Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy férfiként Magyarországon albérletben lakni az nagyon gáz. De ha külföldön lakik albérletben egy férfi, akkor az teljesen okés?

Figyelt kérdés

Ismerek egy olyan nőt, aki anno igencsak húzta a száját, hogy hát albérletben lakom, mert hogy "még egy lakásom sincs". Nem is lett belőle azóta semmi, de a rokonait nagyjából még ismerem. Azóta egyébként már a második külföldi pasija van és már a második külföldi országban él, most Németországban, előtte Angliában, de mindkét pasi bérlakásban lakik.

Kérdeztem azóta csak úgy félig kíváncsiságból, félig cinikusan az anyjától amikor találkoztam vele, hogy hát hogyhogy bérlakásban élnek, mi lesz velük így hosszútávon, mert hát az ott sem lesz az övék soha. Erre meg annyi volt a válasz, hogy külföldön a saját lakás nem divat. Ott mindenki bérel inkább.

És bumm... ennyivel el volt intézve.

Hogy lehet hogy ami itt ultra gáz, ha egy pasi albérletben él, az külföldön teljesen természetes és elfogadható? Miért van ez a kettős mérce?

2023. dec. 10. 23:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Az altalad belinkelt lakasok borzalmasak, ilyen putri tipusu nem kell normalis embernek"

Amit linkeltem pl. az utolsó centiig felújított, metró megálló közeli, nem bevándorló környék (vagyis ha a magyarokat, lengyelek nem számítjuk gettós migránsoknak). Úgy hogy minden van a környéken. A belváros 15 perc.

Annyi, hogy valóban nem új építésű, de hé, Budapesten a belvárosban konkrétan minden ingatlan kb. 200 éves és nincs új építésű köztük mert nincs hely hova építeni.

Akkor ezek szerint Budapest belvárosában minden egyes lakás olyan putri ahova normális ember nem költözne csak gettós bevándorló?

2023. dec. 11. 12:57
 22/30 A kérdező kommentje:

"Senki sem fog 25-30 evig sporolgatni meg eladosodni azert, hogy elmondhassa 50 eves korara van egy pusztulat panel-putrija"

Először is panelok nincsenek is csak a keleti blokkban. Ezek nem panel lakások, hanem mind tégla.

Másodszor ezt úgy írod, mintha Mo.-n az átlagfizetésből spórolva 5 év alatt lehetne venni fasza lakást.

2023. dec. 11. 13:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, kommentjeidet, csak a kérdésedet.

Én Németországban élek, és tényleg nem gyakori a saját ingatlan, asszem 60% albérletben él kb. Németországban nincs is lakcímkártya, mint Magyarországon, hanem egy lakcím A4-es papír van, nagyon nem praktikus, de mégis ez van a németek gyakori lakhelyváltása miatt. Nem létezik kártya formátum, csak ez a lepedő. Mindig 8-ba hajtva kell betömni valahova. Szoktam fenymásolni, hogy ne az eredeti málljon szét. Tehát amit az exed anyja lerebdezett annyival, az úgy van.

Ettöl függetlenül a párkeresős rész fura, hogy jah hát Magyarországon alig áll szóba alberletessel valaki, külföldön meg rendben van... Annál is inkább, mert külföldön sem lehetetlen ám a saját ingatlan, mi is saját lakásban élünk, 5 éve, pedig huszonévesek vagyunk, szülői segítség nem volt, csak a banki hitel volt, a megtakarítás az önrészre, meg ugye végleges szerződés kulimunkás munkahelyen, hogy járjon a hitel.

2023. dec. 11. 13:19
 24/30 anonim ***** válasza:
21-22# valamit azert pontositsunk mar: mint irtam, te nem itt elsz, en meg itt szulettem, sosem eltem Magyarorszagon, csak turistakent jartam ott. Fogalmam sincs, hogy mi hol van Budapest belvarosaban, meg az ottani viszonyokrol sem. Leirtam, hogy nyugat-europaban ez hogy megy, mert szemlatomast nem erted, vagy nem fogadod el, hogy maskepp is mukodnek dolgok, mint ahogyan te azt megszoktad. Amugy te hany ingatlant vasaroltal vagy bereltel Becsben, hogy ennyire mindent jobban akarnal tudni? Vagy eltel-e egyaltalan valaha huzamosabb ideig mashol, mint Magyarorszag?
2023. dec. 11. 15:35
 25/30 A kérdező kommentje:

"Fogalmam sincs, hogy mi hol van Budapest belvarosaban, meg az ottani viszonyokrol sem."

