meg az anyja véletlenül elmondta hogy a 12 milliós lakásba, 10 milliót adott. Állandóan mondogatta, hogy neki már 27 évesen saját lakása volt, önerőből, mekkora király azt kiderült hogy sz*ros kettő milliót rakott bele az egészbe. :'D
2023. dec. 15. 07:48
 15/79 A kérdező kommentje:
9 - Ja, és ha jó szakmunkás lenne akkor nem 1 milliót keresne külföldön. A postások keresnek 800 ezer forintot, nem a jó szakmunkások. :D
2023. dec. 15. 07:49
 16/79 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, te ne ezzel foglalkozzál, hanem keress magadnak egy hozzád illő nőt, aztán a többi sz*rd le szépen, mert pozitív dolgot nem tudsz mondani róluk, akkor inkább maradj csendben. Ne okoskodjál, hanem ismerkedj a te szinteden, veszítsd el a szüzességed végre, és legyél kedves a barátnődhöz, és szeresd is, ne csak a rosszat lássad mindenben, mert megkeseredetten fogsz meghalni.
2023. dec. 15. 07:53
 17/79 A kérdező kommentje:

13 - Oké, de az említett példa még főzni, mosni, takarítani se akart kb, csak tárcsázni meg a pénzt költeni. Az ilyenre mit alapozzak? Max szexkapcsolatot. :D

Régen nem voltak ekkora igények, hát én dobtam egy hátast kb., mikor a 280as fizetésével 4x akart menni nyaralni egy évben (3x külföld, 1x wellness) és ezt halál komolyan gondolta. Mert oké, én keresek 600at nettóba, megtehetném, de nem teszem mert verek el egy rakás pénzt évi több nyaralásra, minek?

Abból inkább veszek magamnak egy hobbiautót, ami nem un meg és dob ki ha a szürke hétköznapok eljönnek, hivatkozva arra hogy elmúlt a láng, nem érzi a dolgot stb. Közben pedig csak az a baja, hogy nem vagyok madár és nem nullázom ki magam egy olyan nő miatt, aki magának képtelen bármit megteremteni. :'D

2023. dec. 15. 07:54
 18/79 A kérdező kommentje:
16 - Nem igazán találtam eddig olyan nőt, aki 600at keres nettóba, szóval ha a szintemnek megfelelő nőket keresnék, jó sokáig egyedül lennék.
2023. dec. 15. 07:57
 19/79 anonim ***** válasza:
71%

😀😀😀

Itt nem a nőkkel lesz gond, hanem a te fejeddel. Pontosabban azzal, ami a fejedben van. Az üresség, a gondolatok hiánya. Te így is úgy is egyedül maradsz ilyen mentalitással.

2023. dec. 15. 08:00
 20/79 anonim ***** válasza:
59%

Te beteg vagy kérdező?

-Nem igazán találtam eddig olyan nőt, aki 600at keres nettóba, szóval ha a szintemnek megfelelő nőket keresnék, jó sokáig egyedül lennék.-

Kit érdekel a nő pénze?

Amúgy se a keresetünk határoz meg minket

Heti keresek nettoba úgy 570000ft és inkább vagyok kint a szabadban mint bármelyik plázába beüljek egy teára.

2023. dec. 15. 08:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!