Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok elvárásomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok elvárásomnak megfelelő férfit?

Figyelt kérdés

23L vagyok, olyan férfit keresk aki: kedves, hűséges, megbizható, legyen magassabb min. 185 (inkább felette) mert én is 170 vagyok, ne legyen túlsúlyos, dohányzó, legyen kocsija és normálisa állása normális keresettel (min. 350-400 nettó havonta).

És 1-5 évvel idősebb.

Ennyire nagy kérés lenne ez??

2023. dec. 14. 11:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
37%
#16: bölcsész diplomával tolmács fordítóként nettó egy misit hazahozok, azért van értelme egy bölcsész diplomának is.. és ebben nincsenek benne a fusi munkák
2023. dec. 14. 14:26
 22/37 anonim ***** válasza:
32%
21 - Gondolom mennyire, mintha a tolmács egy fix dolog lenne. Egyik hónapban jól megy, utána meg lehet nincs munka. Akkor tudom elképzelni ezt a keresetet, ha valami marha nehéz nyelvet kell tolmácsolni, akkor is neccesen és ez a bölcsészek kb 5%-a, a többi meg mekike stb. helyen éhbérért dolgozik. :D
2023. dec. 14. 15:08
 23/37 anonim ***** válasza:
A felsorolásból 6-ot teljesítek (ha nemdohányzót keresel, mert az a rész nem volt egyértelmű)
2023. dec. 14. 15:14
 24/37 anonim ***** válasza:
22! Meg pár év, és ez a munkakör meg fog szűnni, eleve nem is érdemes már nyelvet tanulni, csak hobbiból, ebből megélni már nem sokáig lehet.
2023. dec. 14. 16:47
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Nincs hűséges férfi. Sajnálom
2023. dec. 14. 16:49
 26/37 anonim ***** válasza:

12! Mit? A kérdező listáját? Azt biztos nem, 34 vagyok.

Meg utálok vezetni, így kocsim sincs annakidején vért izzadva letettem a jogsit, aztán meg el! Azóta se láttam.

2023. dec. 14. 16:50
 27/37 anonim ***** válasza:
24 - Azért angolul nem árt ha jól tudsz, hoz pénzt a konyhára. De igen, ez a tolmácsos téma hamarosan gépekre lesz váltva, olcsóbb és nem hibázik. :D
2023. dec. 14. 16:58
 28/37 anonim ***** válasza:
67%

4

Ez engem nem érdekel. Inkább egyedül maradnék, minthogy egy hímqrva, dohányzó, túlsúlyos, és főleg megbízhatatlan pasival legyek. Ja, és ha én tudok normálisan keresni, akkor tőle is elvárom.

2023. dec. 14. 20:18
 29/37 anonim ***** válasza:
93%

A korosztályt leszámítva minden kritérium vastagon igaz rám, sőt, amikor abban a korban voltam, akkor is igaz volt.

Mégis szűz vagyok és soha nem volt barátnőm.

Miért? Legfőképpen mert nem járok emberek közé, ezért nincs hol ismerkednem. Másrészt pedig különc, kicsit kattos vagyok (de ez nem szokta zavarni a többséget). Ja, és majd elfelejtettem! Nekem sokkal szigorúb elvárásai vannak a női nemmel szemben! 😆

2023. dec. 15. 00:03
 30/37 anonim ***** válasza:
17%

A lány legyen:

kedves, hűséges, megbizható, őszinte, legyen alacsonyabb mint 170, legyen kevesebb, mint 55kg, ne dohányozzon, ne legyen piercingje, ne legyen tetkója, legyen szűz, legyen 25-nél fiatalabb, legyen hosszú haja, legyen aranyos, legyen szüksége rám, tudjon nagyon odaadóan szeretni, ne legyen feminista (az egyenjogúságban hiszek, de legyen NŐ/lány, ne viselkedjen férfiasan), ne legyen agresszív, legyen nagyon érzékeny és bújós.

Egyébként ez sok elvárás? :D :D

2023. dec. 15. 00:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!