Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mennyire számít társkeresésnél ha egy nőnek már van gyereke más férfitól? Mennyivel kell jobb nőnek lennie mint egy gyerektelennek?

Figyelt kérdés

Az egyszerűség kedvéért számoljunk azzal, hogy 1 gyereke van csak, te mint férfi külsőleg és anyagilag is egy átlagos vagy azaz 10/5-6 és mondjuk 25-40 év közötti férfi vagy, tehát olyan korban akinek még lehetne saját családja is egy gyerektelen nővel.

Mennyivel kell szebbnek lennie annak a nőnek akinek már van 1 gyereke mástól mint egy gyerektelen de (tőled) gyereket akaró nőnél? (Már ha egyáltalán szóba jöhet nálad ilyen).

2023. dec. 8. 13:18
A kérdező szavazást indított:
Nem jöhet szóba semmiképp egy gyerekes nő nálam
10/10-es külső kell, azaz abszolút álom nő
10/9-es azaz nálam sokkal-sokkal jobb szintű nő
10/8-as azaz nálam sokkal jobb szintű nő
10/7-es azaz nálam jobb szintű nő
10/5 - 10/6 azaz nagyjából velem egyszintű nő is megteszi
10/3 - 10/4 azaz nálam valamivel alacsonyabb szintű nő is megteszi, másnál úgysincs esélyem
Akárki megteszi csak p_nája legyen, már ott tartok
26 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Én családos férfi vagyok, de azt gondolom, a saját gyerek változtat annyit az emberen, hogy jobb lenne, ha gyermektelen férfi gyermektelen nőt keresne, az elvált, gyerekes nőt pedig szintén elvált gyerekes férfiak találnák meg.

Hasonló élethelyzet, hasonló dolgokon mentek keresztül, sokkal jobban megértenék egymást.

2023. dec. 8. 13:24
 2/30 anonim ***** válasza:
38%
Szexre jó leszel, de kapcsolatra a legtöbb férfinak nem.
2023. dec. 8. 13:25
 3/30 anonim ***** válasza:
30%
Elolvasva az erre adott válaszokat, tőlem egyedül rohadhat meg minden gyerekes nő. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
2023. dec. 8. 13:27
 4/30 A kérdező kommentje:

1-es

Igen, de nézzünk szembe a tényekkel, a legtöbb elvált gyerekes férfi is gyerektelen nőt keres elsősorban, mert megteheti. Na meg férfiaknál más az ha gyereke van, a nőknek néha vonzó, hogy már más nő kiválasztotta egyszer és szült neki, akkor ez azt jelenti nem lehet olyan rossz parti. Valamint a férfiakban is benne van ösztönösen, hogy több helyre is szórják a magjaikat. Sokaknak 2. meg a 3. feleség is van, és mindegyiktől még gyerek.

2023. dec. 8. 13:28
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként hasonló "pozícióból", 1-es válasszal értek egyet.

Sok gondot megspórol magának mindkét fél.

2023. dec. 8. 13:28
 6/30 anonim ***** válasza:
53%

a legtöbb elvált gyerekes férfi is gyerektelen nőt keres

Amennyiben hajlandó még további gyereket vállalni az új nővel. Különben értelme sincs a kapcsolatna.

2023. dec. 8. 13:30
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Azt írtam, hogy a legtöbb. Vagyis vannak kivételek, akik elfogadnának gyerekestül, szeretnék őt. De hát kivételek, keresgélni kell. Nem a szépség fogja eldönteni amúgy, hogy szeretni fog-e az a férfi hanem, hogy milyen ember vagy. Nagyon el vagy tájolódva ha azt hiszed, hogy a szépség dönt.
2023. dec. 8. 13:31
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
De beteg ez az egész megfogalmazás és gondolkozásmód. És nem a gyerek részére gondolok, hanem erre a kasztrendszerre amit kitalálsz. Nem így működik a társkeresés.
2023. dec. 8. 13:32
 9/30 anonim ***** válasza:
0%
(Bocs, azt olvastam, hogy 2-es 🤣)
2023. dec. 8. 13:33
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
Én elvált, gyerekes nőként kifejezetten gyerekes társat kerestem... volna. Ezzel szemben összejöttem egy tőlem fiatalabb, gyermektelen férfival. Sose gondoltam volna, hogy hosszú távú lesz, de már lassan 9 éve együtt vagyunk. Neki nem számított, nem a gyereket és nem is a külsőt nézte, hanem azt, hogy mennyire illünk össze, hogy érezzük magunkat együtt.
2023. dec. 8. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!