Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok elvárásomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok elvárásomnak megfelelő férfit?

Figyelt kérdés

23L vagyok, olyan férfit keresk aki: kedves, hűséges, megbizható, legyen magassabb min. 185 (inkább felette) mert én is 170 vagyok, ne legyen túlsúlyos, dohányzó, legyen kocsija és normálisa állása normális keresettel (min. 350-400 nettó havonta).

És 1-5 évvel idősebb.

Ennyire nagy kérés lenne ez??

2023. dec. 14. 11:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
68%
#30 Forever alone
2023. dec. 15. 00:30
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
#31 voltak már párkapcsolataim. Oké, volt ahol a súly több volt, de igyekezett fogyni. Maga miatt is. Nekem fontos, hogy egészséges legyen, nem akarom hogy a túlsúly miatt hamarabb meghaljon, vagy egyéb betegségei legyenek. Szerettem őt és ő is engem.
2023. dec. 15. 00:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem valoszinu hogy akik a te elvarasaidnak megfelelnek, azoknak meg pont te kellesz.
2023. dec. 15. 00:49
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

30

Szerintem nem tultó elvárás. Persze ha te is ez a korosztály vagy (28 alatt).

2023. dec. 15. 01:02
 35/37 anonim ***** válasza:
27! Vitatnám, hogy hoz-e pénzt az angol. Az olyan ma mint tudni használni a számítógépet, hogy nem előny, hanem ALAP! Az egyéb nyelvekre gondoltam, ma már mondjuk németet vagy spanyolt tanulni azért, hogy megélj belőle nem érdemes max. Akkor ha ott akarsz élni, akkor igen, de ma már a nyelvtudásból mesélni nem egy hosszú távú perspektíva.
2023. dec. 15. 10:54
 36/37 anonim ***** válasza:
*megélni
2023. dec. 15. 10:54
 37/37 anonim ***** válasza:

35 - Magyarországon sokat ér ha tudsz angolul, rengetegen nem beszélnek és már nem is követelmény egyetem befejezéséhez se a nyelvvizsga. Emiatt még több olyan lesz aki nem beszél.

És tudom, nem a nyelvvizsga miatt beszél valaki jól angolul, na de ha jól beszél akkor egy B2 nyelvvizsga számára as easy as ABC. Ezek az emberek szimplán azért nem csinálnak nyelvvizsgát, mert nem beszélnek olyan szinten.

2023. dec. 15. 10:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!