Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire díjazzák a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire díjazzák a nők az egyedi ismerkedős ötleteket?

Figyelt kérdés

Én pl élőben nem merek ismerkedni, mert félek a visszautasítástól.

Ezért azt találtam ki, hogy facebookon ismerkedem. Ez eddig még semmi extra, sokan csinálják. Viszont az én módszerem az, hogy marketplacen ismerkedem. Szerintem ez így rendkívül újszerű és ezáltal bátor megközelítés is. Lányok, ti mit gondolnátok erről?

2023. dec. 9. 17:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gáz, mert az dolgokat eladni van nem ismerkedni
2023. dec. 9. 17:15
 2/18 A kérdező kommentje:

De nem magamat adom el 😁

Most látom hogy ez kicsit félreérthető lett, mert elfelejtettem leírni magát a módszert. Pótlom is mindjárt.

2023. dec. 9. 17:20
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy félsz a visszautasítástól? 1, Mikor te utasítasz vissza valakit, akkor gondolom nem játszódik le benned ugyanez, csak fordított szemszögből.

2, Ha nem próbálod meg, nem is lesz senkid.

3, Ha vissza is utasít valaki, akkor vond meg a vállad és menj tovább. Lehet, hogy egy olyan hárpia, akit jobb nem megismerni.

Ne legyetek már ennyire kis nebánts virágok! Azért, mert valaki visszautasít még lehetsz értékes ember, nem ezen fog múlni.

2023. dec. 9. 17:24
 4/18 anonim ***** válasza:
De nem azért posztokok oda, hogy ismerkedés céljából rám írjanak, hanem hogy eladjam a dolgaim
2023. dec. 9. 17:28
 5/18 A kérdező kommentje:
Tehát én úgy ismerkedem, hogy facebookon a marketplacen elkezdek a női ruhák között nézelődni. Ez teljesen jó, hiszen egy csomó jó nőt látok ott. Kicsit sem izgulnak, teljesen természetes önmagukban vannak jelen. Szóval teljesen őszinte az egész, a valódi énjüket látom, nem úgy mint pl randin. Az alakjukat is látom előre, kedvenceim a sport és edzőfelszerelések. Itt néha leggingsben teljesen látszódik a feneke a nőnek ahogy ráfeszül a nadrág, még a tangájának a vonalát is látom hátul ahogy átüt. Sportos, jótestű nők, és direkt úgy fotózza hogy hátulról jól lássam az egész kerek popsiját. A topok és sportmelltartók is nagyon jók, van amelyik mélyen dekoltált, van amelyik teljesen feszes, így a cici is nagyon jól látszódik már előre. De a meztelen lábakat, combokat is néha nagyon jól látni, ha rövidnacikat vagy szoknyákat nézegetek. És a legjobb hogy teljesen természetesen, fesztelenül viselkednek ezek a lányok, semmi megjátszás nincs. Na belőlük szoktam válogatni, és a legszexibb, legígéretesebbekre ráírok beszélgetni. Ha jól alakul a beszélgetés és kedves és szimpatikus, na akkor előbb utóbb randira is elhívom.
2023. dec. 9. 17:29
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Ez elég betegen hangzik bro
2023. dec. 9. 17:31
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Tekintve, hogy az emberek nem azért mennek oda, hogy ismerkedjenek, elég weirdo lesz és még aozk is le fognak rázni akiknél akár még esélyed is lehetne.

Ott kezdődik, hogy mivel nem ismerkedési felület, így eleve válogatnod kell, hogy egyáltalán ki szingli.

2023. dec. 9. 17:39
 8/18 A kérdező kommentje:
Ja tényleg megint elkapkodtam, szóval elfelejtettem azt hogy nem bárkire írok rá, hanem a profilját is átnézem előbb. Ha van kapcsolat, barát, férj, gyerek őrájuk azért nem szoktam írni. Legfeljebb akkor, ha nagyon nagyon megtetszik, de az kivételes eset. Alapból direkt a szingliket választom ki magamnak.
2023. dec. 9. 17:44
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Ezt most úgy adod elő, mintha olyan nagoyn egyedi lenne.

Pedig amúgy abszolút létező jelenség, hogy kanos férfiak a ruhás képeknél őgyelegnek és ráírogatnak nőkre.

Még mielőtt leírnád a nagy ötletedet, igen, az is tök bevett sozkás, hogy további képeket kérnek az adott ruháról, lehetőleg olyat, amin a nő hordja azt.

Nemhogy nem vagy egyedi, de kb a szatírok közé állsz be "ismerkedni":D

2023. dec. 9. 17:51
 10/18 A kérdező kommentje:
De ez így mitől lenne szatírkodás? Nem én lesifotózom őket, hanem ő maguk teszik ki ezeket a képeket magukról, és hát önként. Az viszont kicsit fájt most, hogy lehetnek mások is. Én végig azt hittem hogy ez saját és új ötlet. Akkor lehet ezért nem írnak vissza páran, mert őket is már épp fűzi valaki? Direkt ez lett volna az egyik lényeg, hogy ne legyen konkurenciám.
2023. dec. 9. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!