Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok elvárásomnak megfelelő férfit?
23L vagyok, olyan férfit keresk aki: kedves, hűséges, megbizható, legyen magassabb min. 185 (inkább felette) mert én is 170 vagyok, ne legyen túlsúlyos, dohányzó, legyen kocsija és normálisa állása normális keresettel (min. 350-400 nettó havonta).
És 1-5 évvel idősebb.
Ennyire nagy kérés lenne ez??
11.
Vagy csak te nem tudod megugrani. Nem mindegy! 😑
Szerintem ne legyenek elvárásaid anyagilag. Nyilván annyi, hogy ne te tartsd el, és hogy ne is otthon lakjon. A kocsi miért fontos?
A magasság a hűség teljesen normális elvárás és az sem, hogy ne legyen túlsúlyos. De ha anyagiakat nézed, akkor mirefel? A boldogság nem ettől függ. Egyébként ketten is lehet felfejlődni, tanulni építeni a közös jövőt.
4 - A női felhozatal is elég pusztulat, sorolom a tapasztalataimat 25-32 éves korú netes társkeresős nőkről (vidék):
- legalább 2 gyereke van és az anyjánál lakik
- csúnya, dagadt, igénytelen
- fancy, magas igényekkel, cserébe keres nettó 300at
- átlagos csaj, magas igényekkel, szintén nettó 300as keresettel
- cigány
- alulképzett, buta, egyszerű melós
- és van az a 2% réteg, aki értelmes, de sose akadsz vele össze
Magas igények:
- mamahoteles, de a pasinak legyen lakása
- bölcsész diploma (kuka) és csak diplomás csávó kell neki - a gagyi bölcsész diploma sose lesz egy szinten egy normálissal, ennek ellenére erre alapozza a párkeresést (pl nekem mérnöki van)
- saját autó, kb tankolókártyával
- minden hétvégén valami program, amit persze nem ő fizet
- évi 3-4x nyaralás, amibe egy fillért nem ad, mert te vagy a férfi
Na, jó pusztulat a felhozatal mi? :D
185 cm /nettó 400 rajtengély / autó
Felszínes és anyagias vagy. Sík sikert kicsi lány
Te mit tudsz felmutatni kérdező?
Van saját házad, van saját autòd?
Van minimum nettó 400.000 forintos fizetésed?
Miért csak a férfi vigyen a kapcsolatba mindent?
#4 Te akkora hülyeséget írtál!
Azt hiszed a női felhozatal annyira bőséges?
Nèzzêl már szét mennyi igénytelen dohányzò, tùlsùlyos, vagy túl gebe, kismellű önmagát megjátszò senkiházi cica baba mászkál az utcákon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!