Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire díjazzák a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire díjazzák a nők az egyedi ismerkedős ötleteket?

Figyelt kérdés

Én pl élőben nem merek ismerkedni, mert félek a visszautasítástól.

Ezért azt találtam ki, hogy facebookon ismerkedem. Ez eddig még semmi extra, sokan csinálják. Viszont az én módszerem az, hogy marketplacen ismerkedem. Szerintem ez így rendkívül újszerű és ezáltal bátor megközelítés is. Lányok, ti mit gondolnátok erről?

2023. dec. 9. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Azt ugye tudod, hogy akkor is van "konkurenciád" egy egyénnél, ha te egy másik platformon kontaktálod, mint a többi?

Érted, van Júlia, aki fenn van Tinderen, beszél onnan egy csomó pasival... el akar adni egy pólót és betalálod te is. Akkor Júliát most nem "fűzögeti" csomó más pasi?:D

És bizony ja, szatírkodás, hogy rágerjedsz emberekre úgy, hogy ők csak egy sima eladást akarnak lebonyolítani.

Nem véletlen, hog yléteznek a társkeresős oldalak. A nők kimondottan rühellik, ha MINDENHOL megtalálják őket társkeresési célzattal.

Pl a szórakozóhelyek is ilyenek. A nők 80-90%-a úgy megy el oda, hogy ő most táncolni akar, bulizni. A férfiak 99%-a meg azért, hgoy csajozzon. Csakhogy a nők ott nem akarnak ismerkedni, elvégre... táncolni akarnak meg bulizni és kész. Na, ebőbl esz az, hogy pasik azt érzik állandóan lekoptatják őket. Hát... igen, mert olyanokra mennek rá, akik nem akarnak ismerkedni adott körülmények között.

Amit te csinálsz az a zaklatás egy fajtája.

2023. dec. 9. 18:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát felőlem aztán nyugodtan táncolhatnak meg szórakozhatnak a szórakozóhelyen is. Én biztosan nem fogom zaklatni őket ismerkedéssel. Mivel nem járok bulizni ilyen helyekre 😁 Nekem az intelligens szórakozás jön be, nem az hogy hülyére igyuk magunkat és hányjak.
2023. dec. 9. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Látom a lényeget nem sikerült felfogni:D

De amúgy a nagy intellektusról nemigazán sikerült meggyőzni, tekintve, hogy miről szól ez a kérdés:D

2023. dec. 9. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
ész lény, xd na puff ez para nagyon szeretem. ijesztő....
2023. dec. 9. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a zaciba menjél, aki eladja a jeggyűrűjét annál lehet van esélyed.
2023. dec. 9. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy vmi egyedi, nem biztos, hogy jó. Olyan oldalon ismerkedni, ami nem ismerkedős oldal, nem illik, és van egy nagyon rossz hírneve, nem a kedves, értelmes, igényes emberek ismerkedési stílusa általában. Ráadásul ha ennyire specifikus oldalon történik, akkor az még hótt idegesítő is... nő megnyitja az oldalt, azt hiszi, vki válaszolt a hirdetésére, el tudja adni az adott cuccot... erre... "ismerkednék". Amúgy ez nem is annyira egyedi, mert sok suttyó már hasonló módokon ismerkedik. Nekem pl. könyves oldalon is jött már olyan üzenet, hogy legyek mán a barátnője... úgy, hogy nem ismer, nem beszéltünk előtte semmit... elég szánalmas.
2023. dec. 9. 20:40
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát pedig én kedves vagyok velük. Sokszor dicsérem is hogy milyen szép amit árul, milyen jó ízlése van, és milyen jól áll rajta. Nem szokták tolakodásnak venni, általában kedvesen mosolyognak mert örülnek nekem. Azért ez nem egy zaklató szatír hozzáállás, akárki akármit mond. Csak azt sajnálom hogy kiderült mások is csinálják ezt, rontják az üzletem. Ők biztos bunkóznak, mert volt aki miattuk már nekem se írt vissza.
2023. dec. 9. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Tehhhhát valaki el akar adni egy ruhadarabot, te meg ráírsz és a külsejét dícséred.

Ahhha....

És hány randid lett ebből eddig? Hány nőt szólítottál meg így?

Amúgy profi tipp Jaytől és Néma Bobtól: Menj el csajozni abortuszklinikák környékén. Ott eleve azért vannak a nők, mert szeretnek kefélni.;D

2023. dec. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!