Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok elvárásomnak megfelelő férfit?
23L vagyok, olyan férfit keresk aki: kedves, hűséges, megbizható, legyen magassabb min. 185 (inkább felette) mert én is 170 vagyok, ne legyen túlsúlyos, dohányzó, legyen kocsija és normálisa állása normális keresettel (min. 350-400 nettó havonta).
És 1-5 évvel idősebb.
Ennyire nagy kérés lenne ez??
Őszintén? Igen! És ezt nőként írom. Ki is fejtem.
1. Hűséges: itt ki is esett a 90%.
2. Megbízható. Ebben a korosztályban? Ne viccelj! 90% csak bulizni meg csajozni akár. Vagy otthon dögleni és csajozni. Az online társkeresés korában ez sem lehetetlen.
3. A magasság is kizárja legalább a felét.
4. Ne legyen túlsúlyos: a fele kiesett. Több a túlsúlyos férfi, mint a nő.
5. Nem dohányzik. Itt is felezd meg a megmaradt a létszámot.
6. Kocsi és normális kereset: hát... Ízlés kérdése, de valószínűleg a diplomások fele is kiesik. Minimum. Meg az átlag dolgozó réteg is. Mennyi maradhat? 30% egy optimista becslés.
Mindezt egy viszonylag szűk rétegből, ami korosztályt illeti. Ráadásul egy részük foglalt, nem tetszik, nem tesztel neki, túl messze él, meleg, egyéb okból esik ki.
Az így jártam anyátokkal sorozatban van egy rész, ahol a főszereplő bemegy a társkereső irodába, és ott a nő hasonlóan levezeti neki, hogy az egész városban kb egy nő van, aki minden szempontból illik hozzá. Az a rész sajnos nem vicc.
Az az igazság, hogy sajnos elég pusztulat a pasi felhozatal. Tehát hiába teljesen jogos és reális az elvárásod. Nem lesz egyszerű olyat találni, aki megfelel.
Ez viszont mindig is így volt. Ezért van a Nagy Ő meg az Igazi ennyire misztifikálva. Baromi nehéz legalább egyet találni, aki ilyen. A többség ezért megy bele kompromisszumba, aztán meg boldogtalan.
A munkahelyemen több tucat ilyen férfi van, konkrétan a legalacsonyabb beosztásúak is többet keresnek...
A kérdés, hogy te milyen körökben mozogsz? Szép, csinos, tanult, szociális csaj vagy kiterjedt baráti körrel? Akkor nem lesz probléma. Ha nem, akkor gondold át, te mit tudsz nyújtani az elvárásokért cserében...
Azért, mert egy hülye lista alapján ismerkedsz, legyen ilyen magas-olyan magas, legyen normális állása, meg keresete.
A normális állás érthető, de ha valaki azzal kezdi az ismerkedést, hogy mennyit keresek, akkor instant kukázom a csajt, mert az jön le, hogy szarik rám és a pénzemre hajt.
Eleve ott sántít a dolog, hogy van egy elképzelt képed és az alapján keresel, ami azt eredményezi általában, hogy csőlátással járod a világot.
Ismertem ilyen lányt, azóta is egyedül van és vergődik valami pali után, akinek nem kellett és orrba-szájba csalta.
Húgom magasabb nálad és egy tőle alacsonyabb vőlegénye van.
Sőt a barátnőm olyan magas, mint te, én viszont "csak" 179-180 cm vagyok.
Állítása szerint jó vagyok így neki, viszont az is vicces, hogy olyanok alacsonyoztak le általában, akik a vállamig se értek. :D
33/F
Miért te mennyit keresel? Van normális autód (nem lelakott, régi szar)?
Én már vágynék egy olyan nőre, aki egyszer legalább a saját részét tudja állni egy jobbféle nyaralásból. Őszintén, nem találkoztam még nagyon ilyennel. Akikkel engem összesodort az élet, azok ilyen nevetséges 300-350 ezret kerestek és egyszerűen nem tudtak velem egy szinten mozogni, mert nem tehették meg, én meg nem vagyok ATM, nem azért tanultam hogy valami szerencsétlent eltartsak a nagyzolós vágyaival. :D
2023-ban nem a férfiak dolga fizetni a nők dolgait, egyenlőség van. Nálam az első jelnél kuka egy nő, ha valamit ki akar fizettetni vagy megakar vetetni. :D
Egyébként a többi tulajdonságba se jobbak a nők semmivel. Addig hűségesek és kitartóak amíg kényezteted őket, majd jönnek a szürke hétköznapok és hirtelen megunnak. Lelkileg egyikre se szabad támaszkodni, mert saját magadat szúrod vele tökön. :D
Testi adottságokról pedig annyit, hogy ha te sportos csávót akarsz (pl. én az vagyok), akkor el is várom hogy te is úgy öltözz és olyan állapotban legyél, ami engem bármikor beindít. Tudod ezt hozni? :D
"23L vagyok"
Na ez már biztos, hogy nem igaz! :D
A nők amúgy sem szokták ezt ilyen nyíltan közölni, hogy nettó xy legyen a fizetése stb. 😑😑
Ez is egy nőket lejárató és degradáló kérdés. Incelek szokták naponta kiírni, mert ezzel akarják a saját maguk beteg tévképzeteiket megerősíteni, hogy mások is hasonlóan látják, hogy a nők anyagiasak stb.
Ráadásul sugárzik a szarkazmus a kérdésedből, nemcsak a kamuszag!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!