Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik panaszkodnak a társkereső férfi felhozatalra ott valójában a nővel van a baj, valójában frigid vagy lelki beteg nőről van szó?
Azért érdekes ez, mert a való életben ez nagyon ritka, hogy egy nő nem él párkapcsolatban hanem inkább egyedül van. Valahogy szinte mindenki tud találni jó pasit, és nem panaszkodik a felhozatalra. Természetesen van selejt is a felhozatal között, de nagyon könnyű kiszűrni őket. Attól még rengeteg az értékes, minden szempontból kiváló társkereső férfi is. De vannak nők (főleg itt sok van) akiknek semmi nem elég/semmi sem jó.
De ezekben az esetekben valójában a nő a "selejtes"? Valójában nem ismeri el magának, de frigid? Vagy súlyos pszichés/pszichiátriai betegséggel küzd?
Én msot kb 1 hete vagyok fent, megszámoltam nektek 43 matchem volt. Ebből a nagyjára hiába írtam nem válaszolt, többi vagy valami debil üzenetet írt vagy kiderült túrista. És mikor még több hónapos profilom volt, ennél is sokkal gázabb volt a helyzet. Sokszor a legelején nem, de 2.-3. nap mikor már kényelmesebben érezte magát bedobták a bombáikat...
Sose lett online kapcsolatom végül, mind valami élő ismerkedésből lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!