Akkor legközelebb ne válaszolj egy ilyen kérdésre. Mert a válaszod alapján (bár naaagyon hasznosnak ítélték meg), de konkrétan azt írtad, hogy minden ingatlan ami nem új építésű csak felújított, az egy gettós panel-putri ahova normális ember nem költözik csak ócska bevándorló. Amiben egész Budapest belvárosát és belső kerületeit am block leputriztad.

2023. dec. 11. 15:41
 26/30 anonim ***** válasza:
25# nem irtam semmi ilyesmit, az altalad belinkelt becsi lakast velemenyeztem, meg a tobbi hasonlo arfekvesut, Budapestrol nem irtam egy szot sem, leven fogalmam sincs az ottani ingatlanhelyzetrol. Nem irtam azt sem, hogy ami felujitott es nem uj epitesu, az putri. Amugy meg en bloc helyesen irva, nem pedig am block. Szerintem meg azert iteltek meg hasznosnak a valaszomat, mert relevans volt, es tapasztalatbol valaszoltam, veled ellentetben. Amugy meg miert ram puffogsz? Felolem annyi lakast veszel Becsben, amennyit csak akarsz, ha ez szerinted olyan fasza otlet, de mondjuk a helybeliek penzevel nem kellene verned a csalant.
2023. dec. 11. 16:22
 27/30 A kérdező kommentje:

"Az altalad belinkelt lakasok borzalmasak, ilyen putri tipusu nem kell normalis embernek, szakadt, gettoszeru, bevandorlos kornyeken. Ez olyan, hogy a legtobben Magyarorszagon sem szivesen koltoznenek hasonlo ingatlanokba."

Itt írtad, hogy a legtöbben Magyarországon sem szívesen költöznének ilyen "pusztulat panel-putriba", aminek egyetlen hibája, hogy nem új építésű, amúgy minden másban fasza. Ezzel azt állítottad, hogy Budapesten a kiskörúton belülre sem költöznének sokan szívesen, és effektíve minden nagyváros belvárosába csak régi építésű ingatlanok vannak.

2023. dec. 11. 16:29
 28/30 anonim ***** válasza:
63%

Én csak a munkahelyemen elég sok srácot ismerek akik albérletben laknak, a legtöbbjük ráadásul a barátnőjével lakik egy albérletben. Többen közülük felezik a lakbért, de van olyan is ahol a lány jelenleg többet keres és arányosan osztják meg a lakbért. És szép lányokról van szó nivosnak tartott pályákon (pl pályakezdő orvos, ugyvedjelolt, közgazdász stb).

Ez most vagy rossz hír lesz vagy jó, de az a helyzet hogy ha tetszel egy lánynak (külsőd meg a személyiséged) akkor albérletben is fog veled élni (ha csak nem vagy valami nagyon alja életű, kilátástalan figura), sőt adott esetben hajlandó lesz többet is adni a közösbe ha te keresel kevesebbet.

És hiába van meg az ingatlanod kocsid stb a vonzalom meg szerelem nem úgy működik, hogy kipipalsz dolgokat és akkor automatikusan ugranak a nők.

Redditen is olvasni beszámolókat ilyen blackpill sracoktol akik súlyos fájdalommal Chadre műtötték az állkapcsukat, jól keresnek, van kocsijuk, szteroidoznak a testük miatt és mégis írják hogy továbbra sincs semmi.

Mert nem tudnak kommunikálni, nincs baráti körük, nem járnak helyekre és az pedig csak a legextrémebb esetekben fordul elő hogy nők odadobjak magukat valakinek. Ennyi erővel akár a lottoban is lehet hinni.

Kezd ezzel amit akarsz nem érdekel hogy elhiszed-e.

2023. dec. 11. 20:02
 29/30 anonim ***** válasza:

Egyebkent abban van igazsag amit a 28 as az elozo irt. Becsajozni nincstelenul is belehet, de ha lehullik a lepel, akkor mar nem biztos hogy veled fog maradni.

A kocsi, sajat ingatlan, hosszutavon elony, nincs a ferfiak homlokara irva hogy van e. Nem ez a legfontosabb, viszont az a ferfi akinek ezek megvannak elonyben indul azzal szembe akinek nincs.

2023. dec. 11. 20:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Hát nektek aztán sok közötök van a külföldi ingatlan árakhoz. Meg úgy eleve, Magyarországon már 50M alatt ne is keress, max 60 éves kádár kocka van Gyöngyöspatán… Skóciában £150k körül már van normális helyen 2-3 szobás. Kb 67M a fizu meg 1.2M nettó, akkor hol drágább?
2023. dec. 12. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!